Christian Louboutin
Christian Louboutin - New Simple Pump 120mm

Det er disse man har bilde av i lommeboken. Ikke mennesker.

innkjøp: london


Atmosphere

Atmosphere

Aldo

Aldo (det var 2 for 1 og alle de andre skoene jeg så på var utsolgt, så kjøpte disse. Deilige å ha om sommeren)

Kurt Geiger

Dr.Martens

Levi's, vintage - Urban Outfitters

Primark

Primark

Levi's, vintage - Urban Outfitters

Forever21

Zara

Beyond Retro, vintage

Primark

Primark

New Look

Primark

Dorothy Perkins

Accessorize

Accessorize (gull irl)

Beyond Retro, vintage

Claire's

Claire's - denne er huuuge irl

Beyond Retro, vintage

New Look

Dette er det meste:) Sikkert noe jeg har glemt, og selvfølgelig noe jeg ikke har lagt ut. Småting som undertøy. Skal bli flinkere til å legge ut outfits i fremtiden, slik at dere får se dem på, om dere vil.
Louboutinsene får selvfølgelig eget innlegg, forhåpentligvis imorgen.
Kjøpte også en del sminke, men tenkte heller å legge ut en anbefaling/mening etter at jeg har brukt den en stund. Eller hva syns dere? 

Noe dere likte?:) 

tips: garderobe

Veeeel. På lørdag stod jeg i den lille "garderoben" min og skulle velge ut en kjole. Så knakk hengestativet og alle kjolene, skjortene, u name it, lå på gulvet. Etter en times frustrasjon og gråting i fosterstilling fant jeg ut at det ikke var noe å gjøre med det der og a. Hadde uansett tenkt å bytte det ut, pga. liten plass, men problemet var; hvordan få det til siden jeg har skråtak og det er relativt lite?
Sååå kom jeg på dette:

I og med at stengene henger i forskjellige høyder går de ikke i hverandre og det blir myyye bedre plass.

Du trenger bare slik.....hengestålgreieting. Brett de ut på hver side og skru fast.

Også legger du stanga oppe i. Det lønner seg å skru fast der det er bjelke under taket, som som regel er der det er spikere. Hvis ikke henger den kun i takpanelet, og tåler ikke like mye.

LES: mye gamle sko........som aldri brukes. Salgsblogg?

Siden de henger i forskjellige høyder får du også plass til skoene under. De du har skoeske til kan du stable opp etter veggen slik jeg har gjort.
Hvis du har to (eller fler) hengere, kan du jo sortere klærne óg. Jeg har kjoler og skjørt på den som henger høyest, pga. lange kjoler, og skjorter, bluser, dressjakker osv. på den lave. 
Smart, huh?


Imorgen drar jeg til London, så blir ikke noe blogging før søndag. Lar Macen være hjemme. Hadde nok ikke kommet så mange innlegg uansett, meeen. Skal prøve å få til et innkjøp-innlegg når jeg kommer hjem, også kommer innlegget med skoene mine snart, hvis det fortsatt er interessant.....

Hvis dere har noen tips til noe jeg måååå få med meg i London; let me know now!!!!

Christian Louboutin

Som dere vet alle sammen har jeg en forkjærlighet til Louboutin. Eller det ble feil. Louboutin er the love of my life.

Daffodile. Eventuelt Lady Daf.


Bianca


Rolando


Miss Clichy

Daffodile/Lady Daf er UTEN TVIL de kuleste, men kjedelig å buke en del penger på et sko som kanskje er "stygge" om et par år. Misforstå meg rett, de blir aldri STYGGE. Men den dagen platform forbindes med 90-tallet er det ikke så kult å ha dem. Selvom Louboutin er Louboutin. Tenker det safeste er et par simple svarte pumps, but it's a tough one. Really tough one.

 Dere skjønner nemlig det at jeg har spart penger en stund til nettopp dette; mitt første par Louboutin. Det er min største drøm å eie noe slikt, så det er verdt hver eneste krone. Kan la være å kjøpe et eneste par sko resten av året for disse. Dere kan syns jeg er så teit dere bare vil, men Louboutin er det vakreste som finnes. MEN! Jeg har som sagt problemet jeg beskrev over, men hva har man blogg til? Nemlig. Nå må dere hjelpe meg! Hvilket par hadde dere kjøpt?

svar 2

Har du bare venner på Frederik eller Wang Toppidrett også?
Har venner begge stedene, haha. Slapp av, Inga :-) 

Kan du lage et innlegg med alle skoene dine?
Det kommer!:-) Men venter til etter London. Da har jeg nok noen nye å tilføye. Forhåpentligvis.

Hvem er Marius? Husker du skrev litt om han på bloggen noen ganger
Marius er en venn av meg:-) Hyggelig type fra landet.

Har du noen gang gjort noe med typen/eksen til ei venninne?
Nei, og det har jeg ingen planer om. Det er det verste jeg veit om. Venninner er som gull, og skal vare mye lenger enn en random gutt. Hoes before broes.

Hva er dine planer for livet? Hva syns du om barn?
Skal først og fremst fullføre vgs. Så tenker jeg å ta en utdanning før jeg så mye som tenker på å slå meg til ro med noen og eventuelt stifte familie. Vil reise mye og nyte livet mens jeg fortsatt kan. Barn er greie de. I små doser. Anser ikke meg selv som et barnemenneske, og har jeg fortsatt de tankene jeg har nå når jeg er 30 blir det nok ingen barn på meg. Men det endrer seg vel:-) 

Hvordan er miljøet blant de eldre på skolen din?
Vet ikke helt hva jeg skal si, jeg. Det er vel bra dem i mellom. Sånn som det er på alle andre skoler. Vil ikke si at miljøet på Frederik skiller seg ut.

Er det sånn at de eldre guttene deler jenter?
Man skal jo ikke gre alle under en kam, men er vel noen eldre gutter, akkurat som andre gutter og jenter i alle aldre, er den typen. Sånn vil det alltid være, uansett hvor i verden man er.

Fester dere hver helg?
Hvis du med "dere" mener jeg og jentene mine, er det litt splitta. Noen av oss er oftere ute enn andre. Vi er sjeldent alle 25 jentene sammen, men det er det heller ingen sure miner over ;-) Noen er bare mer glad i å feste enn andre.

Hvordan og når bestemte du deg for å dra til USA?
Jeg har egentlig vært 100% bestemt siden 8. klasse, men i starten av 10. kom usikkerheten, og jeg la det fra meg. Så skjedde det en del personlige ting i mai/juni som var veldig vanskelige, som gjorde at tanken om det kom opp igjen. Jeg satt faktisk på peppes i Gamlebyen med mamma da jeg bestemte meg. Jeg ville bort fra ting en liten stund, og oppleve verden når jeg har muligheten. Har hatt dager jeg ikke vil dra og gruer meg, men generelt sett gleder jeg meg som et lite barn gleder seg til julaften.

Har du noen gang vært veldig lei deg? Virker som du aldri møter motgang
Ja, det har jeg. Mange ganger. Jeg møter motgang like mye som de fleste andre, men jeg velger å ikke utdype alt på bloggen. Jeg vil ikke bli for personlig med alle som vil lese det. Mine nærmeste vet det hvis noe er galt, og det er nok. 

Dette er det siste:) Spm dere ikke har fått svar på, har jeg nok ikke hatt noe å svare på, eller ikke vil uttale meg om. Slettet innlegget "spm runde" slik at det ikke kommer noen fler spm.

london
Gleder meg så sykt til London. Er bare 3 dager, men blir så deilig å komme seg bort. Gjøre noe annet. Slippe å tenke på alt her hjemme. Fy, som jeg gleder meg. Har til og med printet ut et kart og krysset av alle stedene jeg MÅ få med meg..........I'm one hell of a tourist. Skulle blitt reiseguide. Noe jeg mååå få med meg? Kom helst med andre innspill enn butikkene i Oxford Street. Det fikk jeg med meg det forrige gang jeg var der, som den mainstreame 9.klassingen jeg var. Eller 10. var det kanskje. Men nå.. Skjulte skatter. Det er det vi liker.

Minner btw om at spm.runden stenges imorgen kveld:)

svar

Hva syntes du om guro den kule johanne wroldsen?
Du er ikke den kule Guro, uten grunn
Hvordan begynte du å blogge? 
Gikk inn på blogg.no og laget en blogg ;)
Du skal vel blogge i usa og???? xD
Har planer om det. Nå vet ikke jeg hvordan dagene der borte blir, og hvor mye tid jeg har, men er jo en fin måte å holde de hjemme oppdaterte på. 
Er du glad i Mexicanere?
Selvfølgelig, og du er min favoritt, Paul
Hvor var du igår kveld?
Hvis du går ut ifra "igår kveld" dagen dette spm ble stilt, var jeg med Martine:-) 
Og hva med på dagen?
På dagen igår var jeg hos en venn og ordnet opp i noe greier. Haha
Hvordan tar du vare på håret ditt?
Er egentlig forferdelig dårlig på det... Jeg bruker shampoo, og hårkur og balsam, men kun i tuppene. Tar man det i hele håret og for nærme røttene kan håret bli fortere fett.
Hva gjør du med huden din? den er alltid så fin
For det første; takk. Jeg burde, ifølge statistikkene, ha dødsstygg hud. Bruker ikke noen form for rens eller hudkremer, og drikker ikke masse vann eller spiser sunt. Eneste er at jeg ikke bruker foundation, noe jeg faktisk ikke eier en gang, eller pudder til vanlig. Har et mineral pudder jeg bruker hvis jeg skal ut osv, men det er ganske sjeldent.
Tar du mye sol? Du er alltid så sykt brun om sommeren
 
 Regner med at "sol" er solarium, noe jeg aldri tar. Har ikke tatt det siden 8. klasse. Jeg er ganske utsatt for hudkreft, så gidder ikke oppsøke kreftkilder. Om sommeren blir jeg bare fort brun, men det går like fort bort igjen.
Hvor mye penger bruker du på klær i måneden?
Varierer veldig. Noen mnd er jeg flink og bruker ingenting, men nå i det siste har det vært altfor mye. Er aldri mer enn et par tusen da.
Hva hater du mest i verden?
Falske venninner venninner fordi ingenting er som følelsen av å bli dolka i ryggen, og forelskelse fordi det har så sykt overtaket på én. Da er man faktisk villig til å gjøre det meste.
Hva heter personene du misliker mest?
Robert Pattinson og Kristen Stewart. Neida, men hater Twilight.
Forbilde?
Har vel egentlig ikke noe forbilde, fordi jeg syns heller det er best å finne ut selv hva man vil og gjøre det man kan for å oppnå det. Ikke følge noen andre.
Moteforbilde?
Hmm.. Tough one. Blir inspirert av alt fra folk på gata til kjendiser i moteblader, men elsker stilen til Alexa Chung.
Kjekkeste skuespiller?
BRADLEY COOPER!!!!! Ingen over, ingen ved siden av. George Clooney er et sted i nærheten han óg.
Favorittfilm?
 
Hmm.. Jeg har sett mye filmer, og veldig mange bra, men går aldri lei Harold&Kumar, The Orphan og Tre nøtter til Askepott. Haha.
Favorittfag?
Hmm.. Er vel egentlig matte, fordi der er det er enten rett eller galt. Er ikke masse definisjoner, beskrivelser osv. som i mange andre fag.
Favorittmat?
Er utroooolig glad i biff og fløtegratinerte poteter, og gresk salat. 
Beste minne?
Vet ikke helt, men sommeren 2010 var en fin sommer. To turer til syden+masse mer. Ellers så har jeg mange gode minner fra mars, april, mai og oktober i år.
Verste frykt? 
Er generelt å miste noen som står meg nær, men akkurat nå er min aller verste frykt at det skal skje mens jeg er i USA.
Er du forelsket?
Nei, ikke akkurat nå. Høres teit ut, men jeg kan faktisk ikke. Drar til USA om 7 mnd, og det er helt uaktuelt for meg å dra dit med en kjæreste her hjemme. Ellers har det skjedd en del tidlig i 2011 som gjorde at jeg ble litt lei kjærlighet. Rett og slett, enkelt og greit.
Hadde du en bra nyttårsaften? ( vis oss flere bilder)
Jada. Koset meg med jentene:) Var noen personlige ting som var litt "downer", men generelt sett koset jeg meg veldig med nære venner.

Her ser dere kjolen min btw:-) Jeg som sitter med ryggen til.


Sanneeeee

Lava og Guro

Malin, Lydia, Jenny og Hanna
Er du og vennene dine en samlet jentegjeng?
Jeg vil da si så. Selvfølgelig er noen bedre venner enn andre, men generelt sett er vi veldig spleiset og ingen har noe problem med hverandre.
Hvorfor er du ikke venn med Jenny lenger?
Jeg er da så absolutt fortsatt venn med Jenny:) Hvis dere tenker på at vi to ikke er så ofte sammen som før, er det vel mest fordi vi som regel er alle jentene sammen nå.
hvem er din bestevenn?
Har tenkt litt over i det siste at jeg heller vil si jeg har verdens beste jentegjeng, med 25 jenter jeg kan stole fullt og helt på, istedet for å nevne én.
Hva skal du i sommerferien?
 
Det vet jeg faktisk ikke enda. I og med at jeg må søke visum har jeg fått beskjed om å ikke planlegge så mye, men har tenkt å bruke masse tid med jentene og familie før jeg drar. 
Hva er ditt beste kjøp? (klesplagg)
Hmm tough one. Tror det må være jeansene fra Gina Tricot. Det eneste paret jeg har som ikke er for lange og de er ganske slim i ankelen:-) 
Fineste plagg?
Jeg eeelsker jo ballkjolen min, men vet ikke om det telles. Utenom det har jeg en utrolig fin bluse fra Zara, som jeg liker veldig godt, men den er dessverre liiiitt for utringet til at jeg kan bruke den til vanlig. Må bruke Hollywood Fashion Tape under, og det er litt slitsomt hver dag. Vanskelig å kåre ett plagg som er finest, når jeg syns alt jeg kjøper er fint.
Hva er du mest fornøyd med med deg selv?
Hmm... enda en tough one. Det vet jeg nesten ikke, men må være at når jeg først bryr meg om noen bryr jeg meg veldig. Noen ganger litt for mye. Jeg setter vennene mine utrolig høyt!
Hvem kommer du til å savne mest når du er i USA?
Er ikke én person jeg kommer til å savne mest, men familie og venner. Helt klart. Også Delivio. Og bollene til Martine. Og Pelle.
Si fire ting du ikke hadde klart deg uten i USA?
Det vet jeg jo ikke enda, men bankkort, Skype, mobil og fly tror jeg. Det å vite at det er en flyplass i nærheten, eller innen rekkevidde hvertfall, tilfelle det skulle skje noe, som dødsfall hjemme o.l, er en betryggende tanke.
Hva skal til for at du ikke drar?
At jeg blir veldig syk, får en psykisk sykdom, eller at en i familien min blir dødssyk i det jeg skal dra. Men situasjonen må vurderes der og da. Håper det ikke oppstår noe som gjør at jeg ikke kan dra.
Hva ville du tatt med deg på en ødeøy?
Solkrem/body lotion
hva syns du om Jeffrey Campbell SPIKE skoa?
Jeffrey Campbell Lita Spike er kanskje noen av de tøffeste skoene jeg vet om. Ei venninne av meg har kjøpt seg dem, og de er helt amazing. Angrer smått på at jeg ikke kjøpte dem i stedet for de jeg har :-) Helt klart neste craving fra Jeffrey Campbell! Men blir nok i USA, for der koster de utrolige 1000 kr.

 

Alt for første omgang:-) Kommer det inn flere spm kommer det en del 2. Stenger hele greia søndag kveld. Vet ikke helt hva som skjedde med skriftene btw, hvorfor det er flere forskjellige.. Orker ikke fikse det

gestuz


Gestuz
hva syns dere?:-) Minner om spm.runde i innlegget under.

godt nyttår

Godt nyttår, folkz! Håper dere hadde en super bra nyttårsaften;-)

Det hadde jeg. Feiret med denne gjengen+++. Spiste suuuuper god mat med jentene óg. Flinke vi, Frida. Og Kjersti. Her er vi for å se på rakettene på en eller annen parkeringsplass..haha.

Greit med et nytt år, selv om det blanke ark greiene bare er piss. Har forresten kommet opp med et nyttårsforsett; skal bli flinkere til å gi klemmer. Whatcha think about that? Hah. 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits