vellykka ball!


Alle jentene!♥♥♥♥

Frøya, Aleksandra og meg

Meg og Hansi! ♥

Hansi ble (selvfølgelig) konge:)

Sjokknyhet: Jeg tok nesten ingen bilder. Wow. Haha. Så frem til jeg får tak i noen får dere kose dere med disse! Orka ikke lete, så tok bare de jeg var tagga i. Haha.
Ballet var dødsbra. Dansa og kosa oss i fem timer, så jeg var helt død når jeg kom hjem. Er forsåvidt sykt sliten enda... Derfor var det jo ypperlig med volleyballturnering idag. Haha, not. Men det er tradisjon, og de skal holdes. Hvert år har vi ball torsdagen før vinterferien og volleyballturnering dagen etter. Utrolig nok kom vi jentene i klassen til finalen! Der tapte vi da, men alikevell er jeg sykt stolt av oss. Hoho, morro å være eneste klassen på trinnet i finalen.

Nå skal jeg slappe av, så får vi sjå hva som skjer seinere ikveld. Ha en fin fredag, og ikke minst vinterferie!

Edit: kåringene ble Hansi - konge, Henriette C - dronning, Desiree Ramsjø - kronprinsesse, Daniel Folkestad - kronprins, Sanne Sahlin - prinsesse, Jørgen Fladeby - prins, Gina og Vebjørn - søteste par, Dennis - flørtepus, Henrik Olay - Klovn 10. klasse, Mehdi - Klovn 9. klasse, Mikael Aspelund - klovn 8. klasse, Asgeir Ristesund - beste snitt, Andrea - årets latter, Paul - årets trompet, Joachim Skovrand - årets kebab:)
Det er de jeg husker i farta.

nå er det ball!


Fake a smile hahahha

YESSSS, endelig!!! Nå er det ball, og jeg gleder meg. Hele gjenget er samlet i huset, så nå blir det party :-D Det blir deilig å vise frem kjolen, noe jeg har ventet lenge til. Ha en fin kveld dere!!

toppet julegavehaugen

Fikk uuuuutrolig mye fint, men disse to toppet kaka:

Tur til Paris med mamma og Karoline!

Midnight rain fra La Prairie. Husker dere dette innlegget? Det er den parfymen. Diggdigg

Har fått masse, masse annet fint ógså! Til alle sammen - tusen hjertelig takk. Merker at jeg begynner å bli gammel når jeg elsker å gi bort gaver. Har sittet i hele dag og gledet meg til Jenny satt hjemme og åpnet pakken sin, eller at mamma skulle åpne sin. Haha. Tror de ble veldig fornøyde begge to. Håper det. Haha..

juleshow del I


Nils Gunnar Lie og Tommy P

Lady Gaga

Triana Iglesias:-) Haha, ser ut som jeg skjeler.

Triana og Victoria.

Triana, Petter, Caroline, Carl, Victoria, Stine Marie og Tine

Triana og Tina

Catwalk

Digget denne dongerivesten!!!!!

Catwalk

Catwalk

Catwalk

Catwalk

Catwalk

Elin sang Angel av Sarah McLachlan dedikert til oldemoren sin. Tror ikke det var ett eneste tørt øye i salen.

Bildene er fra forskjellige kilder, derfor er det forskjell på kvalitet og str. Hvis jeg får tak i flere kommer det en del II. Forresten: grunnen til at øynene ble så fucked på noen av bildene er fordi de var røde, og brått fiksa iPhoto det automatisk også gikk det ikke ann å ta det vekk. Haha. Tett. OOOOOG ble naturlig nok mest bilder av meg selv,  i og med at det er de jeg har blitt tilsendt.

bursdag og outfit

Skulle poste outfit igår før jeg dro, men fikk brått illeeee dårlig tid:-) haha. Derfor bare pøser jeg på med noen bilder nå.

Elsker selvutløser!!!!!!!!! Blir så bra bilder når man har dårlig tid, men dette var det eneste bilde hvor man så Topshop og skoa fra flyplassen i Alicante.


Ikke spør helt hva jeg drev med, fikk hvertfall ett glass inn i kjeften:p

Var en utrolig kos bursdag! Tiden flyr fort når man har det gøy. Eneste nedturen var at Mo gikk ut av x-factor. Hva var det for noe liksom??? Herregud. Uansett så syns jeg dere bør gratulere Maja med bursdagen hennes idag. Ha en fin dag, snuppa:* Forresten, hva syns dere om outfiten?

Nå må jeg bare ordne meg og kle på meg, før jeg setter meg på toget til Oslo med Jenny. Idag skal det shoppes!!!! Ha en finfin lørdag.

LITTA UPDATE.

Har opplevd så mye det siste døgnet at hvis jeg skulle skrevet alt hadde det blitt det lengste innlegget i tidenes historie. La oss bare si at kollektivtrafikk, Primark og Oxford Street generelt er slitsomt i lengden, men utrolig morro fordet. Taxi'ene er dødskule, og britisk er vanskelig å forstå innimellom.

Søte togstasjonen!

Stolt fremtidig mor med fake smile, haha<3

Legg merke til at det bare er ett par sko!! Stolt av meg selv. Foreløpig.

Noe av det jeg har shoppet. Sykt fornøyd! Har "hele" morgendagen igjen også. Får ikke med meg alt jeg skulle ønske, men regner med at det blir en tur til en dag. Er ikke siste gangen jeg er her. Noe jeg absolutt må få med meg før jeg drar hjem? Skal til Notting Hill i morgen så da er det kryssa av lista. Tar forresten å viser dere innkjøpa bedre når jeg kommer hjem. Tror det blir en liten video.. Om alt skal vises i bilder kommer innlegget til å ta hele bloggen.

Har forresten også vært på musical idag! Phantom of the opera. Råeste jeg har vært med på. Var så sykt bra det! Musikken, skuespillerne, sangene, aaalt var bra.

SUPERKOOS.

Bursdagen igår var superkos. Jeg var sykt sliten når jeg kom hjem, så jeg sovna omtrent med en gang. Vell, det bor en hakkespett utenfor rommet mitt så sove lenge fikk jeg ikke. Like greit, zumba om en time. Siden det er så tidlig på morgenen, har jeg ikke opplevd noe spennende så bare slenger inn bilder fra igår.

Heldige med den!

Heldige med den óg!Var som sagt superkost! Nå skal jeg ture på zumba før jeg skal være samme Jenny! Talaaaast.

Hadde dere en fin lørdag?:-)

SKOLEGÅRDSTREFF.

Idag var det skolegårdstreff på barneskolen jeg gikk på før. Det vil si at alle klassene stiller med et eller annet. Kakesalg, ansiktsmaling (!!!!), ringkast, popcorn salg o.l. Pengene går til skole/klassen eller en organisasjon. Dermed kjøpte jeg kaker og popcorn for 40 kr også prøvde jeg ut ansiktsmaling, for å støtte skolen.

Skulle være en ape, haha:-)


Da jeg gikk på barneskolen kom jeg meg aldri opp denne veggen. Skulle prøve nå, men når jeg kom til toppen innså jeg at jeg kom til å falle ned om jeg klatret over på ned-siden. Så jeg klatret pent og rolig ned igjen, uten noe grin og gnål..
Er Maja som har tatt alle bildene forresten :-) majaisabel.blogg.no - linking funka brått ikke. Ble bare bilder av meg selv gitt, men det er fordi det er de eneste jeg fikk av Maja, haha

I og med at den jæ*** fotballkampen tar Greys Anatomy sin plass idag, skal jeg snart se CSI. Først må jeg dessverre vaske av ansiktsmalingen. Hadde egentlig planer om å ha den på til i morgen (hadde aldri gått), men jeg klør så er redd jeg får sånn allergisk reaksjon. Det hadde sugd hardt. Var litt søt da? Vellvell, uansett, jeg støtta en god sak. Pleier skolen din å ha skolegårdstreff?

I HAD A GOOD TIME.

Bursdagen igår var utrolig kos, syns da jeg. Mange jeg ikke hadde sett på lenge og sånn :-) Selvom bursdagen var koselig, var jeg sinnsykt sliten igår når jeg kom hjem, så jeg bare lasta over bildene og la meg. Siden dere ikke fikk noe outfitbilde igår, og det heller ikke ble tatt noen, får dere se det lille her.


Topp//Bikbok Skjørt//Bikbok Sko//Euro sko
Som om det ikke skulle være nok å være trøtt etter bursdagen, måtte jeg opp 08.00 idag fordi jeg skal på Tusenfryd. Er noe bakkeløp eller noe, vet ikke jeg. Jeg er hvertfall dødstrøtt nå, så får se om jeg klarer å ta karuseller levende.
Ha en fin dag! Hva syns dere om outfiten? Haha.

LITEN OPPSUMMERING.

Ok først; bullshit. Haha, jeg hovna ikke opp i hele tryne pga. vepsestikk for jeg fikk det på lillefingeren! Jeg har gått tilsammen over 1,5 mil noe som er STORT. Jenny glemte forresten å nevne at jeg bada i 5 grader eller noe. Dukka til og med for å få vaska håret. Det var så kaldt at håret på hue reiste seg liksom. Så dessverre (?) ingen spøkelser. Jeg hadde sikker fått bakoversveis og tissa på meg om jeg så en antydning til et spøkelse, men hadde vært litt morro.

Altså, tlf. min så døden tre ganger på denne turen. En gang mistet jeg den nesten ned til bjørnene i Bjørneparken, andre gangen satt jeg på en stubbe i vannet og glapp den mellom beina. Da landet den oppå den ene lille stenen som lå der. Tredje gangen regna det så ille at jeg trodde den forsvant med regnet. Sikker på at hjertet mitt hoppa over 40 slag hver gang.
Ok, nå ble det mye tekst, så jeg legger heller ut noen bilder..

pukkelrygg på begge, jæddæ. Ligner på et av alle de førti tusen dyra vi så på turen. Bildene er forresten tatt i bjørneparken, og er dem eneste jeg får lagt ut nå fordi kamera mitt (bestemor sitt*) ikke vil samarbeide. Fml!
Ellers har det vært en super tur, alt i alt.
Liker dere dere i naturen? Hvordan var det med Jenny som gjesteblogger btw? Hvis man kan kalle det det. Ett innlegg! Fy skam deg.

GOODBYE MAC. HELLO BEARS!

Nå skal jeg sove, før turen går til Vassfaret. Hvis jeg ikke blir spist opp av bjørn eller sprekker blæra er jeg hjemme på onsdag, Jenny gjesteblogger imens!:-) ønsk meg god tur da. Og lykke til.

Tror faktisk jeg har med nok mat også! Har også med kamera så med mindre det regner bort blir det noen bilder. Hejdå!

THE PHANTOM OF THE OPERA.

London, 6. oktober!!!! Gleder meg helt sykt. Vet ikke hvorfor, men jeg har et helt spesielt forhold til filmen av denne musikalen. Blir aldri lei. Har du sett denne eller en annen musikal du likte?

BURSDAG.

Bursdagen var superkos. Vi har dansa, ledd og hørt på musikk siden 20.00 så nå er jeg dødssliten. Jeg sovner snart over mac'en men først vil jeg dele noen bilder med dere.


Outfit!


Sånn nå fikk dere et bedre bilde av outfiten. Hva syns dere?:-) Hatt en fin dag? 

HYTTETUR I BIIIIIILDER.

Hytteturen var sykt kost. Sinnsykt fin hytte, masse god mat og en del sladder. Kosa oss med andre ord veldig Turen gikk tidlig hjem idag (08.30) så vi har kost oss hos Jenny resten av dagen. Fikk meg tidenes latter da Malin sa "Sier man gratulerer med vell overstått når han hadde bursdag igår?" så sier Jenny "nei, sier man ikke det når noen er død a?"
Herregud, som jeg lo.

Sånn sengeskuff til å ha dyner i.. Der lå Malin!Sjekk den utsikten!!

Og den uteplassen. Aaaaah

Vi avsluttet dagen med å steke pannekaker. Har en sykt morsom film fra turen, men når jeg legger ut en videoblogg får jeg aldri noe feedback. Så hittil har jeg droppet å legge den ut. Med mindre noen er syyyykt keen på å se.

Hytteturer er kanskje noe av det koseligste jeg vet om. Ikke sånn opp på fjellet for å stå på ski med familien men sånn ut i skjærgården med venninner. Noen fler som elsker det?

ENDA MER KIRKE.

Nå sitter jeg og ordner meg for om 1,5 time skal jeg i kirken. I dåp! Er sånn passe lei kirken nå. Dødstrøtt er jeg óg.
Bursdagen igår var kjempe koselig. Vi dansa, spiste og så på film. Midnight Meat Train! Dårlig film men hovedrollen var jo dødskjekk, så det var greit. Bradley Cooper!!!
Jeg fikk også snakket med masse folk jeg ikke hadde sett på lenge. Det er så deilig med bursdager, for da får man sett "gamle kjente" om jeg kan kalle det det.


Ser dere at han i midten, Petter, ligner på Chuck Bass?
Om dere ikke ser det der så gjør han hvertfall det i virkeligheten. Kommer jeg aldri til å gi meg på!!!!!

Nå må jeg sminke meg.... drittlei av å bruke sminke for en stund. Skal bli deilig med klassetur i morgen:-) Slække som fa**. Og det viktigste; ikke noe kirke! Nå er jeg drittlei. Kan noen please si dem er enige?
Ellers a; hva skal dere idag?

SJETTE OG SISTE KONFIRMASJON.

Jeg er T-R-Ø-T-T og sliten. Siste konfirmasjonen for i år!!!! Koste meg veeeeldig, lenge siden jeg har ledd så mye :-) Hadde en genial lek hvor vi skulle feste masse greier i trynet mens vi sang forskjellige sanger. Haha, holdt på å dø.
En del bilder. Siste bildene er forresten den leken:-) Sprekt ikke sant? Og til de som lurer på hvor det ble av bunaden på slutten; det var så sjukt varmt så jeg skiftet. Enkelt og greit.
Selvom konfirmasjon er koselig er det sykt slitsomt og jeg er glad dette var den siste! Dåp neste helg da...... Enda mer kirke, herregud. Er så lei kirken at det går ikke ann! Samme gamle salmene.

Syns alle skal be for streik i morgen og! Jeg har nemlig nynorsktentamen. Bedt for meg? Bra.

KONF.

Idag har jeg som sagt vært i to konfirmasjoner. Kirken var as usual dødskjedelig, men konfirmasjonene var dritkoselige. Har spist så mye at jeg ruller rundt på rommet omtrent. Jeg er sykt sliten så orker ikke skrive så mye..Nå har jeg vært i 5 konfirmasjoner i år, og den siste er neste helg :-) Har dere vært i noen konfirmasjoner i år? Og hva har dere gjort idag?

1 TIME OG 10 MIN!!!

Nå skal jeg sitte 1 time og 10 min i kirken. Kill me!!!!!! Etter det skal jeg spise masse god mat hos Aleksandra og Frøya. Blir nok en herlig dag! Gratulerer begge to<3
Kommer nok bilder ikveld skal dere se... Hehehhehe, ønsk meg lykke til i kirken
Sånn sitter jeg for øyeblikket. Usminket og spiser potetgull. Hehehehe fin tidsfordeling!

3 OG 4 JUNI!!

OK JEG SIER BARE 3 OG 4 JUNI :DDDDDDDDDDDD Forteller mer i morgen. Er dødssliten! Sovner nesten over mac'en. Tror forresten del 1 av spm. runden kommer i morgen, siden det har kommet en del spørsmål allerede. Men fortsett å still masse spørsmål!

..blogg.no vil ikke laste opp bildene mine så det blir et bildeløst innlegg. Hater det!

17. MAI

Igår var en sjukt herlig dag. Selvom det var overskyet var det mega varmt! Jeg drillet før jeg møtte Gina i byen. Ho dro meg jo med på McDonalds og der møtte vi Petter, Daniel, Adrian, Stian, Oscar, Jenny, Maria, Julie oooooooosv. Masse folk hvertfall!! Siden vi hadde båten liggende i byen gikk jeg, Gina, Maja og noen av folka fra Mcern en en tur dit og så på russetoget. Jo også var jeg innom verdensspeilet HAHA. Før jeg og Ginamor dro hjem møtte jeg Ola og fikk hilst på han og :-) Møtte sykt mye kjente igår så det var veldig deilig. På kvelden var Vebjørn, Håvard, Gina, Frøya og Aleksandra her og grillet. Spiste 6 pølser, sååå sulten var jeg. Deretter gikk vi ut en tur og så møtte vi Marcus, Andrea og Maja. Kooost!

Haha, kødda. Eller gjorde ikke det da. Men nå fikk jeg sånn "dagbok" blogg og det er det værste jeg vet om. Herre min hatt. Gjorde hvertfall det over.. Hvis noen gadd å lese da.
<33<3<3<3<3<3<<3<3

Vi hadde en liten fotoshuuuuut ute i gata mi, men bortsett fra det tok jeg ingen bilder.

Nå må jeg lese til naturfagprøve:( Wish me luck.

KONFIRMASJONEN MIN.

Jeg dør nesten av slitenhet men tenkte å blogge littegranneeeee. Fikk London-tur i høstferien for å se Phantom of the opera, masse penger, ringer, parfyme, arvegods og bunad :-D er sjukt fornøyd.
Andrea, meg og søstra mi.
Meg, Karoline og mamma.

Seremonien.

<3<3


Innlegget skulle vært postet igår, men er fortsatt sliten så det over stemmer jo. Vil soveeeeeee.

Hadde alle andre konfirmanter en fin dag? Er det noen som har sett Phantom of the opera btw?

BLOGGFRI.

Blir heeelt klart dårlig blogging idag, for JEG ER KONFIRMANT!:-D
Skal om ca. 4 timer holde tale forran 400 mennesker.. My gad! 

Jaja, ha en flott dag og gratulerer med dagen alle konfirmanter!

KONFIRMASJONER.

Igår var jeg i.. wait for it.. TO KONFIRMASJONER! Jeg er død.

Løveeely!

Selvom jeg er grusomt sliten (enda!!) var det sinnsykt koselig og veldig morro. Jeg hilste på mange koselige mennesker, så det var hyggelig :-) Var forresten i konfirmasjonene til Andrea og Jenny, to av mine beste venner.
Vi spiste masse god mat, og så bla. noen morsomme videoer. Fikk også misunnet gavebordene litt. Liker f.eks. ringen jeg ga Jenny (HINT!).
Hadde helt ærlig ALDRI trudd du skulle klare å stå i kirken.
Meg, Jenny og Maria.
Jenny og Håkon, søskenbarnet hennes

Ringen Jenny fikk av Maria, også dødsfin!
Marion, meg og Frida.

Konfirmasjonsjenta mi det se.

Var deilig å få av seg bunaden i går kveld, men den måtte på idag igjen da det var generalprøve med konfirmasjonsgruppene. Tok gruppebilde og sånn :-) Begynner virkelig å glede meg til min konfirmasjon. Er dere ferdig med deres? Hvordan gikk det, og hvis ikke - gleder dere dere?

GÅRSDAGENS BURSDAG.

Harn'te blogga idag jeg. Dro litt Fredrikstad-dialekt siden det er den fineste i hele Norge:-) Er dere ikke enig??

Vell, det er ferie. Det glemte jeg å nevne igår for jeg.. glemte det. Flaut. Inatt har Jenny sovet hos meg og det skjedde noe skikkelig ekkelt. Igår så vi på film og jeg sovnet som vanlig, men plutselig våknet jeg og følte en trang til å si "I understand". Så der satt jeg og lurte på hvorfor jeg sa det. Det var creepy.
AT THE MOMENT sitter jeg hos Gina, og vi har nettopp sett Farmen. Det er etter min mening tidenes teiteste program. Nå har ho satt på Justin Bieber. Flott det.

Nå skal jeg redigere bildene fra bursdagen igår, som forresten var kjempe kos! Tusen takk for at jeg ble bedt, Sanne♥


DØR AV DET BILDET!!
Bursdagsbarnet og mannen <3


EDIT: Jeg og Gina har nettopp spilt monopol og jeg vant med 85 640 kr! Lykke, med tanke på at jeg sugde i førsten. Har dere spilt monopol før? Pengespill. Såå min greie!

DETTE ER VÅR ELEVBEDRIFT!

Jeg har sykt lyst til å klippe meg som under her. og det NÅÅ! Er bare redd det vil bli seende grusomt ut. Da griner jeg.

Har ikke fått blogget før idag fordi vi har vært på elevbedriftsmesse i Kongstenhallen. Det var drit kjedelig så vi ga egentlig mest faen. Men nå kan jeg fortelle hva vår Idè gikk ut på. Vi skulle lage ett moteblad med rimeligere klær, og ikke bare alle de dyre merkeklærne som i Vogue, Elle osv. Det gikk ræva. Vi fikk tatt bildene osv, men fikk aldri trykket det. Bedriften er nå offisielt lagt ned. Kan legge ut bildene om folk er interessert!
Her drev vi å satt sammen standen vår.. Den ble seende slik ut:Sur og sleten..
Alt i alt var'e kjedlig og slitsomt. Deilig å være ferdig! Har dere hatt elevbedrift? Isåfall; hvordan gikk det?
Var hvertfall mange bra idèer på messa, og mange jeg personlig ville kjøpt. Var til og med en shorts jeg likte såå godt at jeg ba de ringe meg om de ville selge den. DØDSTØFF! Lover dere.

Forresten; tittet igjennom gamle linker istad og kom over en video. Noen som husker denne karen??
Likte han såå mye bedre da han bare var en flink youtube artist, og ikke en glattpolert blautpus.

BØRTHDEY ÆOTFIT

Igår var æ i bursdagen te ho Gina og ho Aleksandra. Det var veldig koselig, men jeg var veldig sliten i slutten av kvelden. Jeg og Gina havna i senga sånn 04.00 eller noe, og sov til 11.00. Så var'e bare å ordne seg litt før vi dro å så på Trosvik - Merkur som endte 3-3. Deretter gikk turen hjem til Gina hvor vi spiste koteletter. Utrolig deilig!
Se på bena mine hahhahahahah
Neseskvis..

Dagens outfit var da dette:

Jumpsuit - Jenny Skavlan for Bikbok
Sko - Bianco 
Diverse armebånd - H&M og Lindex
Ring - Bikbok
I håret hadde jeg clips fra Luxushair.com
Hva syns du om outfiten min?

Nå slapper jeg og Gina av. Eller Gina spiller sims. Tror vi bare skal slappe av resten av dagen.
Hvordan var din lørdag?

PROM 2010

Christina Milian - Us against the world!

Igår hadde vi altså ball. Det var sykt bra, og jeg kosa meg utrolig masse! Ble med Gina hjem fra skolen og ordna meg der, og etterhvert kom Frøya og Aleksandra. Vi dro på onepiecene og dro på ball. 
Var vi ikke fine?
Neida, vi gikk ikke sånn hele kvelden. Vi hadde kjolene under.

Slik var altså jeg. Kjolen er fra Lindex, belte fra Danmark og skoene fra DNA. Håret er bare krøllet :-) Vet strømpebuksen er veldig lys men kjøpte feil..
Kjæresten til Annchi kom helt fra Oslo for å møte henne igår. De hadde ikke sett hverandre på 20 dager og han holdt den nydligste talen til henne. Tårene mine rant som svarte for å si det sånn!!

Dette var bare noen få bilder, men resten ligger på facebook. Alt i alt var ballet kjempe bra, og jeg kosa meg masse.
Vi hadde også noen kåringer;
Prins: Christoffer Kingsrød
Prinsesse: Eline Skaar
Kronprins: Jacob Strandin
Kronprinsesse: Gina Furuli <333333333
Dronning: Sarah Berg
Konge: Henrik Fjelle
Årets solstråle: Sonia Cherie
Årets lateste: Erik Åsheim
Fjorårets lærer: Morten Johnsen

Det er de prisene jeg husker i farta. Har du hatt ball i år? Hvordan var det?
EDIT: Søteste par ble Marion og Christoffer!

SKUFFA OVER MEG SJÆL

Gad, jeg er skuffa over meg selv. Jeg klarer rett og slett ikke å holde meg unna bloggen! Det er vilt. En vill tiltrekningskraft. MEN for å slippe å måtte slette dritt osv. har jeg valgt å måtte godkjenne kommentarer før de publiseres. Håper dere kommer til å kommentere forde!?

Igår var jeg i bursdag. Kjempe kost! Bursdagsbarnet var ho Sandra Persson, herlig jente.
Meg og bursdagsbarnet. 
Noen bilder..
Hva gjorde du igår da? 

I SAID BRR IT'S COLD IN HERE!

Paramore - Misery Business (acoustic version)

JEG HATER VINTEREN! Kan nevne 10 negative ting, men bare finne 2 positive. 1 negativ ting er det å bli kryna. Kjenne den kalde snøen bare renne nedover ryggen din og genseren festeer seg til ryggen og er kald. Det er jæ****. Jeg har blitt kryna 3/4 ganger idag og blitt spruta av en vannflaske. Håret mitt frosset til is, og klærne mine har blitt gjennomsiktig. Hadde nemlig på hvit genser. Jeg HATER å bli kryna! Siden verden bør spares for slike bilder kan jeg legge ut noen bilder fra akedagen igår. En positiv ting med vinteren, akeee.
Her satt jeg fast tunga, og det gjør vondt enda. ALDRI prøv dette hjemme.
Kakaooooo


Jeg syns det er så sykt gøy å ake. Eller huuur?

NYTTÅRSAFTEN MIIIIIIN

GODT NYTT ÅR KJÆRE BLOGG LESERE!! Gårsdagen min var helt utrolig rå! Jeg kosa meg utrolig masse med jentene mine.

Til slutt her er dagens outfit. Strømboksen til gata vår brente igår så vi var uten strøm til 17.00 idag. Da sover man i superundertøy, onepiece, sokker og boblejakke. OG for å lage eggerøre setter man stepanna oppå peisen og steker! Go amish. 
Hvordan var din nyttårsaften?
Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits