ØNSK OSS LYKKE TIL.

Får ikke blogget igjen før ikveld, hvis jeg får blogget da, for jeg og Frøya skal feire bursdag:-) Hvis det er internett der kan jeg blogge outfit hvis jeg rekker. Nå må jeg pakke bagen og stikke.
Et lite hint om det jeg skal ha på. Klarer dere å gjette tema? Ønsk oss lykke til ikveld da, regner med en flotters dag. Kjenner sommerfuglene i magen.

MINI UPDATE!

Yo, it's Jenny speaking. Serr, jeg suger til å blogge..
ANYWAY! Jeg har nettopp kost meg med Henriette på det høyre øret og hun storkoser seg. Jeg ble letta bare jeg hørte hun fortsatt var i live, dere vet - Bjørner er drit farlige, de spiser mennesker og sånt.

Hun var greit busy, og hadde mye annet å gjøre virka det som, men frøkna har hittil gått 7 hele km, noe som bør bli lagt merke til når vi snakker om HENRIETTE JØRGENSEN som blir andpusten av å gå opp trappa! No hard feelings beb.
På turen oppover fant de en oppspist ELG jaaa (hvil i fred, gud være med deg englene daler ned i skjul)

Edit: Her er forrresten bildet av den stakkars elgen..




Ellers har hun fått et vepsestikk og har hovna opp i halve annsiktet, og sist men ikke minst: HUN HAR VÆRT PÅ DO!
I morgen kommer det bilder fra turen, hun må bare finne dekning og sånt. Hva gjør man ikke for bloggen sin, sier jeg :-D


Si hei til Bjørn, romkameraten til Henriette.

Vi.. ehm, hva sier man nå? BLOGGES

Gjesteinnlegg

OMG DERE SOM LIKSOM DRIVER Å SKRIVER KØDD TILL HENRITTE; ZERR AZZZ! YOU SUCH FUCKING DICK; OMG NO LIFER; GO TO HELL FUCK YOU ALL
 
- anonym

LEGGER OPP!

Jepp, jeg legger opp :-) OG denne gangen mener jeg det. Jeg legger nok ikke opp for alltid for ever, men for en god stund. Ingen kommenterer og da gidder jeg ikke. 
Var'e noe, kontakt meg på facebook eller nettby.
img9068


Blogglisten

Så nå at voe er på første plass, det er jeg utrolig glad for! Jeg kjenner ho ikke, men syns ho er den beste bloggeren i Norge. Hvem syns du fortjener en plass på listen og hvem ikke? Jeg liker ikke Lars Tangen, Ida Wullf og Ulrikke Lund. Lars Tangen syns jeg er dum, Ida Wullf - jeg er ikke interessert i dine fylleturer og Ulrikke Lund bør ikke uttale seg om å spare miljøet. Jeg beklager at jeg skriver sånt på bloggen, men det er mine meninger.

Frøya er her og ho har nettopp klippa meg. Bare tuppene men ble veldig fornøyd :-D Nå skal vi kose oss resten av dagen. Kos dere idag!
hejhejhll
Mindre snasent bilde men bedre enn ingenting.

DU MÅ BARE LESE DEN HER!

Neida, er ikke noe viktig, men jeg har følelsen av at ingen leser bloggen min. Lenge siden jeg har blogget, jeg beklager virkelig!
Idag har jeg vært hos kjæresten min, har ikke sett han på ni dager :o så det var deilig! Kosa meg der også fikk jeg en 'i love you' kjærlighet, han er så nydlig. Etter det dro jeg opp i huset hvor jeg bodde før og pakka ned rommet mitt i esker. 10 esker og 5-6 poser brukte jeg. Har mye greier.
Anyway; Hva har dere gjort idag? Forhåpentligvis kosa dere!
iloveyou
How cute!

Danmark er kjedligere enn vanlig

GLEDESDANS! Jeg har internett. DET er verdt en feiring. Jeg prøver å få dratt hjem på onsdag men vet ikke hva det blir til. Meningen er at vi skal hjem på fredag og dra til Hunnebostrand i Sverige på familieselskap :) Det er på hjemveien. Hvis vi drar hjem må vi hjem og så dit. Så mamma er litt skeptisk. Men siden jeg skal være her en stund til er det en redning med internett. Jeg koser meg ikke så veldig. Blei litt brun første dagen men det er bare litt. Etter det har det egentlig bare vært crappy vær. Håper jeg overlever, men hvis noen har et privatfly i garasjen så får dere kjøre til Jegum Ferieland ved Blåvand. Hvordan har dere det hjemme forresten? Eller hvor dere enn er.
Legoland:
20090833

Dagens outfit

2009071818
Hvit Tunika - Bikbok 
Hullete jeans med noe mønster i hulla - Veromoda Sweden

Dagens outfit! Nye jeans, hva syns dere? Jeg digget dem og måtte bare ha de.

Ignorer mitt utrolig rotete rom.

SISTE FRIST FOR SPØRSMÅLSRUNDE

Nå har det seg sånn at dette innlegget skulle blitt postet i går men internettet klikka så her kommer det: 

Internettet i båten har plutselig blitt VELDIG treigt, så det blir nok ikke så mye blogging. 
Når jeg ser på spørsmåla på spørsmålsrunden må jeg si jeg har fått meg en latter eller to. Dere spørr om så ille mye rart. Men jeg har lovt å svare og det skal jeg :)! På en annen side skal jeg nok klare å skille mellom hva dere lesere bør vite og hva som er privat.. Svarer når jeg våkner i morgen, sikkert sånn 12.00 tiden. STILL MASSE SPØRSMÅL HER FREM TIL DET! Da blir jeg nok glad skal dere se..

Sånn ellers om dagen min idag: Vi har vært ute å fiska, fikk ingenting. Tror nok båten vår er litt feil båt å fiske med ;-) Tok noen bilder som jeg kan legge ut i morgen. Kunne lagt de ut nå men kamera ligger i stua og pappa og Hege sover. Så det går nok dårlig.
Jeg har også gått og gleda meg i hele dag til å se på "flukten fra hønsegården" også setter jeg inn DVD'en også var det ikke den a gitt. Det var en eller annen annen gårdsfilm. Så da gadd jeg ikke og endte opp på pc'n :) som vanlig.. Har noen sett flukten fra hønsegården? Det kan umulig bare være jeg som elsker den filmen. Jeg har veldig mange minner fra den men det er sikkert ingen som er interessert i å høre om de minnene så da kan det være det samme. Men er'u det, let me know! 
487270
beste filmen EVER

Rumperister padling!

Nå sitter jeg her med klissbløt hår og ser på at skyene snart dekker himmelen. Her i Smögen er himmel'n svart. Det er ikke tull en gang!! Grunnen til at jeg sitter med klissbløtt hår er at jeg har "bada". Jeg og Ida satt oss på en sånn jolle ring/rumperister med årer og padla. Og den kantra jo innimellom. Men det var fortsatt deilig! Mye varmere i vannet enn på land. Veldig kaldt når man kommer opp fra vannet, kunne godt ligget i vannet resten av dagen.
padling
Bildet ble litte men det skjedde noe under opplastinga. HVERTFALL! Det er meg og Ida, Ida har den rosa bikinien. Vi lo mye selv og ga ganske mange andre en latter. Kom bl.a. en ferge forbi og de fikk seg en latter. Var veldig kost da :-)

Har noen av dere noen gang kjørt romperister eller noe sånn? Eller padla romperister? Annbefaler det på det sterkeste.

Er by the way fortsatt spørsmålsrunde her

Beste filmen på lenge

Nå har jeg og Ida nettopp sett på film. Butterfly on a wheel het den, sinnsykt bra! Annbefaler den på det sterkeste. Er det noen her som har sett den?
Her kan du se trailer til den. Det står btw Desperate Hours på koveret, men det står på internett at den heter Butterfly on a wheel. Ikke vet jeg! Men jo. Den er sykt bra!

I og med at jeg kjeder meg veldig i båten lurte jeg på; er det noen av dere lesere som veit om en bra film? Og er det noen som vet om et gratis nedlastingsprogram hvor man kan laste ned filmer? Hadde vært veldig kjekt i disse triste regn dagene i båten. 
102195large
Med:
Pierce Brosnan, fra Mamma Mia
Gerard Butler
Maria Bello
Jeg gir den en 6! En av de absolutt beste filmene jeg har sett. Anbefales på det sterkeste.

Minner også om at det er spørsmålsrunde på g :-) Du kan stille dine spørsmål ved å trykke her

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden jeg er "back" eller hva du vil kalle det tror jeg at jeg starter med en spørsmålsrunde. Så still i vei spørsmål så avsluttes den når jeg er hjemme fra ferie tror jeg, altså rundt 19 juli. Håper på MASSE spørsmål, dere har 9 dager på dere. Spørr om alt og ingenting men de fleste skjønner vell hvor grensa går? GLEDER MEG TIL Å SVARE :D
chinese
kopi


Ok, outfit bilde da

Siden noen ville ha outfit bilde skal dere få det! Speilet er møkkete og bildet er utydelig men det var det beste jeg fikk til på den lille plassen i båten. Jeg ser også ganske fet ut, men det er en skygge:o
2009071088
Svart cardigan - Cubus, 99 ,-
Lakserød trøye - BikBok, 49 ,-
Svart skinntights - BikBok, 199 ,-
Ikke noe big deal, har litt sånn slække dag idag :D

Bare et random question inni her: Har noen av dere sett Istid 3? Er så mange som er på den for tiden, men jeg er i Sverige så har ikke muligheten. Gidder ikke se på svensk. Og jeg gidder heller ikke gå på den hvis den suger!

Nussnuss (k)

Innkjøp den siste uken

Som jeg lovte kommer nå bildene av innkjøpet siden fredag. Er ikke store greiene men :)
Har ikke fått tatt bilde av seilerjakka mi enda, den er så stor så jeg må få noen til å ta det. Kommer senere!
bluse
Hvit bluse - en eller annen butikk, 149 ,-
hvite sko
Hvite mokasin-lignende-sko, "SKOR" 199 ,-
kjole
Blomstrete kjole, "Kläder" 199 ,-
tysko
Beige espadrillos med en eller annen mann på (han gjorde vist opprør på Cuba ellernoe), "SKOR" 90 ,-

Den blomstrete kjolen er forresten mye finere på fordi da er den stramma inn osv.
Men ja, hva syns dere? :-) Er litt kost å vite hva folk syns.. Syns nå jeg da!

Jeg tok et outfit bilde ista men jeg ser fet ut og det er veldig utydelig så. Men hvis noen er interessert i å se, let me know så skal jeg legge ut.

Kos dere idag (k)

Hvem kler kjolen best?


Fant nettopp dette bilet hvor Ashley Tisdale og Nicky Hilton har samme kjole. Hvem syns du kler den best? Ashley til venstre og Nicky til høyre.

Jeg skal prøve å ha sånn hva-ser-best-ut en gang innimellom, men da må dere kommentere. Er aldri gøy å blogge for seg selv :)

Så begynte det å regne og Petter ned han datt..

Som du sikkert skjønte PØSER det ned her i Fjällbacka. Men har vært på en shopping runde alikevell :) Jeg dro på meg jakka mi og gikk ut. Det plasker ned og jeg gikk i tøysko, de er nå kliss bløte. Kjøpte meg derfor et par hvite skinnsko. Skulle ta bilde istad men finner ikke kamera.. Så så fort jeg finner det så skal jeg legge dem ut. I PROMISE! Hvis noen er interessert i å se da?

Oppe i gata her er det et gatekjøkken, og der jobber det tre gutter. Ida, min stesøster, klarte å prestere å si at det er fest i båten vår ikveld såe.. Jeg tviler på at dem kommer, og uansett så driter jeg i det for jeg skal slappe av med en film! Og jeg har kjæreste så KEEP YOUR HANDS OF! Er fullstendig klar over at det går ann å ha venner, men jeg er ikke så jævlig interessert i å bli bestfriends med svensker jeg aldri ser igjen.  Men vi får se. Kommer dem så kommer dem og da får de være samme Ida. HIHI!
188fjaellbacka
Det her er da "shoppinggata" i Fjällbacka. ACKES Korv er det gatekjøkkenet jeg snakka om. Veldig ekle pølser men ellers ok..

Kos dere idag hva enn dere skal lesere :-)

Sidevisninger og besøkende?

Hva er forskjellen? Kan noen vær så snill å fortelle meg det? Har jeg aldri skjønt. HIHI! Nå tror jeg at jeg køyer snart. Natti natt søte bloggere og lesere. Sov godt, drøm søtt og alt det der. Ikke forvent noe tidlige blogginnlegg i morgen fordi jeg våkner først mellom 14.00 og 15.00 :-*
webcam2008032922391bmp
Ganske gammelt bilde av meg og maria. Se så langt hår jeg hadde! MIN INSPIRASJONSKILDE

Need some music

Nå sitter jeg i båten og chiller. Egentlig ganske deilig, men kjedlig i lengden. DERFOR TRENGER JEG MASSE MUSIKK! Gi meg hva som helst, gammelt eller nytt, rock eller slow. Hva som helst som går ann å høre på! 
snapshot114

Chiller totalt uten sminke. Se på de fine prinsessene i bakgrunn! :-) De lyser i mørket til deres info.

Kos dere i ferien lesere (k) Hvis dere finnes..

I'M BACK FO'REAL

Ja dere leste riktig. Jeg skal begynne å blogge igjen. Håper virkelig dere har trua på meg den gangen her! Skal prøve å få blogga en gang om dagen, men er ute med båten så vet ikke helt om jeg rekker. Men skal prøve! Kjeder jeg meg blir det oftere.
Men siden jeg slutta å blogge har det egentlig skjedd en del:
Jeg har fått kjæreste, flytta til Sellebak, osv.

Mens vi snakker om kjæreste må jeg legge til at nå savner jeg han helt utrolig :(:( Er en uke siden jeg har sett han og 11 dager til jeg ser han igjen.. Han er i Tyrkia og jeg er i Sverige. Jo, han heter forresten Sander, så vet dere det. Kind of best!

At this moment er jeg stucked i Fjällbacka som ligger i Sverige. Det regner så er ikke så mye å gjøre. Har kjøpt meg et par sko, kan legge ut bilde senere. Veldig deilige å gå i! Har også fått seilerjakke fra Swedemount, kommer bilde.
ER NOEN I SVERIGE HADDE DET VÆRT KOST Å SENDT EN MELDING; KANSKJE JEG MØTER PÅ DERE!

snapshot84
Meg og Sander.

Q: Hva skal dere i sommer? 

Hipp hipp heisan hurra

Skal begynne å blogge igjen men da MÅ dere kommentere.

Siden det er 17. mai idag må jeg begynne å si at nå sitter jeg her i uniforma mi og skal snart ut å drille :-) Jeg elsker å drille,  men i år blir første gangen alene som tamburmajor og du kan si jeg gruer meg litt. PLUSS at skolen min er dem som skal gå forran meg i toget, joa blir gøy det.  Det regner ikke idag så jeg tror jeg skal være fornøyd! Jeg har 14 flotte drilljenter bak meg, og et korps som spiller som søren. Kunne det blitt bedre? Nja, kan sikkert det men jeg er fornøyd. Bortsett fra at jeg gruer meg er dagen topp!!

Nå skal jeg bare slenge inn et bilde så må jeg stikke. HADE! kos dere idag <3
loveeeee
Første bildet jeg fant i farta, but yeah; This is what i LOVE!

SLUTTER Å BLOGGE!

Ja nå slutter jeg å blogge. Som sagt; no comments, no blogging.
Kan hende jeg "kommer tilbake" hvis dere gir meg noe å blogge om :-)
HEJDÅ!
2009050119

Verdens beste parfyme - helt klart!

Har ikke fått blogget så masse idag, har gått i ett her. Vet jeg sa jeg ikke blogget om dere ikke kommenterte men jeg klarer ikke holde meg unna!
Idag gikk jeg først til Sandra Persson og der var Belma. Så gikk vi ut også endte det med at vi stakk til meg :-) Henrik kom og han tok med Prom Night. Den var litt syk! Har du sett den?
Etterhvert kom Jakob også satt vi bare og tullet litt og sånn før alle måtte stikke. Henrik og Jakob sa dem ikke kom tilbake, men jeg var så smart og hoppa ikke i dusjen for jeg vet dem kom til å komme. Og gjorde dem det? JA! Dem kom. Så slappa vi av litt før Henrik måtte hjem og spise. Etter han hadde spist og sånn kom han tilbake men han måtte hjem nesten med en gang for et eller annet. Han kom tilbake igjen men da skulle Jakob hjem og han hadde headsettet sitt hos Henrik så da måtte Henrik hjem igjen. Bra han bor rett nedi gata sier jeg bare. Stakkar gutt! Løp bare frem og tilbake. Men det var kost da :-) Henrik (må være det mest brukte navnet i et innlegg før) har en sånn SYKT GO' PARFYME som heter "channel, ALLURE HOMME SPORT". Den er helt syk! Jeg sa jeg syns han lukta så godt så han stakk og henta den også spruta han meg ned. Så nå lukter jeg gutt. Men jeg digger det! Har aldri lukta en bedre parfyme. Lover deg! Har du lukta den før eller? Den er SYK! Gutte parfyme menmen.
allurehommesportcologne1


Hvis ikke dere kommenterer - blogger ikke jeg

Sorry men det er sånn det er. Jeg syns det er så forferdelig kjedlig å blogge uten kommentarer!

Planene i går endret seg. Ble ingen filmkveld og ingen Go Cart kjøring. Vi kjørte ikke Go Cart fordi banen var våt og ida som jeg skulle ha filmkveld med sov hos en venninne. Da spurte Sandra Persson om jeg ville komme til henne. Der var Henrik, Belma og Ole også! Jakob kom etterhvert. Var der til sånn halv tolv før vi stakk hjem til meg. Henrik og Jakob skulle egentlig komme hit men vi dro til Henrik istede. Jeg var der til tolv før jeg stakk hjem. Var hjemme alene til klokka to fordi pappa og Hege var på konsert! Det var DEILIG og ikke på langt nær så skummelt som jeg trodde. Q: Liker du å være hjemme alene?
img6719
Har ikke bilde av alle som var der men her er hvertfall Sandra, meg, Emilie og Belma. Du ser også genseren til Martine.

Over og ut

Now I'm going highway to hell

Nå er jeg hjemme alene og kjeder livet av meg. Så jeg tenkte jeg skulle ta bilder av alt jeg har kjøpt den uka her :-) Men tror du jeg har kamra eller? Nejda, det har jeg glemt i det nye huset. Jeg liker ikke å ta sånne bilder når pappa og dem er her, dem tror jeg er helt korka i hodet. Siden det ikke går å ta bilder nå gjør jeg det i natt.

This day
I kveld skal jeg og Ida ha filmkveld også skal vi kjøre go cart. Og da er det ikke på Active senteret liksom. Er ordentlig bane ute, med ordentlig go carter som kan kjøre NM og sånn! Blir morro. Har du kjørt før?
Før det skal jeg dusje og slappe av. Kom nettopp hjem fra byen, har vært der med Gina og Aleksandra. I love you girls! Kjøpte meg en lakserød topp, en lilla topp og en grå jakke. Alt på tilbud. BILDER KOMMER I NATT/MORRA! LOVER.
childrensgocartwithcecertificatebo665b
Noe alla den havner vell jeg i, pappa er redd jeg skal skade meg så han setter meg alltid i sånne som kjører drit sakte. Men vi får se :-) ALDRI ta sorgene på forskudd.



Highway to hell
Er vell det som beskriver livet mitt best nå.. Kjeder meg så ille så hvis det ikke skjer noe snart så kjører jeg highway to hell. Jeg kjeder meg så ille at jeg har sjekka hvor mange bilder som er i mappa "bilder" på datae'n min. He he. 37 845 bilder og 1 071 mapper. Bra jobba ikke sant? Har hatt pcen i et og et halvt år, litt mindre enn det. Har ikke så ille mange sanger, kun 1500 eller noe. Flere som har veldig mye bilder/sanger på dataen?

Nå skal jeg dusje! Hejdå :-))

I <3 Paradise Hotel

No blogging yesterday, I'm so sorry. Var på skolen til tre og kjørte deretter over til det nye huset og spiste også bar det rett på drillen :-) Skjedde litt av hvert der, men jeg fikk brukt mange ord jeg sjeldent bruker. Haha! Deretter dro jeg hjem og fikk et litt uventa besøk av Henrik og Jakob. De ringte og spurte om vi skulle finne på noe så sa jeg de kunne komme hit men så skulle de ringe opp igjen. Men jeg hørte ikke noe mer fra dem før jeg så dem gå ut i hagen og ned til kjeller inngangen. Var litt sammen med dem da også så jeg på paradise! Var litt trist at Noor gikk ut, for hun og Therese lagde show. Lene gjorde en stor feil  ved det valget hun gjorde, Kevin er hvertfall sur. Men ja! Skal ikke høres ut som DEN tv nørden.. Det er vell ikke bare jeg som digger Paradise Hotel?
paradise hotel
Nå er det bare tre av disse som er igjen da. Lene, Petter og Kevin med det sinnsykt hvite gliset. Det er syyyykt!

Nå sitter jeg her med oppsatt hår og tights for jeg skal tilbringe to timer i Kongsten hallen. Får ikke trena idag pga. en blemme under foten og vondt i armen! Får ikke løpt eller tatt styrke eller noe. Da syns jeg ikke det er noe vits i. Så grunnen til at jeg sitter i tights nå er ikke fordi jeg skal trene men fordi jeg ikke har kledd på meg enda.
Nå må jeg gå! HEJDÅ <3
Random Q: Hva skal folk i dag?

Mats is gone :(

Som sikkert 40% andre i Norge sitter jeg nå klistra til tv-skjermen og ser på Paradise Hotel. Har pc'n forran meg, tv'n på andre siden, popcorn bollen i ene hånda og pepsi max flaska på bordet. HEAVEN!
MEN! Mats gikk nettopp ut. Jeg digger den gutten. Han og Petter styrte hele showet :-(((( Gonna missu!
Til alle dere Paradise Hotel hatere, ikke gidd å skriv Paradise er tragisk. JA! Det er tragisk, men det er det som gjør det morro.
Fler som kommer til å savne Mats?
320x
Jeg liker ikke sveisen men gutten har sjarm <3

Er det greit?

Jeg har så ille mange temaer å ta opp for tiden :-) Tror nok jeg lager sånne små overskrifter over hver ting. Går det greit?
Eksamen
Nå er det eksamens tider på skolen vår. 10ende skal ha klasseromma våres og da får vi demmes. Det er ganske deilig, for klasseromma våres ligger litt dumt så hver gang det er frimin. må vi gå rundt hele skolen. Den er ganske kjip. Men 10ende sine ligger perfekt til så det er ganske deilig.
Pointet var: Alle babler om hva dem kom opp i osv. så begynte vi å snakke om hva vi ville kom opp i. Jeg vil faktisk komme opp i matte. Gidd å skriv geek osv., msn jeg liker faktisk matte. Men norsk hadde vært mest chill. Heldigvis er det 2 år til da, menmen. Hva har du/vil du komme opp i?
eksamenvedntnu070839277e
17. mai
Nå er det 17. mai om 1 uke og 4 dager eller noe. Jeg gruer meg veldig til å gå i byen. Veldig!!!! Sikker på at masse folk kommer til byen og skriker og hoier. Er så flaut å møte kjente! Uniformen min er litt for liten og. Skjørtet er lårkort og jakka er kort. Blir jo gøy det. Skal du til byen på 17. mai?
img1884
17 mai for to år siden :-)
Fest
Syns det er så mye fester ute for tiden. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg gidder, de pleier alltid å suge. Man så jo hvordan Vispen og Foten gikk :-) Gidder ikke kaste bort en kveld på sånt altså. Men får se.

Idag må jeg pante flasker og lage power point fremvisning til fremføring i morgen. Wish me good luck!!!

FORDEL Å VÆRE GUTT

Æsj jeg sitter her å tenker litt, og kom på at! Det er SÅ mye enklere å være gutt.
1. har dem hår på bena og under armene bryr ingen seg
2. ikke mensen
3. slipper å føde
4. har ikke vondt første gang de har seg
5. mye enklere å få orgasme
6. slipper å nappe øyenbrynn
7. slipper å bruke sminke

Det er litt urettferdig syns nå jeg :( Jeg kunne godt vært gutt. Kanskje... Da skulle jeg vært en jævla digg en, særr. Det er altfor få digge gutter på jorda. Eller i Europa. Eller i Norge. Eller i Østfold. Eller i Fredrikstad. Eller på Rolvsøy! Her er det VELDIG FÅ. Det er litt irriterendes.
Fler som er enige?

untitled
Zac Efron er en av de DIGGE guttene i verden.

Gal russ, skolen og sørgehumør. No good mix

Fikk ikke skrevet i går, beklager. Hadde rett og slett ikke tid :-) Var på shopping med stesøstra mi hele dagen. Veldig gøy men også slitsomt. Jeg skyldte henne en tjeneste og måtte derfor bære posene hennes. Pluss mine egne poser endte vi opp med 11 poser. Ho har stått til konf. ho se. Men ja! Har en del å skrive nå så forbered dere på et langt innlegg :-)

Først vil jeg nevne årets russ. De er helt syke! Tar folk og hiver dritt på dem, kaster dem i vannet, dem er værre enn noen gang. Jeg for min del har ingen å være redd for i år, men neste år. Tørr ikke tenke tanken en gang!
Og noen russ overdriver helt med bussen/bilen sin. Legger sikkert mange 100 000 kr i den.
Bare se her;
http://www.ba.no/nyheter/article4306999.ece
1241513681000besterussebuss12568177298x510r1241512991000besterussebuss22568188298x510r
innvendig før.                                     innvendig etter.
Disse jentene har jobbet i et og et halvt år for å få penger men tenk på alle de bortskjemte folka som får det av foreldra 'a. Det er litt sykt spørr du meg ass! Det skal jo være et minne for livet, men jeg for min del mener at russetiden er det man gjør den til :-) Uansett; Jeg må legge til at russebilen var veldig tøff og fortjente prisen. Jeg hadde vært veldig stolt hadde det vært meg. Noen som er enig med meg eller?

Vil også nevne at jeg er drittlei skolen! Har aldri gleda meg mer til sommerferien. Det skal bli så gøy!! Er det flere som er drittlei skolen?
Har hatt norsk prøve i dag. Var sånn fronter prøve som retter seg selv og jeg fikk alt riktig (a) men 4 av oppgavene må rettes manuelt, så hvis jeg har feil på de fire har jeg ikke alt riktig. Menmen!
Må også legge til at jeg fikk 6'er på matteprøve om konstruksjoner igår. Jeg er helt forferdelig stolt! Om jeg får bra på tentamen nå sitter jeg igjen med sterk 5'er eller 6'er på karakterkortet. Jaja, jeg går bare i 8., er ikke noe stress. Men får jeg bra i faga får jeg mye bedre "selvtillit" innenfor de fagene :-) Og det er greit å ha, da jobber jeg bedre. Agree? Great!
6 er det ikke et pent syn?

Sist men ikke minst, eller kanskje, er jeg i sørgehumør idag. Jeg har nå i ett år, som er så lenge jeg har hatt tlf., tatt vare på meldingene jeg syns var spesielle og koselige. Istad hadde jeg på et eller annet forunderlig vis klart å slette alle meldingene. Det er litt trist , var veldig mange søte. Noen andre som har gjort det samme?

Vil også legge til at bilder fra shopping turen kommer ikveld!!!! Ble et langt innlegg. Men jeg advarte dere! <3

Madeleine McCann

3. Mai 2007 forsvant lille Madeleine McCann fra et feriehotell i Portugal. Foreldrene satt  å spiste på en restaurant da hun forsvant fra hotellrommet. Hun er ennå ikke funnet, selvom mange mener de har observert henne mange ganger.
Foreldrene har vært mistenkt, men ingenting ble bevist.

Er det bare jeg som lurer på hvor det har blitt av den lille jenta?
Det har jo skjedd før at mennesker har vært borte i mange år før de blir funnet, jeg tror det er det som gjør at foreldrene holder motet oppe. Jeg på min side hadde knekt sammen i fortvilelse, jeg aner ikke hva jeg hadde gjort hvis datteren min forsvant. Jeg håper virkelig Madeleine blir funnet i live en dag!
madeleinemrr2
Dette er et av bildene hvor noen mener de har observert Madeleine.
madeleine1pa2405468x550
Det siste bildet som ble tatt av Madeleine. Har du sett noe så søtt?


Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits