high school?

I fire år har jeg vært 100% sikker på hva jeg skal i 2012: jeg skal til USA! Gå 2. året i USA. Jeg har alltid vært helt sikker på at det er det jeg vil. Uansett. Oppleve det. Men brått det siste året har jeg blitt så usikker. Tenkt på alt man går glipp av og alt det negative. Jeg er ett år hjemmefra, får ikke oppleve at min beste venninne blir 18, får ikke feire jul med mamma og pappa osv. Hadde egentlig lagt fra meg hele greia, helt til jeg begynte å lese bloggene til folk som er der. Hvor bra de har hatt det og hvor glad de er for at de gjorde det.Har hele tiden tenkt "film er oppskryt", "det er ikke som på film", men de som har vært der sier det er akkurat som på film. Alt er som på film.

Åh er så usikker. Hvis det hadde vært deres valg - hva hadde dere gjort? Og hvis noen har vært der - hvordan var det?

Jeffrey Campbell, my love


Jeffrey Campbell Lita Shoe

Jeffrey Campbell Foxy Shoe

Jeg elsker begge! Har siiiiinnsykt lyst til å kjøpe ett par, men klarer rett og slett ikke bestemme meg. Tenker - Lita er mer sølv, men passer ikke like bra til kjoler. Foxy passer bedre til kjoler og shortser, men er mer "farga". Problemet er som sagt at jeg ikke klarer å bestemme meg så jeg trenger hjelp! Tycks? Hvem er finest?

bikini hjelp!

Hej och hå alla ihopa :-) Eller noe..
Har vært opptatt idag, så blir bare et veldig kjapt innlegg nå. Kom brått til å tenke på at det er MAI! Noe som vil si - snart bikinisesong. Ironisk at jeg i skrivende sekund sitter med sjokoladekake og brus. Hahaha. MEN poenget er at jeg har ikke funnet noen fine bikinier bortsett fra de fra Victoria's secret. Derfor må dere skrive ned aaalle butikkene hvor de har fine bikinier. Da hadde dere vært noen knupper. 
 

hjeeeelp!!!!

Okay dere. Det er bare 2-3 mnd til bikinisesongen!!! Tror vi sier 3, med tanke på at vi bor i isbjørn-land. Derfor er det på tide å kjøpe seg bikini. Problemet er det at jeg klarer jo søren ikke bestemme meg... Fordelen med blogg: dere må hjelpe meg. Tusen takk.


Står mellom denne oooog..

..denne, men er usikker på farge!!!

So please help me. Seriously! Hvis ikke ender jeg opp med å kjøpe begge. Og det har jeg egentlig ikke penger til.....crap

need some serious help!

Nå er jeg på skolen faktisk. Driller idag, så vi får låne gymsalen. Tenk at det bare er to uker til ØM! Ææ, sykt. Seinere skal jeg ut å spise med farmor, før Jenny kommer. En perfekt lørdag!

Vell, over til poenget. På morgenen idag skrudde brått telefonen min seg av og nå vil den ikke på. Er dermed stucked med gamle telefon til lillesøsteren min. Begynner å bli smålei, så har bestemt meg for å kjøpe meg tlf. Problemet er at jeg aaaaner ikke hvordan. Vil helst ha med QWERTY-tastatur og IKKE under noen omstendigheter touch. Veldig viktig. Derfor har jeg sett på disse 4. Står å vipper mellom de to Nokiaene, men lurer på om noen av dere har erfaring eller noen meninger om disse telefonene. Eller andre å anbefale?

Usikker på Blackberry fordi har hørt det er veldig sånn jobb telefon, og ikke så bra å skrive æøå med, men jeg er ikke sååå fan av Nokia heller. Sony Ericsson'en har dårlig batteri tid, og jeg som suger på å lade tlf bør ha bra.. åh.
I need some serious help, så anbefal alle telefoner dere vet om som ikke er touch. Den må ha tastatur og kamera, that's it. Hadde vært digg med Wi-Fi, men det er ikke viktig.

make me a header?

Okay, jeg trenger hjelp. Jeg er møøøøkklei designet mitt, og trenger noe nytt. Så hadde en av dere giddet å lage en header til meg hadde dere vært de beste:-) Kommer ikke til å bli noen annen "belønning" enn en eventuell linking, bare sånn at det er sagt.
Dere kan bruke bilder her fra bloggen eller facebook, men prøv å vær kritiske - ikke ta noen dødsstygge. Hah. 
Såååå, er det noen som vil ta på seg oppgaven? Sendes til henr1ette.blogg@live.no

Forresten: dere som fortsatt spør etter bilder fra nyttårsaften, jeg gjentar at jeg bare har to stk. Har mange andre random bilder, men ikke som er av deres interesse vil jeg tro.

Oij nå ble det ille voksenspråk her. HIHITIHI BRB GOSSIP GIRL waiting lixx;***** Endelii ferdii med sesong to, yey. Men siden sesong tre ikke er færdi nedlasta, kan jeg se FRUSTRERTE FRUER imens. Ordentli' tv-nerd jeg, TIHI. Tudeluu.
Crap, nettet er så tregt så jeg får ikke lastet opp bilder..

spørreundersøkelse
Tenkte jeg bare skulle ha en sånn spørreundersøkelse, hvis man kan kalle det det. Regner med at flere kommer til å svare når man bare må trykke én gang, istede for å kommentere;) Det gir meg jo et lite hint om hva dere liker å se. Så skal jeg blogge om det stikk motsatte! Seff, for jeg likær mæii i bakvendtland lixx ;**(L)(K) Er det noe dere vil se mer av som ikke står der?

Forresten! Hvis dere lurer på hva som går innenfor de forskjellige kategoriene, sånn ca. hvertfall, så kan dere se på kategoriene til høyre her:)

WHAT TO WEAR.

Hjelp. Hva har man på i begravelser? Mmmmmm, digg blogging jeg vet. Dessverre vil ikke blogg.no samarbeide så jeg får ikke lastet opp bilder. Ah <livet3.

iPod.

For to år siden kjøpte jeg meg en iPod touch. Etterhvert klikka den, man ser ingenting på skjermen hvis ikke det er lys og sånn. Altså; den er som en elg+snø i mars+blakk. Lyser ikke akkurat opp hverdagen min. DERRRRFOOOOR har jeg vurdert å skaffe en ny en. Og siden Apple er startsiden min popper det opp noen nyheter da og nå, og jeg blir like fascinert hver gang. iPod touch med kamera? iPod nano med touch og radio? Ohløøø.

Problem - what to choose? Derfor må dere hjelpe meg. Tenkte å skrive opp fordeler og ulemper med begge.
Starter med iPod touch: 
Fordeler: Den har kamera og wi-fi, så du kan ha video samtale over internett med iPhone 4 og andre like iPod touch'er. Du kan også filme. Game center. Youtube. Kan skrive notater. Bilder.
Ulemper: Blir som regel fort ødelagte. Litt store å ha med.
iPod Nano: 
Fordeler: Kommer i mange farger. Små og enkle å ha med. RADIO!!!! Built-in clip. Rist på den og den bytter sang. Bra batteri. Veier omtrent ingenting.
Ulemper: har ingen erfaring med denne, men den kan jo forsvinne lett pga. str? Og det er ikke wi-fi (så vidt jeg vet).


Så hjelp meg. Vet ikke om jeg skal kjøpe en gang, men hvis jeg brått står der er det greit å vite. Noen som har noen erfaringer med noen av dem? Eller hvem syns dere jeg bør velge?

HVA VIL DU SE?

Siden leserstatistikken min har gått ned igjen, må noe mangle. Så da spør jeg - hva vil dere se mer av og hva vil dere se mindre av her på bloggen? :-)

Siden jeg er sykt redusert idag, så slang jeg inn et bilde fra igår. Jeg og Jenny sov til 13.00, og jeg er fortsatt trøtt. Tror jeg har spist litt for mye til frokost også. Nå skal jeg snart i bursdag til bestemor. Har noen outfit bilder (som jeg tar om en times tid, haha) men føler det har blitt så mye outfit'er i det siste, så..

SI ET BRA KAMERA.

Tror jeg snart skal ut med pappa for å se på kamera så alle må gi meg et tips om et bra et!!! Tror det blir Canon EOS 550D. Noen synspunkter?

NEED HELP!!!!

TRENGER HJELP! Hvis alle dere som ser dette skriver én sang så blir'e bra. Skriv gjerne fler om du har det:-)

PAKKEPROBLEM.

GUUUUD VEIT DERE HVA JEG GJØR NÅ? Jeg pakker. Og ikke mellom-mamma-og-pappa pakking, men TYRKIA PAKKING! Jeg er nemlig nesten ikke noe hjemme før tirsdag og vi drar jo onsdag, som sikkert alle har fått med seg.
Samtidig sier jeg at det blir ikke blogging mellom 09.00 på mandag og 15.00 på tirsdag. Er på klassetur så ikke noe jeg får gjort med det:-)
Anyway; derfor må jeg pakke nå. Begynner å gå opp for meg at det faktisk bare er 4 dager igjen. Herregud.
Vell jeg pakker jo ikke lenger.. Jeg skal ikke ha med så mye fordi jeg vet jeg kommer til å shoppe, og det går ræva! Jeg klarer absolutt ikke å "velge bort" noe.

Randøm fra igår!
Siden jeg har gitt opp pakkinga til mamma kommer hjem, er'e vell bare å begynne å ordne seg til bursdag. Skal i bursdag til Helene ikveld noe jeg gleder meg veldig til. Tror det blir veldig kost!!

Noen som har det samme pakke problemet som har noen tips??

MACBOOK

Jeg sitter å ser på ny PC og jeg er helt sikker på at jeg vil ha macbook. Jeg bare vet ikke hvordan. Vanlig, air eller pro? Er det noen av dere som har MacBook som kan si meg hva dere syns om den dere har? Jeg er desperat etter hjelp. Er så vanskelig å velge. Har mest lyst på pro, men den er litt dyr. Air er råtøff men er den bra? Sånne spørsmål sitter jeg med og jeg aaner ikke hva svara er. Sitter her som et spørsmålstegn i et mørkt rom.
hadde ikke gjort noe med den der..

I NEED SOME SERIOUS HELP

Som sagt igår så må dere hjelpe meg med noe klesgreier.... Jeg har tatt ut en del anntrekk, og valgt ut to. Men trenger hjelp til å velge ett av de. Annledning: bursdag.
Ignorer den <- giga ræva mi, det er bare på bildet den blir sånn..

Hvem av de og nå trenger jeg virkelig hjelp!! Skriv 1 eller 2 som kommentar, så er du en knupp.
1 er såklart det øverste, 2 det nederste.

IN DESPERATE NEED OF HELP.


Lasgo - gone

Ok jeg trenger hjelp. Hvis ingen kan fortelle meg hvordan jeg konverterer filtype på videoene, altså bytter filtype, får jeg ikke lagt de ut! Og hvordan filtype må jeg ha?

Mobilbilder inntil kamera mit er fikset.

Jeg og Jenny kom nettopp fra Valentine's day. Den var dritsøt og annbefales virkelig! Nå læxer vi, haha.

HVA SKAL JEG HA PÅÅÅÅÅ??

DJ Earworm - United State of Pop 2009 (Blame It on the Pop) - Mashup of Top 25 Billboard hits

Malin spurte i innlegget under om flere bilder fra sydenturen og du kan finne fler bilder HER.
Nå sitter jeg med ansiktsmaske og lurer på hva jeg skal ha på idag.. Selvom jeg vet jeg kommer til å ende opp i tights og strikkagenser pga. kulda, vil jeg ha på noe annet når kvelden begynner. 
SÅ JEG TRENGER DERES HJELP! ..som vanlig. 

Jeg personlig liker 1'ern best, selvom jeg vet det er kaldt ute. Har faktisk begynt å få sansen for svarte strømpebukser. Hva syns dere? Hvem burde jeg ha på og er svarte strømpebukser hot or not?

LANGT ELLER KORT?

Et tips jeg har fått i konkurransen er å skrive lenger innlegg. Men dette er hva slags oppfattning jeg har på det: når jeg skriver lange innlegg gidder dere ikke å lese, og jeg får ikke kommentarer. Det er på de korte innlegga jeg får meste kommentarer. Så jeg lurer på hva dere syns? Lange eller korte innlegg?

Nå skal jeg til kjæresten min og

siden jeg ser slik ut må jeg årne meg. Onepiece og morratrynet er ikke det man viser seg offentlig i.

Legg også merke til at jeg har lært meg å løfte ene øyenbrynnet mye bedre. STOLT! Klarer du det eller?
Nå måå jeg gå. Som vanlig har jeg bad time. Hva skal du idag da?

SERIØST - I NEED HELP!

 
Nå har jeg sett grevinnen og hovmesteren. Det er sååå tradisjon! Nå ser jeg love actually, fordi det er en søt film som minner meg om en søt jente. 
Nå er det pause, og jeg trenger hjelp. Som vanlig er jeg ute i siste liten, og jeg trenger deres hjelp!! Hva skal jeg ha på i morgen?
Svart kjole - Vero Moda
Hvit kjole - Lene V
Hvit jakke - Only
Skjorte - GT
Skjørt - GT

HVA SKAL JEG HA PÅÅÅÅÅ????????
og JA! Jeg er albino :-(

HAR JEG BLOGLOVIN?

Hvis jeg har skjønt det riktig, har jeg nå bloglovin.

bloglovin
Er'e riktig??

PHOTOSHOP TIPS

Jeg får dessverre ikke forklart hvordan jeg lasta ned photoshop annerledes enn: gå på adobe.com og last ned photoshop CS4!! Jeg har bare sånn gratis i 30 dager :p Man kan også bare søke på serial number på piratebay men jeg gjorde ikke det.

Nå nerder jeg photoshop. Jeg bare nerder. Trenger fortsatt MASSE tips!!
hei

Idag skal jeg lese nynorsk, nynorsk og atter nynorsk. Hva skal du?

PHOTOSHOP!?

Nå skal dere være sure med meg..... FORDI BARRACK FUCKINGS OBAMA KOMMER TIL OSLO I MORGEN ER ALL FLYTRAFIKK STOPPET!!! Vi fikk dermed ikke dratt til syden. Er så blid. Får trøste meg med at det blir etter nyttår en gang istede.
Har en gladmelding da. Fikk lasta ned photoshop igår, men i suck ass. Har noen noen photoshop tips så kom med de!
p0961af28ccaee19cf96f746082f4fcf765327309
Noe jeg og Frøya photoshopa på skolen i fjor. Mitt trynet - ikke kropp. 

Nå skal jeg årne meg så skal vi til Torsnes og spise hos Therese. HADE!

JEG TRENGER SÅ SÅRT HJELP!

Jeg er piss lei headeren min. Den er stygg og bildene er gamle. Jeg begynner nå og se alle feilene ved den.
SÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!
1. Vet du om noen bra redigeringsprogram? VIL HELST lage selv!
2. Hvis du vil lage header til meg så sender du den til henr1ette.blogg@live.no. Har egen epost adresse til bloggen, jeg er kul. Bilder du kan bruke finner du på nettby eller her på bloggen. Dere skjønner sikkert hvem bilder jeg vil ha i headeren og ikke. 

Den personen som hjelper meg mest med å få ny header, vil få en liten premie. Om det gjelder et bra redigeringsprogram eller en ny flott header. Premie will it be!!

mee 3
Sjukt gammalt.

MIN ELSKEDE LILLE RULLE

Nå sitter jeg her med "jenta som lekte med ilden" og rullekake :-) Rullekake med smørkrem. Det er ELSK!!! Seriøst. Finns nesten ikke bedre kake. Den er så himmelsk :-) Tanta mi sin egen oppskrift, ho har gjort den litt egen liksom. LOVE.
img0954
Se på denne elskede lille saken. Har du smakt det før eller? Ser ut som den er full av sopp og mugg, men det er lyset som er dårlig haha.

Lurte også på om noen av dere har løshår fra Luxus hair? Er det bra? :)


NEED YOUR HELP - AGAIN

HEI OG HÅ - DU ER RÅ! Nå har jeg fått laga meg spotify, med god hjelp fra Stian :-) Derfor trenger jeg masse bra sanger!!! MASSE MASSE MASSE MASSE MASSE. Hørte dere? MASSEE!!!!!! Da hadde jeg blitt superglad.

Nå har jeg baka med mamma og Karoline. Vi har baka pepperkaker, kakemenn, boller, muffins og rullekake. Rullekake med smørkrem er den beste uten tvil. Herregud, så god den er.
snapshot7
Oh hot damn, this is my jam.

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits