no help
Tee og smykke: H&M Shorts (mintgrønn aktig farge): Bikbok (noe av det jeg kjøpte på 50%)

Idag feirer søss sin... jeg har faktisk mistet tellingen på hvor mange bursdager ho har hatt. Tror dette er den 4. Eller 5. Hmm.. Sånn er det å være skilsmissebarn;) Ble til og med vekket halv ett idag fordi vi skulle til mamma. I de øyeblikkene forbanner jeg dagen mamma og pappa skilte seg. Hvis ikke kunne jeg sovet hvor lenge jeg vil. Fikk ikke sove i natt heller. Jeg hadde nemlig vondt i hodet. For første gang i mitt liv. Aldri hatt det før. Men det er det jævligste jeg har vært med på. Prøvde alt (med tanke på at jeg ikke tar tabletter) for å gjøre det bedre. Da det ikke en gang gjorde det bedre å høre på Skrillex ga jeg opp. Skrillex gjør alltid alt bedre. Trodde virkelig at litt god musikk skulle hjelpe mote hodepine. I proved myself wrong

BTW. Jenny gjesteblogger de neste dagene;) Regner ikke med at det er noen sure miner over det. Ønsk meg god tur.

outfitttttt
Shorts, smykke, blazer og singlet: Bikbok Sko: JEFFREY CAMPBELL<33333

Kanskje tidenes dårligste outfitbilder og tidenes dårligste unnskyldning: kamera gikk tom for strøm, så jeg får ikke overført bildene til Macen.

Nå er jeg hjemme fra en utrolig koselig kveld hos Helene, så nå kaller sengen. Opp tidlig imorgen for å dra til Oslo, før vi skal feire Kristine's 17 år!!!!! Gleder meg supersupersuper masse.

outfit


Playsuit: Zara Genser: Monki Smykke: H&M
Tycks? Hahahahaha, ler faktisk hver gang jeg skriver det nå.

Idag fikk vi karakterene våre, og jeg må si jeg er rimelig fornøyd. Ikke det at det hadde vært så farlig, kommer inn på studiespesialisering uansett. Har også fått hentet skoene mine på posten, så dere får se etterpå!!!! Må bare få noen utrolig bra bilder av dem. De krever å se bra ut. For de er stunning i virkeligheten. Rett og slett.

trafikalt grunnkurs
Marineblå strikkajakke: Bikbok Shorts: Vero Moda Smykke: H&M
Bildene blir så dårlig fordi å stille inn manuell innstilling på selvutløser fungerer dårlig:) Ser sykt hvit ut...hahaha

For en dag! Først tok vi klassebilde og enkeltbilde, noe jeg tror jeg gikk utrolig dårlig. Vi sluttet 11 da, så det veide liksom opp. Endte med å dra hjem og sole meg, før jeg sovna. I sola. Hahhahaa. Nå har jeg nettopp kommet fra trafikalt grunnkurs, noe som var m-ø-k-k-j-e-d-e-l-i-g. Menmen. Flere som har tatt eller skal ta trafikalt grunnkurs?

outfit
Topp: H&M Smykke: Bikbok Bukse: Primark Jakke: Mamma sin
Tycks? :-) 

Idag skal jeg ut å drille for første gang i år. Gleder meg veldig mye! Alltid like morsomt, fordi det betyr at det snart er 17.mai!!! Hihihi. Så nå er det bare å smelle i seg en grandis, lage is og sette den i fryseren, for så å gå ut. Takk Gud for at det er fint vær.

pysj


Ny pysj fra H&M:) Perfekt til sleepovers med jentene, filmkvelder og seine sommerkvelder på verandaen. Love it! Hva syns dere?

17.mai outfit

Fikk spm om hva jeg skal ha på på 17. mai :-) For dere som ikke vet det så er jeg drilljente, noe som vil si at jeg går i uniform hele dagen frem til 2-3 tiden. Etter det tar jeg som regel bare på en kjole eller shorts, kommer helt ann på hva jeg skal. Men i år tenkte jeg faktisk å ha på bunaden, hihi. Har aldri hatt på bunaden på 17. mai før, så det hadde vært veldig morsomt.

Med andre ord er det dette det går i!!! Da var det besvart. Hva skal dere ha på dere på 17. mai?

edit: Bunaden min er fra Øst-Telemark, med liiiiitt annerledes farger enn "originalen" fordi jeg gjerne ville ha de mest mulig lik den jeg hadde før.

outfit: terrortorsdag


Olajakke: Bikbok Smykke: H&M Chinos: Zara
Tycks?:) 

Terrortorsdag idag? Ja! Først kjappa jeg meg ned til veien for å ta bussen hjem fra skolen. Den rakk jeg ikke. Så måtte jeg LØPE i OPPOVERBAKKER for å komme meg opp til skolen og ta bussen som går derfra. HALLO! Jeg er ikke supermann eller noe. Hva ere du tar meg for liksom? Åh... Kom meg til byen og hadde en (etterlengtet) koselig Verdensspeilet tur med Martine. Kooost. Men. Sååå skulle jeg en liten tur til Kristine, satt meg på bussholdeplassen FEM MINUTTER før bussen skulle komme. Satt der til den skulle kommet for tyve minutter siden. Da ga jeg opp. "Hei Hege, kan du kjøre meg?". Ja. I morgen er det ferie. Takk Gud. Fint at jeg må bruke ferien på matte- og RLE-prøve. Hvem er det jeg prøver å lure? SKJER FAKTISK IKKE. Beklager å skuffe dere, kjære lærere. Men nå er det en etterlengtet og velfortjenet ferie som står for tur.

Lipsy


Lipsy

Husker dere den rosa kjolen Carrie har på seg da hun ankommer Abu Dhabi i Sex and the city 2? Dette er en svart etterligning. Likey, likey. Har alltid forgudet den kjolen. Den er, som dere ser, asymmetrisk både forran og bak og har "henge armer". Den er STIKK motsatt av tight, noe som er deilig innimellom. Hva syns dere? :-)

forresten: til dere som spurte etter norsk tentamen min - jeg får tenke på det. Tror nok ikke jeg legger den ut.

outfit
Alt er fra Bikbok :-) Haha.

Vell. Helt normal skoledag idag. Blogget ikke igår fordi..var egentlig bare sykt sliten etter søndagen, dermed chilla jeg med Kristine. Kommer bilder og sånn ikveld, kan forklare litt nærmere da. Har også ett innlegg på lur om hvordan jeg laster ned serier og filmer og sånn. Vil dere se det? Orker ikke svare på så mange spm så tenkte jeg heller kunne poste det. Vi får sjå. Har også innlegg med innkjøp fra Oslo. Den marineblå strikkajakken over er bl.a. kjøpt i Oslo. Stay tuned. Hmm..som vanlig: Hva syns dere om outfiten?:)

outfit: bursdag


Skjorte og topp: H&M Statementsmykke: Zara

tycks?

Nå er'e familiebursdag før det er landet som står for tur:-) Haha. Ha en fin og avslappende søndag!

outfit: tapaskveld
Cardigan: Gina Tricot Bukse: Bikbok

Har på følelsen at tentamen gikk veldig bra. Gleder meg til å få den tilbake. Eller. Er egentlig redd for å bli skuffa. Menmen. Var ubeskrivelig deilig å kunne dra fra skolen tolv idag. Endelig helg! Skal på tapaskveld med jentene nå. Kooooselig. Skal bli digg med en skikkelig jentekveld! Lenge siden egentlig. Dere får kose dere idag:) God helg.

outfit: bursdag
Shorts: bikbok Sko: atmosphere
Tycks?

Grunnen til at det ble photobooth bilder er fordi etter jeg hadde tatt bilder skifta jeg. Heheheh, og siden jeg som vanlig har dårlig tid rekker jeg ikke ta nye. Har eeegentlig ikke tid til det her heller :-) Skal hvertfall i bursdag til Gina. Kuuuuselig. Deilig å gjøre noe, siden jeg bare har lagt i senga og sett på Pretty Little Liars (dødsbra) i hele dag. Hehehe.

outfiiiiiiit
Blusen er fra Tyrkia. Kjøpte den egentlig fordi jeg syns ho som solgte den var så søt. Bruker den nesten aldri..hmm.
Grunnen til to bilder er fordi jeg faktisk har fått klager (ahhaha) på at jeg bare laster opp ett bilde av outfiten. Så her har dere to ;) Haha.

Mamma har bursdag i morgen, og siden vi er på drillen i morgen, har vi besøk av "hele" familien (ikke det at vi er mange) idag. Koselig, i og med at det er lenge siden jeg har sett dem. Ellers har det vært en vanlig mandag. Blåmandag. Hater mandager. Men ikke like mye som torsdager. Det er en sjuk dag.

outfit: bursdag


Kjole: Miss Selfridges
Tycks?

Nå skal jeg i bursdag til Aleksandra :-) Kos dere idag! Det skal jeg.

kjole: diamantbryllup


Kjole fra Bikbok. Love it, selvom jeg ser ut som en svær sjokoladebolle.

Glemte å ta bilde av håret med kamera, så det blir <photobooth3. Er hvertfall slik jeg er (link).

Vell, hvis jeg har glemt å nevne det skal jeg i diamantbryllup til farmor og farfar idag! De har vært gift i hele 60 år. Det er lenge det. Skal til og med holde tale. Merker jeg gruer meg litt, så derfor syns jeg dere kan ønske meg lykke til ;) Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gruer meg, da jeg stod til konfirmasjon satt det 450 mennesker i salen når jeg snakka. Nå er det bare familie der. Haha. Gruer meg alltid uansett.

acne loveAcne

Elsker denne!!!!!! Så enkel, men alikevell så fin. Glidelåsen på ryggen gjør alt. Fargen óg. Åh. Skulle ønske jeg var rik:') Eller flinkere til å spare.. Har helt mega lyst på den! Hva syns dere?

outfit
Bukse og blazer (mørkeblå): Zara Smykke: Lindex
Tycks?

Idag er det morsdag så husk å gratuler alle mødrene deres med dagen! Jeg ga mamma en liten pakke og frokost på senga, og nå skal vi til bestemor på middag. Etter det er rett til byen, for da skal jeg på kino med Jenny :-) Skal se "kongens tale" og har hørt så mye positivt om den, så gleder meg veldig. Ha en fin søndag!

outfit

Haha, Helene Bøhn Stagre; gratulerer med kommentar nr 5400!

Eheee, fint..Ja, nei, ehm. NEI! Orker rett og slett ikke ta et nytt et.
T-skjorte: Monki Skjerf: H&M Bukse: Only

Idag hadde vi tidenes badass naturfagprøve. Nazi! Og i morgen får vi vite hva vi kommer opp i på prøvemuntlig som er på fredag. Derfor kan jeg ikke legge altfor mye tid i bloggen, i og med at jeg sikkert kommer opp i et vanskelig tema. Typisk. Nå er det drillen! To av jentene mine skal være med i mesterskap om åtte uker. Æææ. Hva syns dere om outfiten? Kos dokker idag!

gleder meg!


Jeg gleder meg så siiiiiiiiiiiinnsykt mye til..

..ballet!!!!!! Gleder meg til å vise dere hele kjolen (den er så mye mer enn det det ser ut som på disse to bildene), gleder meg til å bruke den, gleder meg til å ha en flott kveld. Åh, det er altfor lenge til. Heldigvis skjer det mye før det så tiden går sikkert veldig fort!
Har dere hatt ball? :-) Eller valentinsdans som det heter på skolen min. Lol.

feetlove
I love them!!!! Nyeste medlemmet i skofamilien, kjøpt i Oslo.

outfit: bursdag
Kjole: Zara Veske: Bianco Blazer: Bikbok

Nå drar jeg i bursdag :-) Gleder meeeeg! Hva syns dere om outfiten?

outfit

Oij, har visst glemt å nevne at forholdet med Jenny var tull :p Skulle bare sjekke hvor mange som trodde på det og dermed trodde at vi innerst inne var bifile. Var en del for å si det sånn..haha.Skjorte: Monki Bukse: Zara

Jeg har sittet stucked med lekser og innleveringer siden klokka 14.15. Nå tok jeg meg en liten pause. Må skrive ferdig en nynorsk stil, og øve til prøve, så er jeg ferdig for idag! Er ikke uten grunn at jeg hater torsdager. Always did, always will do. Meeeen! Nå må jeg tilbake til nynorsken. Tycks om outfiten? Elsker at skjorta er så fargerik, hoho

outfit

Ikke store greiene, men tenkte jeg kunne vise dere. Er litt uvant med mørkt hår, men det kommer seg. Er bare toning så går nok straks tilbake til striper igjen. We'll see..

At jeg drar til Paris i morgen alt er sykt å tenke på. Gleder meg så insaaaane. Det er 11-12 varmegrader der og ikke snø. Det må være det beste. Hater snø over alt på denne jord, og jeg tror jeg gjør alt for å komme meg vekk. Lucky me! Er ikke sikkert jeg får blogget så veldig mye idag, men skal prøve. Må legge meg litt tidlig med tanke på at jeg skal opp 03.00 i natt. Blir en lang dag i morgen med andre ord. Haha.

Hva syns dere om outfiten?:-) Elsker, elsker, elsker fargen på genseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genser og tights: bikbok Skjerf: GT Ring (svart og hvit): H&M

outfit

For en innholdsrik dag. Har fått trena, vunnet to kinobilletter ooog henta den nye bilen til mamma. Diggedigg. I tillegg har jeg vært helt ute på Lervik hos Jenny for å hente kjolen min! Begravelse i morgen.. Tredje siden oktober, flotters. Hater det.

Standard titte-ned-i-bakken-bilde fordi jeg ikke orka å årne meg idag..
Skjorte og bukse: Only T-skjorte (med sko!!!!!): Gina T Smykke: Bikbok Skjerf: H&M

Nå skal jeg rydde opp på macen (har fylt opp 250 gb på 8 mnd, sykt) før jeg skal sove. Gruer meg sykt til begravelse. Menmen. Hva syns dere om outfiten? Ooog ønsk meg lykke til i morgen.

outfit


Bukse: Zara Skjorte: Bikbok Skjerf: Kappahl 
Dagens lille outfit:-) Haha, lol. Tycks?

Nå er det tid for Gossip girl! Jeg og Jenny så så mange episoder på fjellet at jeg har heeelt dilla. Lasta ned hele sesong to, så nå er det snart tid for sesong tre. Angrer på at jeg ikke har fulgt med på det før. Har bare sett noen episoder innimellom, det er jo dødsbra.

outfit, ekstra julaften
Kjole:
Saints&Mortals Dressjakke og smykke: Bikbok    Haha, vet jeg er tørr på knærne.

Nå er det tid for å feire julaften med pappa, siden jeg er hos mamma på fredag:-) Blir kjempe kooost! Hva syns dere om outfiten?

Zuhair Murad
Designet av Zuhair Murad. Han designer så mange kjoler at jeg tror jeg dør. Du kan se flere her. Kjolehimmelen for meg hvertfall. De er helt perfekte. Snittet, formen, fargene, de bittesmå detaljene. Ah. Hvertfall den til Miley Cyrus, gjør meg speechless. Har ikke ord. Hvis jeg noen gang skulle giftet meg, hadde han vært selvskreven designer. Ja, jeg skal bli rik;-) Hva syns dere om kjolene hans? :-)

bambi på glattisen


Tror faktisk aldri jeg har postet denne typen "outfit" før:-) Haha

Idag har vi som sagt hatt kulturdager, og vi kom forbløffende langt på én dag. Har vært med på det to ganger før, og i forhold til de gangene ligger vi veldig bra ann. Deilig! Det som er enda mer deilig er at vi begynner 09.00 hver dag frem til ferien, og da kan jeg sove en time lenger. Deiligx2!
Tror forresten jeg kan konkludere med at jeg har elendig balanse. På de 250 metrene fra busstoppet og hjem til meg tryna jeg 7 ganger. SYV! Helt utrolig hvor glatt det er.. Tror hele kroppen min blir gul og blå i løpet av dagen. Gjør hvertfall sykt vondt i knærne. Værste er at jeg ler meg ihjel når andre tryner, men når folk ler av meg blir jeg sur.. Flere som trynet over gjennomsnittet mange ganger?

trésor in love


Jeg ELSKER denne kjolen! Hvis noen aner hvem som har designet den - let me know. Finner ingenting. Generelt bra reklame óg, men kjolen er magisk.

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits