Objektiv-hjelp!

Forhåndsinnstilt innlegg
365 / 2 - 50mm

weheartit

God lørdag! Denne lørdagen går også med til jobb, før jeg, som sagt, skal til Strømstad med Nora. Det blir mange forhåndsinnstilte innlegg de dagene jeg jobber såpass mye, men nå begynner det å gå mot slutten, så kvaliteten på innleggene går forhåpentligvis opp samtidig som antall timer hjemme går opp. Haha.

Uansett! Jeg trenger sårt et nytt objektiv til kameraet mitt, rett og slett fordi jeg ikke liker helt hvordan bildene blir seende ut. Etter hva jeg har forstått er det da 50mm som gjelder. Noen som har noen erfaringer med denne typen objektiv? Må man ha Canon-objektiv om man har Canon-kamera? Superteit spørsmål, men jeg kan ingenting om slikt, så jeg setter pris på all hjelp jeg kan få. Er det andre objektiv som er bedre? Jeg bruker bare kameraet i forbindelse med bloggen, så det blir bare hverdagslige bilder. Ikke noe superfancy.

2 kommentarer

Frida Rydin

09.08.2014 kl.11:50

Jeg har Canon 50mm f/1.8! Funker perfekt for blogging, og prisen er heller ille så gæren. Går også ann å kjøpe den med f/1.4, hvis du vil ha enda mer dusen bakgrunn, men den er en del dyrere også :-)

Kusine Lene

09.08.2014 kl.18:21

Nope trenger ikke være Canon. Sigma kan være noe rimeligere kanskje?

Kaja-Marie

10.08.2014 kl.11:04

Send meg melding du snuppa <3 I know :D

Skriv en ny kommentar

hits