innkjøp
Vest fra H&M og joggebukseshorts fra Gina Tricot. Jeansshortsen er fjorårets fra Bikbok. Ikke yndlingen, men den er høy. Trøtt å se på. Akkurat som meg. Tjøtt i tjynet.

Siste innkjøp. Shortsen er magisk deilig å ha på, og den er litt mer "stilren" enn en joggebukse. Lovely! Har ikke fått noen annledning til å bruke vesten enda, men det kommer. Håper jeg. Hahaha. Tycks?

da var de gift


Noen som vet å markere påsken hvertfall:)Seher.no, vg.no
Jeg misliker egentlig ekteskap og bryllup og alt det der, men dette måtte jeg få med meg. Bryllupet til hertugen og hertuginnen av Cambrige, William og Kate. Satt som klistra til Macen på skole istad. Uheldigvis hadde jeg prøve akkurat da vielsen startet, så det fikk jeg ikke med meg. MEN! Takk gud for NRK og VGTV, for jeg fikk sett alt alikevell. Konkluderer med at Kate kanskje er en av de fineste brudene jeg har sett i mitt liv. Ikke bare kanskje. Det er like sikkert som at Dronning Elizabeth så ut som en påskekylling. Haha, på siden av VGTV var det en chat og det kom inn de merkeligste spm. Noen spurte om fargene på skjermen var ødelagt da de så den gule drakten. Var til og med en som spurte når moren til William ankom! Lol.

Flere som fulgte med?:)

stygt eller...rått?

Har chilla på landet idag, og nå må jeg øve til den viktigste RLE prøven noen gang. Herlig!!!!!!!!! Nope:) MAGISK å tenke på at det er helg imorgen. Og etter det er det bare tre skoleuker igjen før karakterene settes. Har faktisk ikke ord!!!

Har fått meg en del gode lattere idag da. Matteprøve gikk forresten veldig bra, men er alltid like morsomt å se seg rundt. Klassen min ser faktisk ut som en gjeng aper. Noen klør seg i hue, andre sover mens noen faktisk gjør noe...MOI!!! Eller hva det heter. Stopper ikke der. Da jeg kom på bussen så jeg denne staute karen..
 
Klarte ikke helt å bestemme meg for om han hadde så rar stil at det ble DØDS kult, eller om det bare var rart? Lookin' good.Trenger lykke til idag óg forresten. Hehe. RLE<3333

gullkorn

Hei og hå, kjære blogglesere. JA! Jeg lever fortsatt i troen om at dere finnes.

Jeg har nettopp ledd meg ihjel av Total Blackout, og nå ler jeg av Paradise. Fy så mange gullkort det var på TB idag. Bl.a. at ho ene var mørkredd. HVEM melder seg på Total Blackout da? Det er som å melde seg på Paradise og være redd for fulle, udregelige, dumme mennesker og sol. Dumt og lite planlagt med andre ord. Også var det en annen som stod å tok på en slange (i TB altså) også brøt han ut: FY FAEN KØDDER DU MED MEG!? Er det en bikkje?
HAAALLO. Man kjenner vell forskjell på en glatt, ekkel slange, og en pelsete, ekkel hund. 

 
Pene, ja. Er egentlig pen. Men det vet dere jo. Beklager forresten for mye random og ofte gamle Photobooth bilder, men kamera mitt funker som sagt ikke. Skyt meg. Poff.

Imorgen har jeg tre timers matteprøve. Hehehe den er i morgen. Trodde den var idag jeg se. Jæddæ, følger med. Ønsk meg lykke til da dere. Hvis jeg bare har én leser - kan den ene leseren skrive masse kommentarer med forskjellige navn? Pliiiiiis.

Edit: er forresten 55 dager
1322 timer
79321 minutter
4759260 sekunder
til sommerferie. Og til det ene brødhuet som leser bloggen min: Det er 55 dager som også kan sies som 1322 timer osv. Ikke 55 dager, 1322 timer, 79321 minutter OG 4759260 sekunder.
 

cry me a fucking river

Imorgen er det skole igjen. Matteprøve. Innvendig er jeg slik for øyeblikket..Hvis noen sier "cry me a fucking river" nå sier jeg bare: here we go.
Blir deprimert av tanken på skole. Men så tenker jeg: to og en halv skoleuke før jeg får vite hva jeg kommer opp i på skriftlig eksamen, og etter det er det bare eksamenspiss. SYV UKER TIL FERIE!!!! Herved er det nedtelling på bloggen.
56 dager.
1346 timer.
80816 minutter.
4848900 sekunder.
Diiiigg med skole imorgen? Nei.

høy på oss

Kristine og jeg er kansje de snilleste, beste og mest omtenksomme menneskene på jorden. Vi stod opp ti (JAAAA, 10.00, ti timer etter midnatt) for å lage kake. Brownies. Så GIKK (med bena ja) vi bort på ungdomsskolen her med kake til vårt kjære bursdagsbarn. Fy så snille vi er. Herregud, vi er best. Blir høy på oss.

Sånn. Nå skal dere få le litt.Ok, her var jeg jo søt. Tna. Alt er bra med meg altså. Jeg tror faktisk ikke jeg har hjerneskade eller noe.

JO FORRESTEN! Tenkte å meddele at Jenny (endelig) har fått seg blogg. Så til alle hennes fans hun har fått gjennom gjestebloggingen - her er den (link). Fornøyde nå? :D

1 dag igjen i himmelen

Har chillet i hele dag, noe som har vært utrolig deilig. Hehehe. Derfor var det nedtur å tenke på at jeg har en matte- og RLE-prøve å pugge til, og en gymtime å planlegge. Takk Gud for en dag til med fri!:) Dumt det er meldt dårlig vær imorgen. Istad fikk jeg faktisk sommerferie følelse. Da jeg satt meg i bilen for å dra til pappa fikk jeg følelsen av å dra til syden.Lov å drømme:-) Faktisk bare 8 uker eller noe til ferie. Magisk!!!!!!! Vel, imorgen skal nytes til det fulle. Har dere også fri imorgen, eller må dere på skolen?

Mac, aka heaven

Får en deeel spørsmål om Macen min. Starter med å si at det er det beste kjøpet jeg har gjort. NOEN GANG! Angrer ikke et sekund. Det er rett og slett best. Men det er min mening. Det er egentlig alt på denne bloggen. Haha suckers. WELL. For dere som lurer på positive og negative ting, here it goes:
Positivt
Rask
Starter fort
Bra oversikt
Ikke virus
Fresht design
DEILIG tastatur
Bråker ikke
Laderen er med magnet så den kan ikke knekke (som min forrige gjorde)
Bra lyd i høytalerene
og aaaalt annet er bedre med Mac

I remember the day when apple and blackberry were just fruist
Negativt
Man blir dødsavhengig
Dere som er spillfreaker; alle spill funker ikke på Mac 
Du kan ikke si "jeg er ikke på Macen, den bare står der" fordi eplet lyser. Eller man kan sette på et klistremerke over da.

Andre ofte stilte spm: jeg har MacBook, dvs. den vanlige, hvite. Ikke Pro, ikke Air, bare MacBook. Jeg betalte 8000,- for den+2000,- for 3 års garanti. Kjøpte min på Eplehuset, men Mac selges nå nesten overalt. Hvis ikke overalt. Mac er helt klart det beste (materialistiske) jeg vet om, og jeg anbefaler det på det steeeerkeste. MINST ti tusen ganger bedre enn PC! OG, et veldig stort og, om dere skulle kjøpe dere Mac, så husk at det heter Mac. Ikke PC. Det er ikke det samme nemlig. (Haha dette var tydeligvis veldig big deal at jeg skrev. Seriously. Ta ting med en liten klype salt da dere. HUMOR)

twitter

Kjenner jeg liker livet. Nettopp sett ferdig Mamma mia, spiser påskeegg, twitrer og er trøtt. Åååå. Jo forresten - TWITTER DILLA! Helt sykt. Døds gøy jo. Eneste jeg har gjort idag er å ha vært en tur i Gamlebyen med Jenny, spist hos bestemor og twitra. Innholdsrik dag med andre ord. Har ingen planer om å gjøre så mye i morgen heller. <livet3. Twitter, Face, Youtube, Skype og påskeegg. Hva mer kan man be om?

LIVET!!!!! Bildet er fra weheartit btw. Kamera er jo ødelagt.
Twitrer dere? :) Heter det egentlig twitrer?...

påskeeeeeegg


Nå chiller jeg med Jenny. Skal snart til byen og spise:-) Tre dager igjen av ferien og de skal nytes til det fulle! Kos dere idag. Håper forresten alle har fått masse digg i påskeegget sitt. Det fikk jeg. Kinderegg, potetgull OG dóc. Lang historie med meg og dóc. Hahaha. Ha en super kveld.

shit my dad says
Shit my dad says.
Ler meg faktisk nesten ihjel i hver eneste episode. Uten tvil tidenes morsomste serie! Eller. Ligger på samme linje som The big bang theory. Så da kan dere jo tenke dere selv:-) Anbefales på det sterkeste. Ler bare av tanken.

skole og møk


Hue på skakke:-) Hahaha, orka ikke holde vekk håret.

Idag har jeg faktisk (!!!) tenkt å chille hjemme. For første gang på én uke eller noe. Setter vell på en film og lager meg en salat eller noe vell. Deilig å tenke på at det fortsatt er 5 dager til vi begynner på skolen! Egentlig litt noia, for det betyr at jeg har matteprøve om 6 dager. Og RLE prøve om 7 dager. Fader. Nå ble jeg deprimert. Haha. Flere som har jævlig mye å gjøre på skolen etter ferien?:(

skyt meg. ASAP


Kjenner jeg blir så glad av å se på The last song når jeg får høre jeg ligner på Miley Cyrus. ETTER de har sagt hun ser helt jævlig ut i den filmen:-) Jadda. Thanks alot. Får trøste meg med at de ser jævlige ut selv. Men hvis noen fler sier vi ligner så tror jeg faktisk jeg legger meg ned og dør. Eller drar til frisøren og sier "MAKEOVER! ASAP"

Dette er faktisk 3. gangen jeg blogger idag. Det kommer aldri til å skje igjen, fordi jeg har ikke mer på hjertet nå. Så sett ett kryss i taket. Det vil ikke akkurat få selskap da, for å si det sånn. Krysset altså. Eller kanskje. Brått en dag er jeg stucked med Jenny og Kristine igjen. Kjedelig med andre ord. HEHEHE neida, love you.

super soper

Føler meg superslum atm. Skikkelig soper egentlig. Siden bussen min var i byen 15 min før Jenny sin og 35 min før bussen til Kristine går satt jeg meg på....MC DONALDS. Og her sitter jeg nå. Så jeg sitter altså på Mc Donalds og blogger. Kan like så greit farge håret svart/lilla/blått/grønt, ta et par piercinger og sette på..et eller annet som kalles musikk. La oss ikke glemme - drasse rundt på SVÆRE høytalere og spille av den "musikken" min. Hehe, søte mennesker.

Å herregud. Gir faktisk opp nå. Tok bilde av meg selv PÅ Mc Donalds, hvor jeg ser helt forferdelig ut OG posta det. I tillegg fant jeg nettopp ut at popcorn posen i bagen sprakk. JAAAA, jeg spiser godteri. Wooow. Newsflash. At noen av dere faktisk tror jeg er treningsnarkoman og bare spiser sunt er latterlig:-) Er superdårlig på å trene for tiden...hvaaa skjer? Noen treningstips? Motivasjon? Ja takk!

5 things I love

1. SHOES2. READING and WATCHING MOVIES

3. TRAVELLING

4. FRIENDS and FAMILY5. MUSICWeheartit
What do you love?

Edit: Tilfeldig rekkefølge. Selvfølgelig.

cheff

Til dere som lurte på hva som skjedde med filmen: det ble mye tull, så slettet den like så greit:) Igjen - det var ironi. Trodde virkelig alle skjønte det.

Vel, har tilbrunget dagen med å sitte i bil. Det var en laaang biltur for å si det sånn.  Lang nok. Endte hvertfall opp på landet en tur, før jeg nå er hos Kristine. JEG lager faktisk mat. Fy så flink jeg er. Grandiosa.

Den endte opp ferdig innen jeg hadde blogget ferdig og den smakte. DRITT. Sånn går det når man varmer en som er stekt fra før av. Anbefales ikke. Ha en fortsatt fin påske:)

videoblogg by ksofia

SLETTET PGA. MOBBING. HAHAHA lol. Til dere brødhuer som ikke skjønte det - DET VAR T-U-L-L.

For å gjøre innlegget enda mer random enn dere kommer til å finne ut at det er, over her er videobloggen fra min kjære, Kristine Sofia.
Sååå poenget:
First out. KARMA HATES ME. Kamera er ødelagt. Jippiiiiiii......fml.
VEL. Vi var en tur i butikken istad og konkluderer med at man vet man er i en landsbygd når:
1. En SUPER HARRY fyr med gammel Volvo kjører 9 (!!!!) ganger rundt matbutikken med traktor musikk. Det var så ille at når vi hørte musikken stoppa vi opp, stod rolig til han kom og lo. Han presterte å kjøre forbi oss 8 ganger på veien fra butikken og opp til hovedveien (200 meter) og da vi kom oss til hovedveien kjørte han forbi oss en siste gang, før han (forhåpentligvis) dro hjem. Get-a-life.
2. ALLE bruker hjelm. Om de så sparker på sparkesykkel.
3. Den lokale puben heter "Valhall pub". Samme greia som Dragen i Fr.stad. Sikkert noe karaoke greier der;)
4. Alle som bor her stirrer som om de aldri har sett mennesker før. Tror ikke de har sett nye mennesker her siden...ja.. vet ikke. Eneste nye menneskene som kommer hit er nyfødte. 
5. Naboen har party og spiller "Rihanna - Disturbia". Med andre ord; ikke veldig oppdaterte.

Nå skal det stekes. Sol her se:)
EDIT: Sangen er forresten konseptlåta til jentebussen i Fr.stad - Cookiemonster! Andreas Schuller - Cookiemonster 2011

tæææn

Vel, da er vi fremme. Eller det har vi vært et par timer da. Det er så utrolig varmt så det første vi gjorde var å legge oss ut i solen. Lå kanskje én time og fikk farge. DEILIG! I morgen blir det forhåpentligvis enda mer tæææning. Stedet her er så utrooolig "øde" så er ikke annet å gjøre. Er sikkert et sentrum på 500 m i diameter. Jenny klarte alikevell å pådra seg masse blikk. Hahaha, har en helt hysterisk videoblogg. Både den og den fra igår kommer kanskje seinere idag!

SER DERE DEN HVITE STREKEN!?!!?!?!?!??! Det er skilla si det.
Imorgen er jeg her:

Haha who am I kidding? Kommer aldri til å bli så brun igjen.

Hvordan er været hjemme da? Flere som har solet seg?

Edit: det kommer ingen videoblogg fordi Jenny godkjente ikke:) Eller den ene kommer. Om noen strakser

we're off!


Oyeé, fjortizz. Sårrii Kristine, måtte bare låne SHADZA dine litt, for å poze lixx.

Nå tar vi turen til Lunde i Telemark for å chille (JA, chille, øde sted) i ett par dager. We'll keep you updated....med alle de bra filmene vi ser og sånn:) Hehe. Er meldt 18 varmegrader så satser på å steke litt flesk. Ønsk oss god tur! Den er nemlig lang.

water for elephants


SØTSØTSØT!!!! Og det er utrolig at jeg sier det når Robert Pattinson er med. Han er nemlig i mine øyne møkkstygg. Vel, i denne filmen var han....penere. Liker det "kom og ta meg"-blikket. OVER TIL FILMEN - den er utrolig søt, men sterk. Sterk å se på. Den har noen kraftige scener hvor jeg måtte titte vekk. Alt i alt en film jeg kommer til å laste ned og se igjen. Klisjé, menmen. Ville nok gitt den en 5er hvis jeg var en snill kritiker:) Den har liksom litt av alt. Anbefales!

verdens beste jenter


VERDENS BESTE!!!!!

Nå skal vi på Vann til elefantene. En perfekt søndag. Først en flott dose Jenny Braenne (ho sov her inatt) og nå en like flott dose Kristine og Jenny. Åååååå. Noen som har sett Vann til elefantene? Ellers; ha en fin søndag. Kommer en videoblogg made by K ikveld, btw. Om dere er keen.

penværet


FY for et vær!!! Har nettopp sittet ute i to timer, men så kom jeg på: hva med frokost? Dagens viktigste måltid. Dermed var det inn, hive i seg litt frokost og nå sitter jeg ute igjen. Ganske magisk. Da jeg våknet og så blå himmel og sol fikk jeg Chris Medina følelsen (se innlegget under) igjen. Glede. Ååå:') Satser på like pent vær resten av ferien óg. Har på følelsen at dette blir en helt kooonge ferie. Ferie er konge uansett, vel?

FERIE

NÅ ER DET FAKTISK FERIE!!!!! Har venta. Har telt ned. Dager. Timer. Til slutt minutter. Og GUD så magisk det er. Føles som....det er som den følelsen jeg fikk da jeg fant ut at Chris Medina ikke hadde skrevet sangen sin selv. Med andre ord - glede. I Chris Medina tilfelle var det jo glede over å ha rett. B-L-Ø-F-F. Men samme det. Poenget: FERIE.

Hahahahah ler av klassen vår. Dette er en av de syke tingene som skjer i vår klasse. Hver dag.

MEN! NÅ ER DET CHILLE TIME. Klare for ferie?

outfit: terrortorsdag


Olajakke: Bikbok Smykke: H&M Chinos: Zara
Tycks?:) 

Terrortorsdag idag? Ja! Først kjappa jeg meg ned til veien for å ta bussen hjem fra skolen. Den rakk jeg ikke. Så måtte jeg LØPE i OPPOVERBAKKER for å komme meg opp til skolen og ta bussen som går derfra. HALLO! Jeg er ikke supermann eller noe. Hva ere du tar meg for liksom? Åh... Kom meg til byen og hadde en (etterlengtet) koselig Verdensspeilet tur med Martine. Kooost. Men. Sååå skulle jeg en liten tur til Kristine, satt meg på bussholdeplassen FEM MINUTTER før bussen skulle komme. Satt der til den skulle kommet for tyve minutter siden. Da ga jeg opp. "Hei Hege, kan du kjøre meg?". Ja. I morgen er det ferie. Takk Gud. Fint at jeg må bruke ferien på matte- og RLE-prøve. Hvem er det jeg prøver å lure? SKJER FAKTISK IKKE. Beklager å skuffe dere, kjære lærere. Men nå er det en etterlengtet og velfortjenet ferie som står for tur.

første shorts
H&M

ENDELIG! Endelig var den i butikken. Første shortsen jeg har kjøpt i år, og definitivt den søteste jeg kommer til å kjøpe. Ååå. Vel, etter skolen var jeg på verdensspeilet med Jenny, Jenny og Malin♥ Utrolig kost! Alt i alt en fin dag. Håper det er pent vær i morgen. Krysser fingrene! Hva syns dere om shortsen?

hurra for deg!

Verdens herligste Andrea har bursdag idag, dere!!!! Nå har vi kjent hverandre i tolv år, og Gud for noen år. Satser på mange, mange fler! Håper du har hatt en fin dag med masse flotte gaver og fine ord. Og 4 sanger. Love you<3 Husk alltid at du er tipp topp, tommel opp.

Blogglysten, tilbakemeldingen og lesertallene er mega dårlige for tiden. Satser på come back snart.

værmelding

DAGENS VÆRMELDING: Overskyet på morgenen, skyfri himmel og 25 grader i solen utover formiddagen, og frisk bris på kvelden.

ÅÅÅÅ elsker våren<3<3<3<3<3 Etter skolen lå jeg faktisk ute i bikini og solet meg. Det var helt fantastisk. Endte opp med å sole meg litt da jeg kom til pappa uten nøkkel óg. Ble sittende her på trappa en liten stund med andre ord.

Slang med en kollasj av min kjære venn, Hansi, fra skolen istad i og med at jeg tar så  mye bilder av alt...not. Point: Vi lå ute og sola oss. Deilig. Faktisk helt magisk. Synd det skal regne i morgen..

Terror tirsdag? Naturfagsprøve óg. Ganske enkelt tema da, så skal vell gå bra. Hahaha. Not.... Trøster meg med at det er fire skoledager til påskeferie!!! Da er'e tid for mye slækking, Telemark med Jenny og enda mer slækking. Åh blir høy på tanken. Nå er det straks Frustrerte fruer som står for tur. Lykkerus da jeg fant ut at det hadde kommet episode forrige uke!!! Trodde den første etter pausen kom denne uken. Deiiiiilig. Velvel.... Flere som dro litt nytte av solen idag?

snart påske

Godvær idag óg!!! Dro til Gina på formiddagen idag og satt opp trampolinen hennes. Endte med at etter vi hadde satt den opp bare la vi oss ned I SHORTS og slappa av. Holdt faktisk på å svette ihjel en liten stund. Deilig

Weheartit

Imorgen er det tid for en ny uke og for første gang gleder jeg meg!!! Dette er nemlig siste uken før PÅSKEFERIE. Noe som skal bli helt utrolig, ubeskrivelig magisk. Én og en halv uke ferie! Det er faktisk helt sjukt hvor deilig det blir. Flere som gleder seeeg?:-)

vææææær

HAR DERE SETT DET FINE VÆRET UTE?????? Hvis dere bor i Fr.stad da.. Det er faktisk helt magisk. Bærte opp og vasket av hagemøblene istad i t-skjorte og sandaler. Var sykt deilig.

Tatt ut av vinduet til Jenny i dette sekund.

Vel, som dere sikkert skjønte er jeg hos Jenny. DIGGESEN!!!!!!! Koser oss med bra musikk på det nye, flotte rommet vårt. Blir ordentlig glad av å se på været :) Hadde det ikke blåst hadde det gått ann å gå i shorts på dagen idag. DET er faktisk sjukt. Og ja dere - værpraten er i gang for fult. Dere (få) som har fulgt bloggen min lenge vet jeg har en tendens til å snakke om været. Tro ikke at det gir seg nå!!! Nå er det back. For fult. Hehehe. Hvordan er været hos dere?

takras

Har noen av dere lest FB? Om det taket som falt ned midt i en skoletime? (les her) Det var da altså i naboklasserommet mitt. Er til å le seg ihjel av. Hahahahaha, latterlig å tenke på at skolen vår er så dårlig at taket faller ned.

iPod bilde, derfor den dårlige kvaliteten.

Nååå chiller jeg hos Kristine, og nyter tanken på helg. Er bare én skoleuke igjen før det er ferie! Fyy så deilig det blir. Flere som gleder seg som småbarn til ferie?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits