Oslo

Igår var vi, som sagt, i Oslo for å overta nøklene til leiligheten. Det gikk veldig bra! Når vi fikk målt opp litt måtte vi dog endre alle planene når det kommer til innredningen, men men. Blir vel bra uansett. Kjenner jeg gleder meg veldig til det er ferdig!

Etter vi var ferdig på Bjølsen tok vi turen til sentrum og Høyer, hihi. Jeg bare prøvde en hel haug med klær, fordi jeg snart har bursdag og måtte lage ønskeliste, men da fant jeg selvfølgelig ingenting. Det er vel typisk? Haha. Utover kvelden dro jeg på pre-shopping på Bik Bok, for Never Denim-kolleksjonen, med Kaja. Der møtte vi flere andre, bl.a. Linn og Annette. Veldig koselig og mye fint! Syns badedrakten var litt kul, men den hadde vel aldri blitt brukt.. Haha. Etter å ha tittet der dro vi videre til åpningsfesten til Milla Boutique på Aker Brygge. Herregud, så mye fint! Føler jeg levde i en stor strøm av mennesker og fine ting. Kjenner jeg må ta meg en tur dit når jeg skal innrede leiligheten. Jeg er totalt forelsket i lampene på det siste bildet, samt Missoni-pleddene. Ah! Når jeg er i interiørbutikker skulle jeg alltid ønske jeg levde i en kjempestor leilighet, hvor jeg hadde hatt plass til alt jeg ville ha. Men enn så lenge får jeg proritere plass til det jeg har kjempelyst på.

 

Én kommentar

Urte

14.08.2014 kl.15:47

Såå kult! Ønsker meg slike lamper selv, men synn de er så dyre :( Ha en fin torsdags ettermiddag. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Ingrid

14.08.2014 kl.15:58

Så gøy :)

Skriv en ny kommentar

hits