RESULTAT ETTER FRØYA FIKSA

Ville bare legge ut resultatet etter Frøya fiksa litt.
snapshot309
Har fortsatt ikke sminke :-) Ble mye mer fornøyd nå!

NY LOOK

Nu er Frøya min her. Jeg har også klippet meg idag. Ble ikke helt sånn som jeg ville ha det, men jeg tror Frøya skal fikse det :-) Blir nok bra! Ho er utrolig flink til å klippe.

Nå ser vi på et program på TvNorge hvor det er en jente med to ansikt. Jeg blir så glad av å se på sånt! Høres rart ut, men syns sånne folk er så søte. Sitter her nesten med tårer i øyna veit du! Jeg er lettrørt.

snapshot306
Sånn er det! Nå er jeg bustehue, ikke sminke og det ser ujevnt ut :-) menmen. Har ikke sletta det!

3 siste dagenes innkjøpFant kamraledningen min istad, så nå kommer innkjøp bilder :-DDDDD
20090430
Armånd, h&m 20 ,-
20090432
Øredobber, h&m 39,50 ,-
20090435
Fletta hårbånd, Glitter, 129,50 ,-
bluse
Hvit bluse, Cubus, 199 ,-
buksedress
Buksedress, Only, 179 ,-
kjole
Kjole, Lene V, 599 ,-
sko
Pumps, DNA 499 ,-

Bildene er rotete fordi jeg ikke orker rydde på rommet. Men dette har jeg kjøpt de tre siste dagene :-) Kjolen er forresten finere i virkeligheten, og det meste er kjøpt pga. konfirmasjon på lørdag til min stesøster. Hva syns du?


JEG TRENGER HJELP - VIKTIG!!

Dere som står/har stått til konf.
Annbefaler dere borgerlig eller kristelig (er'e sånn det skrives?)? Har vært en på skolen og snakka om borgerlig idag, og jeg ble plutselig veldig usikker. Jeg er ingen kirkevanger så passer egentlig best borgerlig, men ja, jeg ble usikker. SÅ! Hva annbefaler du??? I NEED HELP. Jaja, det er ganske tidlig men man kan begynne å "melde seg på" i morgen, og jo tidligere ute du er, jo mer tilpassa får du det.

Idag etter skolen dro jeg på østen med Frøya. Jeg kjøpte en bluse, en buksedress, et par øredobber og et par armebånd.  Igår kjøpte jeg meg konf. klær, til konfen til stesøstra mi, Ida.
Jeg skulle gjerne lagt ut bilder men jeg har rota bort kamraladeren min og det er tomt for strøm. Så da er jeg ikke så mye lenger. Finner ingenting for tiden.

Kunne ikke gleda meg mer til Paradise idag, særr! Det blir digg.

Endelig har det pene været kommet til Fredrikstad. Har gått med reklame idag, gikk med trøye, gladiator sandaler og oppbretta bukse. Det lange håret har blitt veldig varmt, gleder meg til å klippe meg. Hvordan er været hos deg?
love
Jeg har helt sykt lyst på disse. Skal kjøpe de neste gang jeg får lønning

Skal finne laderen til kamra og fått lagt ut bilder av hva jeg har kjøpt.

I never thought i would say this

Nå har jeg fått bekreftet at dere leser og da kommer jeg til å begynne å blogge litt igjen. Som sagt kan jeg ikke love noe stort. Kommenter så er du en knupp, det gjør det mye morsommere.

Først vil jeg si noe jeg trodde jeg ALDRI kom til å si: Jeg holdt nesten på å droppe Frustrerte Fruer for Paradise Hotel. NESTEN! Men så kom min gode venn Mats med en flott ide; Se på Frustrerte Fruer og se Paradise Hotel på webtv etterpå. Så langt tenkte ikke jeg. Flere som gleder seg til Paradise Hotel i morgen? CAN'T WAIT.

Serien er tragisk, men digger'n forde! Lurer bare på når Ida kommer inn igjen med tanke på at.. Nej, jeg bør kanskje ikke si det til dere som ikke vet det :-) MEN! I love <Petter3
Nok om det.

I morgen er det nok en gang skole, bør ikke klage for vi har fri på fredag så det blir langhelg! Men med tanke på at det er skole bør jeg legge meg. Natti Natt. Sov godt alle lesere <3

Er det noen som leser bloggen min?

Jeg lurer; Er det noen som leser bloggen min? For om det ikke er det, gidder jeg ikke blogge. Jeg vil liksom blogge fordi folk liker å lese det, ikke for å sitte å lese det selv. Og om dere leser, kommenter da! Det gjør det mye morsommere å blogge.
4

partisk dommer, ja!

Jeg er en elendig blogger, ingen kan si noe på det. Jeg skal prøve å blogge litt igjen, men kan ikke love noenting. Har en del å gjøre fremover.
Denne uken er ganske stressende!
Idag skal jeg handle klær til konf., i morra er det jobb og drillen, onsdag slutter jeg 4, torsdag skal jeg klippe meg, lørdag er det konf! Så masse blogging kan jeg ikke love. Har en del lekser også. Menmen, skal prøve.

Igår var jeg med gina mi på kamp (www.jiihaa.blogg.no). Veldig koselig. Vi ble ganske oppgitt og satt å sendte meld. til storskjermen. Dommer'n var partisk GANGER TUSEN eller noe. Forferdelig irriterendes. Men det var kost med Gina forde. Jeg elsker deg girl.
img0484

Idag skal jeg på shopping  med stemoren min, har ingenting å ha på meg i konf, også sier man aldri nei til en shopping runde. Har en liten anelse om hva jeg skal kjøpe men vet ikke helt. Får se hva Hege sier. Benytter vell sjansen til å få meg noen andre klær og (a)

Men nu skal jeg på skolen, hejdå bloggere! 

PS! Skal jeg begynne å blogge igjen, må dere kommentere!!!!

update!!

Skal bare si at jeg har gitt opp Bubble Struggle for jeg får ikke til!!!! Det klikker snart for meg...........
Kort oppsumering:
Idag skulle jeg egentlig bytte piercing for første gang men blei ikke noe av, av forskjellige grunner!
Har laga middagen min selv idag(a)
Tror maurene (som du kan lese om lenger nede) i kjelleren her er vekk.
Skulle mala ferdig rommet mitt idag, men det blir i morgen. GLEDER MEG!

hihi. natta <3

dance and fight - hell yeah!

Tro det eller ei men jeg har dansa i dag. WOW liksom! Var mer enn nesten tvunget for vi lært det i gymmen. Syns jeg fikk det til. Lærte en line dance og en annen folke dans fra Tyskland. ganske gøy egentlig! 

Til morgen idag klarte jeg å kutte meg så jeg går rundt med et sår bakpå benet som svir noe inn i h*******. Syns jeg har sår hele tiden jeg! Er noe dritt altså. Snakker om dritt; skjer så mye for tiden at jeg ikke klarer å holde styr på alt. Alle forandrer meninger om hverandre og alt klikker helt! Klikker snart for meg. Savner den tiden hvor alle var venner.
jennisbursdag
Jenter. Er så ille glad i dere!!


Må bare si at..

kristine er ikke den eneste som ikke får til level 25 på Bubble Struggle. Trøst deg med det du K! Det er forresten et spill på facebook til dere som ikke vet det, du kan finne det her! Du må selvfølgelig ha Facebook profil for å kunne spille.
Tilbake til poenget! Jeg kommer meg ikke igjennom level 25 og jeg tror snart det klikker for meg. Har vært på samme level siden fredag og nå gir jeg snart opp. Selve spillet er ikke veldig morsomt eller interressant men man blir hekta ;-) WARNING!
ta inn hele skjermen 19042009 124856bmp
Tok bilde fra Kristine! Håper ikke det gjør noe vennen.

Det rører enhver person langt inn i sjela

Jeg leste bloggen til Regine Stokke igår og jeg kan ikke annet enn å gråte. Denne jenta virker som en utrolig herlig person, men som dessverre har fått diagnosen MDS/AML. Legene har gitt henne opp og hun skal dø. Det er helt grusomt! En sprudlende jente på 17 år skal dø. Annbefaler ALLE  å titte innom bloggen hennes http://sinober.blogg.no.

Det er bare rørende å lese, satt med tårer i øya. Hun har også en støttekonto: 3930.01.61107 (Sparebank1 Nordvest).
Det er helt forferdelig at legene har gitt henne opp. Hun fortjener å leve! Kjære Regine:  Jeg elsker å lese bloggen din, du fortjener 1 plassen på topp lista mer enn noen annen, men du fortjener også så mye mer! 

Jeg ble nærmest rasende da jeg så Lars Tangen stille spørsmålet "Fortjener Regine 2 plass på topp lista?". Tenk dere det 'a! Stille et sånt spørsmål.
  
Er også støttegruppe på facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=70963793247
13275811237076316417n400

Trenger hjelp fra dere!

Nå er Frøya her. Er ille glad i den jenta! Er her for deg uansett. 
Vi hadde det ille gøy istad med å surfe rundt på youtube og se på masse videoer, og fant en som var utrolig latterlig :-) Så da etterlignet vi den. Se videoen under!! Vi holdt på å le oss ihjel. Og Frøya har en urettferdig fordel, ho er freestyle danser og jeg suger i å danse som dere sikkert ser.
Det blir lite blogging fremover, har for det første ingenting å blogge om og dårlig tid. Mye lekser og lignende for tiden! Men hjelp meg med hva jeg skal blogge om og jeg blogge gjerne. 
HVA SKAL JEG BLOGGE OM!!??! Jeg trenger hjelp.

Nå skal vi se på film, så vi blogges :*

Dagens handel

beklager for at jeg ikke har blogget på et par dager, har hatt litt dårlig tid. Men kan fortelle litt hva som har skjedd idag.
Jeg har mange olabukser men jeg sliter de på innsiden av låret, så det blir hull. Flere som får hull på innsiden av bukselåret?
Så da tenkte jeg at jeg kunne lage masse hull i den så ser det ut som den skal være sånn.
frogetter
           før                            etter 
Når jeg rev den opp slet jeg fingeren min og kuttet meg så jeg har et sår akkuratt der fingeren bøyer seg. Så jeg klarer ikke bøye den, og såret er helt åpent og svir som f***! Finger'n har hovna opp å.

Når mamma kom hjem fra jobben skulle vi ut å kjøpe joggesko noe som endte med en tur til sverige. Her er dagens innkjøp:
2009041654
trenings tights, 299 ,- Sportsshoppen.
page
Björn Borg t-skjorte, 249 ,- Sportsshoppen.
2009041657
Vans solbriller, 149 ,- Sportsshoppen.
2009041659
Hvite BLUEBERRY pumps, 149 ,- Skoringen elns.
pageeee
Puma joggesko, 300 ,- Sportsshoppen.
ostogkjeks
Sånn kuost og kjeks, 29,50 ,- matbutikken i Sverige.

Jåjå, det var dagens innkjøp. Mest ting til treninger og sånn, hihi.
Random spørsmål: Hva har dere gjort idag?

Marry the shower?

Nå har jeg nettopp dusja og sitter med en turban på hode. Skal snart ut med Gina og ta sol tror jeg, og så skal jeg grille med family'n. Rakk ikke å blogge så mye igår fordi jeg orka rett og slett ikke å sitte på pc'n så mye :-)
Er forferdelig trøtt, da jeg sovna 03.30 i natt og våkna 11.30. Det vil si 8 timer søvn! Ikke bra.

Nå kom nettopp mamma hjem og snart får jeg høre "HENRIETTE! har du brukt opp alt varmtvannet igjen?"
Can't help it, jeg bare elsker å dusje. Det er så delig å kjenne det varme vannet renne nedover ryggen og føle deg ren. ER DET FLERE SOM LIKER Å DUSJE? Kunne gifta meg med dusjen liksom.
dusj
Rart jeg elsker det? (a)

Svar på spørsmålsrunda - bedre sent enn aldri.

1. Hvem er det du setter først i livet ditt, og hvorfor?
Vet ikke helt jeg. har så veldig mange gode venner. Men jeg setter helt klart familie og venner først fordi de betyr mest for meg.

2. Hvem blogger leser du, utenom de på topplisten?
www.ksofiaa.blogg.no og div. andre blogger jeg titter innom en gang i blant.

3. Hva er en bra blogg?
En som skriver om det som interesserer akkuratt den personen og ikke alle andre. En som skriver mye om seg selv og hva den personen har gjort den dagen. Og innimellom kjendiser.

4. Favoritt film?
Dirty dancing eller If only

5. Hva ville du tatt med på en øde øy?
Venner, båt og penger.

6. Liker du sport? Eventuelt hva?
Nja, jeg er ikke en sportsgigant. Jeg liker å være på FFK kamper osv, men ser aldri på dem på TV. Kun live!
Hvis drill tells som sport er det den sporten jeg liker.

7. Hvem lag heier du på i tippeligaen?
<FFK3

8. Har du kjæreste/holder du på med noen?
Nej ikke for øyeblikket, men det hadde vært koselig det.'

9. Fortell om ditt første kyss.
Var i barnehagen. Dro med en gutt bak skuret da vettu. Han fulgte etter meg som en hund i bånd (6) Husker ikke helt hva han het men han var ikke noe søt.


10. Synes du det var artig å ha brevvenner fra Alta? på barneskolen? (a)

Veldig gøy. Morro å få nye venner langt vekk, selvom det er litt kjipt å aldri møte dere. Men vi har/hadde så forskjellige interesser, og det ble morro å lære av hverandre.


11. Er du pøbel? (hihi, I know you are)

Hihi Kristine. Er vell det til tider kan du si. Er jo ikke helt ille og røyker og banker folk og sånn, men er ikke englebarn heller.

12. Verste maten du vet?
Fisk!!!!!!!!!!!

13. Beste du drikker?
NORSK FANTA (k) Den svenske er bare ekkel.

14. Er du glad i meg? (a)
Selvfølgelig er jeg glad i deg Kristine, du aner ikke. Har blitt så fort glad i deg og du er herlig!

15. Største drittsekken på skolen din?
Bør jeg ikke skrive her syns jeg, er så dumt å henge ut folk med navn. Men I think u know.

16. Når startet du å blogge?
November eller Oktober 2008 tror jeg. Men i førsten var det bare sånne innlegg med hva jeg hadde gjort den dagen.

17. Hvorfor blogger du?
Begynte fordi alle andre gjorde det, men fortsetter fordi jeg syns det er gøy, også er det et tidsfordriv.

18. 10 personer du er ekstremt glad i?
ÅH! er så ekstremt glad i veldig mange.

19. Hvorfor blogger du ?
Har svart på det før ;-)

20. Har du dyr?
Jepp en kanin ved navn Pelle. Snart et år gammel og veldig nydlig, digger'n. Han er  rå!

21. Visst du ikke het henriette,hva ville du hetet da(om du kunne velge)
Kathinka, jeg bare elsker det navnet.

22. Hva ville du helst spist til middag?
Taco, <iloveit3

23.Hvem er dine 10 beste?
Vil helst ikke skrive 10. Har så mange gode venner. Og når det kommer opp i så mange er det så lett for at jeg skriver noen og ikke noen andre også blir det bare tull. Haha

24. Kan du si 4 fine ting om deg selv?
Til å stole på, støtter alltid vennene mine, lett å bli kjent med og snill. Syns jeg er snill jeg! ..innimellom.

25. Hvem er ditt forbilde?
Søskenbarnet mitt, Camilla eller Adriana Lima. Ho er digg!

26. Begynner du på borge ungdom skole?:-D
Tror ikke det her var retta mot spørsmålsrunda, men det var et spørsmål. Nei, jeg begynner ikke på Borge fordi pappa jobber på Rolvsøy og da sitter jeg på han til skolen når jeg er hos han. Hadde jeg begynt på Borge hadde ikke mamma hatt noen mulighet til å kjøre meg til Borge når jeg er hos ho!

Det var alle spørsmåla, håper ikke jeg har glemt noen! Hihi. Det ble ikke videoblogg fordi den bare klikka helt!!

Kino med jentene

Kom nettopp hjem fra Skjult med jentene, utrolig kost. Vi irriterte en dame ved siden av oss ved å snakke så ille at ho henta dem så jobber på kino'n. "Dere må være stille eller flytte dere til første rad eller gå ut ;-)" fikk vi høre da. Vi fortsatte jo bare for å terge ho dama, og endte med at ho stod oppreist i salen og skrek "KAN DOKKER HOLDE KJEFT!"
fy faen da lo jeg. Jeg og Saraj var egentlig mest flaue kan du si, også veldig opptatt av å være skremt.
Setter stor pris på dere jenter<3
34

img8366

grill, sol og nesten sommer

Kom nettopp inn fra skogtur med kristine, sara, sara, emilie, amir, martin og fetisha. Kjempe koselig. Vi grilla og sola oss, ble nå litt snakking og. Det er sykt varmt ute noe som er utroooooolig deilig!
Har ikke så mye mer å skrive, bortsett fra at svara å spørsmålsrunden blir lagt ut utover dagen. Får ikke fixa videobloggen så da må jeg nok bare skrive. Får se!! Joa, vi tok en del bilder å da. Legger ut noen.

200904113 emilie, sara og sara
200904116 kristine, emilie og sara x2
200904118 vi fikk tent grillen å greier
2009041111 sara, emilie, sara, kristine og meg
2009041126 amir tror han er ape
2009041152 griller da vettøø
2009041160 fordi sara er glad i didrik vell
2009041167 fordi jeg DIGGER maur vennene mine, som du kan lese om lenger nede.

påskeharen skuffa meg

Som sagt; påskeharen skuffa meg. Jeg pleier å våkne og gå på DEN vanskelig jakta, bruker som regel 30 min liksom. Så våkna jeg idag så bare stod påskeegget  ved siden av meg :-( Null påskeegg jakt i år. Hører du det påskeharen? - SKUFFA!
Innholdet i påskeegget var en annen reaksjon :D Det var så fullt at det var teipa igjen. Hoho
200904111
Oppi her er det to dòc poser, kinder egg, kinder maxi, sure føtter, maoam, sjokolade. Det er det jeg ser uten å ha gravd!! Hihihihi. Hva har du fått i påskeegget ditt?

Alle vennene mine der ute kjenner meg godt og vet at jeg har mine blonde øyeblikk. Igår klarte jeg å brenne meg på skuldra (igjen) med bølgetanga og det ble faktisk et ganske greit bra merke.
Har du brent deg før?

Nå er jeg hjemme alene så musikken er på på fullt og jeg sitter her med dyna rundt meg, nettopp våkna så har egentlig ikke orka å stå opp.  Påskeegget er planta ved siden av meg. VI PREKÆS! Kos dere idag.

nattdyr

TO INNLEGG ETTERHVERANDRE ER FETT DA!!
Ville bare si at jeg kom nettopp hjem fra Kristine. Sara Emilie, Sara Johansen og Emilie var også der. Koseligste og søteste jentene altså. Har nettopp hoppa i en svær genser og sitter under dyna med en pepsi max boks og saltstenger på bordet ved siden av meg, her skal jeg sitte i natt. Har forsikra meg at jeg har noen å snakke med og kan derfor sette meg på rommet til Ida, uten TV. Hvis du leser innlegget under sover jeg her, for jeg vil ikke sove på rommet i kjelleren for mauren har innvadert der. HELDIGVIS holder de seg der, de er bare på bordet men plutselig kryper dem utenfor bordet!
MEN ÆSJ! Dere skal slippe å høre detaljer.
snapshot17
Bildet er ganske gammelt og har ingenting med saken å gjøre, men se da! Var ganske brun. Hvertfall i forholdt til hva jeg er nå, ser ut som et lik vettu! Bildet er tatt 26 januar.

MAUR - have to hate'm

hejhej hallå. you know me, have to blog about everything. nå skal jeg fortelle om mine maurvenner. de er noen små kryp med mange ben og lever i kjeller'n samme meg :-) jeg er veldig glad i dem, men går ikke ann å ha noe privatliv. dem kryper opp på pc skjermen min å ser hva jeg driver med. minner mest om mamma. som sagt; hvis dere leser det her, jeg er veldig glad i dere men jeg orker bare ikke sove samme dere. men kommer ned og hilser på dere når jeg skal hente klærna mine. håper ikke dere snoker i dem å :-) da blir jeg nødt til å kaste  dere ut!!! ..om det bare var mulig. men: I LOVE YOU MY MAURFRIENDS

okej. her skulle det egentlig være et bilde, men jeg vil ikke legge ut fordi de bildene var ekkle.

lang fredag? wtf?

Henger meg på gina og spørr, hvorfor heter det lang fredag når den går veldig fort? Jeg og Aleksandra våkna 11-halv tolv og gikk ned og spiste. Satt oss nede forran speilet og sminket oss og ble sittende der så vi satt på Grease. Den filmen er liksom så spesiell, veldig fin også går den så fort. BANG så er det gått 1 og 1/2 time liksom. Flere som har merka det?

Sånn fem tiden kjørte mamma meg og Karoline til pappa. Har bare sotti på pc'n siden det og nå er Hege ute for å handle mat. Gikk nettopp ut for å ta et par bilder, har ikke sett resultatet enda. Legger de ut etterpå. Skulle egentlig på "skjult" idag men ble ikke noe av. HVA SKJER IDAG? 

Igår kom jeg og kristine inn på temaet sommer. Jeg har bare en ting å si "GLEDER MEG EKSTEMT". Da har jeg forhåpentligvis flyttet noe som blir ekstremt morro. Har våre planer da veit du. Om sommeren får jeg også lov å være ute lenge siden det er så lenge lyst. CAN'T WAIT! Blir trist å flytte fra stedet jeg har bodd siden jeg var 2, men på en annen side flytter jeg inn i et barndomshjem nr 2 siden det er huset til farmor og farfar. Kristine var så flink og oppmuntret meg med at hun bor jo her, veldig fin oppmuntring :-) 

MÅ bare legge ut noen forferdelig morsomme videoer, min humor menne, av meg eller Aleksandra fra i natt.
ALEKSANDRA MAH CHICKEN 

Greit, det er kanskje ikke humor men jeg holdt på å le meg ihjel.
Langt og meningsløst innlegg men det får tiden til å gå.

aleksandra og gina (k)

Hvis du leser bloggen til Gina så har ho skrevet et helt innlegg om meg og aleksandra, så da gjør jeg det å.

Dere er herlige, det skal dere vite. Stoler på dere og kan snakke med dere om alt. Fifææn. 
Jeg og Gina var ikke akkuratt bestevenner før, var vi vel Gina? haha. Vi krangla støtt i barnehagen. Men det har søren meg endra seg. Nå har vi prikk lik humor, veldig deilig at det ikke bare er meg. Du er en veldig god venn og jeg er ILLE glad i deg. Nej gud, jeg elsker deg jeg.
Aleksandra å. Herregud, så like vi er. Kan bare sitte her helt rolig å bare bryte ut i latterkrampe! Særr. Er så glad vi går på samme skole og har fått opp kontakten igjen, etter du flytta fra Rolvsøy til Nylende mista vi kontakten litt. Men jeg har alltid vært like glad i deg. Jeg elsker deg!

Som sagt, jeg elsker dere jenter og dere er en stooor del av livet mitt. Fy søren! Har så mange minner og enda fler skal det vell bli? Edru eller ikke? ha ha. Jeg ler! Nejda menne, uansett kommer jeg alltid til å være utrolig glade i dere og dere kan stole 100 % på meg. Kan alltid snakke med meg, om det er 4 om dagen eller 2 på natta'n. Call meh baby.
img8092
JEG ELSKER DERE!!!!

tears are falling :')

Nå kom det to kjappe innlegg etterhverandre. Men som sagt sitter jeg å hører på gammel musikk, og jeg begynner å grine av Lil Rain-Adore You.  Den er så søt, og jeg har så mange minner fra den!! Helt sykt. HAR DU EN SANG DU BEGYNNER Å GRINE AV? Sikkert noen av dere patetiske blogglesere som syns det er teit å grine av en sang, men jeg gjør det og gidder ikke være flau over det.

btw: fra nå av ser det ut som jeg må komme til å skrive spørsmål med store bokstaver, for enten har blogg.no klikka eller så er det pc'n min, men jeg får ikke brukt fet skrift eller noe.

sitting alone, listen to some old music

Igår fikk jeg iTunes'n min til å funke igjen. Den har ikke funka siden november, veit dere hvorfor? Jeg hadde satt lydnivået på iTunes på 0. 
itunes p 0
Slik så det ut da.

Men var ikke det jeg skulle skrive om. POENGET: jeg tok på "25 mest spilte" og siden den ikke har funka på en stund er det bare gammel musikk.

Slik er lista:
Claude Kelly- Always A Day Too Late
Jonas Brothers-Burnin' up
Brad Paisley ft. Alison Krauss-Whiskey Lullaby
Britney Spears-Womanizer
Chris Brown-Forever
Ne-Yo-Miss Independent
Chris Brown-Excuse Me Mama
Fragma-Tocas Miracle 2008
Hayden Panettiere-I Still Believe
Karpe Diem-Fireogtyvegods
Avril Lavigne-Girlfriend
Jordin Sparks-Tattoo
Jordin Sparks-Freeze
Jordin Sparks-Next To You
Sony Ericsson-Funky (den er på 2 sek og var etter en av sangene på spillelista og ble derfor mye spilt)
Chris Brown ft. Dre-Flying Solo
Eiffel 65-I'm Blue
Cassie-Is It You
Miley Cyrus-7 Things
Guru Josh Project-Infinity
Pink-Who Knew
Kate Perry-I Kissed A Girl
En Vogue-Free Your Mind
Basshunter-Now You're Gone
Lil Rain-Adore You

Det er de 25 mest spilte fra topp til bunn, i rekkefølge. Har så mange minner med de sangene, alle er fra samme periode. Skal ikke skrive om noen, men det var en gutt som såra meg ganske godt i den perioden så det er ikke alltid så ille kost å høre på de. Men alikevell, har veldig mange andre minner som kan overskrive den gutten. (Vil ikke nevne navn) Han vet godt selv hvem han er. Heldigvis er det lenge siden og jeg har funnet ut hva slags dritt han var. DONE!

Nå skal jeg sminke meg og sånn også skal jeg til mamma. Hej Hej Hejdå

holy moon

Nå sitter jeg og kristine (www.ksofiaa.blogg.no) her og holder på å le oss ihjel. orker ikke ramse opp grunnen men noen bør lære seg teksta. heter ikke "sommærn er kort" uansett hvor ille fredrikstaner du er. nå lo kristine av fredrikstaner å, den er ikke ny igrunn. menmen. hun kom istad også satt vi på notting hill, men tror du vi så den ferdig? nejda. vi fikk annet å bry oss om. ..som vanlig!!

har ingen spesielle planer iadg egentlig, bare spise middag om nøyaktig 51 min. men kjenner jeg pappa riktig går det nok 1 time og 51 min. :-))

ÅJO! det er sant. jeg må legge ut et forferdelig morsomt bilde, til alle kreft syke barn, er ikke meningen å henge dere ut.
snapshot20090325
min kjære kristine johansen <3 jeg er så glad i deg.

se min vegg, den er...?

nå sitter jeg i det "nye" huset vårt og river tapet. fingrene mine er totalt ødelagt og jeg har masse kutt på bena. tapeten er ganske så skarp!
jeg er drit lei alt nå og kan ikke vente til jeg skal velge farger og nye møbler. noen som har noen forslag?
jeg skal ha veggene hvite, men tenkte den ene lilla. men nå er jeg usikker. hvem farge syns du jeg skal ha den ene veggen min i? er jo bare å male over om jeg bytter mening, men jeg ble plutselig litt i tvil.

tenkte noe i den stilen. whatcha think about that?

påska på selbakk!

beklager! har ikke fått skrevet blogg på mange dager, men jeg har en grunn. jeg har nemlig vært i danmark på hytta til bestefar og mimmi, kjærsten til bestefar.
koset meg veldig og har kjøpt meg et par ting, legger ut bilde senere. kom hjem i natt og er stuuuup trøtt.
vi har hytte litt sånn øde (egentlig ikke) så jeg ble ikke kjent med noen...... :( var et par pene gutter på ferga menmen.

jeg tror nok at vi skal bruke påska på å pusse opp huset. som du kan lese om lenger nede :o spørr du meg kunne vi dratt ut med båten, men nejda. vi skal pusse opp!! ender nok med at jeg stikker ut med en eller annen. idag skal jeg bare velge farge til rommet mitt, male gjør jeg en annen dag. SÅ HVIS NOEN PÅ SELBAKK (er'e sånn det skrives?) VIL VÆRE MED UT SÅ CALL ME!

nå har jeg bare midlertidige planer om å pakke for å dra til pappa og rydde rommet. men først skal jeg spise!
blogger igjen etterpå og legger ut et par bilder.
danmarktur pska 2009 199
syns jeg ble litt brun nede i danmark (a) nejda. men ja, pent vær var'e.

har nok en gang blitt utfordret :D

Utfordingen skal gå ut på ;

1. finn en sang du liker på youtube
2. Legg filmen ut på bloggen din
3. Finn teksten og skriv den 3 linja på teksten på bloggen din
4. Hvorfor liker du sangen?
5. Inviter 6 andre bloggere til å gjøre det samme

brad paisley-whiskey lullaby
"We watched him drink his pain away a little at a time"
jeg elsker den sangen. er ikke så mange som har hørt den, men den er den fineste sangen som noen gang er laget. har så mange minner med den. er en sang med en tekst som kaprer hjertet ditt altså.

utfordrer alle jeg!

april snarr

så har du blitt lurt idag? det har jeg. jeg kom inn døra på skolen og får høre "JA da er det prøve :)"
fikk helt sjokk jeg, skjønte ingenting.

idag sluttet jeg klokka 4 noe som er veeeeeldig stress. siden jeg ble akutt syk i går måtte jeg ta reklamen idag, dritt lei. vurderer å si opp men jeg får se. nå som det er sommer kan det bli deilig. jobber du?
men ikke nok med det, men mens jeg var ute med reklame klarte tlf og dette ut av lomma mi. jeg oppdaget det heldigvis fort men jeg fikk totalt sjokk. lever ikke uten tlf! fant den heldigvis igjen.

så kom jeg hjem og bakte brownies og nå har jeg to prosjekt jeg må skrive ferdig. frister ikke å bruke hele dagen inne med lekser når det er så pent vær, men sånn er det vell. noen fler som må sitte inne idag?
snapshot247 3
mindre pent bilde av meg. jeg har hvertfall humøret på topp som dere ser. sitter forresten i morgenkåpe og har nettopp dusjet :-)
Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits