HEJDÅ!

Det er med tungt hjerte jeg skriver dette. Neida. Jeg kødda. Det er det ikke. Jeg legger opp. Orker ikke blogge mer. Lurer på å opprette tumblr og legge ut bilder hvis det er noe. Da sier jeg ifra her:) Enn så lenge er dette mitt siste blogginnlegg. Nå er det sommer, snart fri og jeg har så mye annet å gjøre. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, kanskje ikke. But for now - nei. 

Sier med dette flotte blikket - TAKK FOR MEG:)

EDIT: Tumblr her. (link) Kommer til å oppdatere der nååår det er noe, så det blir et lite innblikk.

Rjukan

Nå er jeg hjemme igjen! Var magisk å slå seg ned i senga, laste ned Pretty Little Liars og spise opp resten av godteriet mitt. Har vært en super tur, og jeg trodde ALDRI jeg skulle si dette; men jeg kommer faktisk til å savne klassen min! Siden 10. klasse begynte har jeg telt ned til denne dagen. Nå gruer jeg meg nesten (NESTEN) til å slutte.

Har ikke noen sinnsykt stor mengde bilder å vise dere, men har da noooen.

Hele gjengen. Bak oss er Gaustatoppen, men den ser dere ikke så godt.

Hvis du stod på hytten og tittet utover -  da så du dette. Fjell.

Målet for de guttene som gikk sabotørruten under 2.vk. Den vi gikk óg:)

HAHA beste. Her padlet vi. Så kantret jo guttene, og vi skulle taue kanoen inn. Den sank nesten da, for å si det sånn.

Siste bildet. Meg og Stine når vi bada. Her ser dere forrestne bikinien på. Selvom den er våt og mørk. Vel. Siden jeg var den som frøs mest..

hang jeg meg rundt halsen på Stine. Neida. Tråkket på en hårete stein, så jeg turte ikke stå. Haha.

Alt i alt en suuuuper klassetur:) Synd det var den siste. Flere som begynner å grue seg litt til å slutte på u.skolen?..

svulst på leppa

Ser ut til at Jenny ikke fant noe å skrive om:) Dere får nøye dere med meg.

Disse shtøgginene har nettopp okkupert rommet mitt. Chiller nå etter en smålang dag. Gikk sabotørruten (2. vk), badet i 11 grader (OG TRYNET, fml) og satt 30 min i badstuen. Fikk beskjed om å gå ut når jeg skulle skifte. Ut av mitt eget rom. Service?

Vel. Vi har til og med padlet kano. For meg og Ida gikk det bra. Frøya og Aleksandra óg. Jon og Martin tryna først. Så tryna Paul og Dennis. Paul skada seg og endte opp med noe som ser ut som...... en svulst.

Kyss og klem til Solveig Bjelke;)

Imorgen er det hjem. Skal bli smådeilig selvom vi koser oss veldig. Har dere vært på klassetur i år?

fremme


Nå er vi fremme på Kvitåvatn Fjellstoge. Hahaahaha. Bor 6 jenter på rommet vårt, og det er køyesenger med 3 (!!!!) etasjer. Ja, mamma. Jeg ligger øverst;)

Hadde den verste bussturen noen gang idag. Veiene var som en S, svingete og ekle. Fjellveier. Så livet mitt gå i revy et par minutter. I tilegg ble jeg for første gang i mitt liv bussjuk. Det var ille, det.
Resten av dagen idag kan vi gjøre hva vi vil, for imorgen skal vi gå Sabotørruta. Google it. Det er 8 km i fjella. MMMMM. Udigg.

Tror egentlig jeg overlater bloggingen til Jenny selvom jeg har nett. Da slipper jeg å tenke på det. Har nok med Twitter:) Ååå, Twitterlover. Dere får bestemme - want Jenny?

no help
Tee og smykke: H&M Shorts (mintgrønn aktig farge): Bikbok (noe av det jeg kjøpte på 50%)

Idag feirer søss sin... jeg har faktisk mistet tellingen på hvor mange bursdager ho har hatt. Tror dette er den 4. Eller 5. Hmm.. Sånn er det å være skilsmissebarn;) Ble til og med vekket halv ett idag fordi vi skulle til mamma. I de øyeblikkene forbanner jeg dagen mamma og pappa skilte seg. Hvis ikke kunne jeg sovet hvor lenge jeg vil. Fikk ikke sove i natt heller. Jeg hadde nemlig vondt i hodet. For første gang i mitt liv. Aldri hatt det før. Men det er det jævligste jeg har vært med på. Prøvde alt (med tanke på at jeg ikke tar tabletter) for å gjøre det bedre. Da det ikke en gang gjorde det bedre å høre på Skrillex ga jeg opp. Skrillex gjør alltid alt bedre. Trodde virkelig at litt god musikk skulle hjelpe mote hodepine. I proved myself wrong

BTW. Jenny gjesteblogger de neste dagene;) Regner ikke med at det er noen sure miner over det. Ønsk meg god tur.

jeg er på TV


Omg. Facebook på storskjerm. <Livet3
Men så slo det meg. Jeg vil se Burlesque. 

Så nå kan jeg høre den sinnsyke stemmen til Aguilera, samtidig som jeg ser på Eric Dane. All free. Love life. Men det aller beste med at jeg endelig har kjøpt HDMI kabel til Macen er...

Jeg kan se meg selv på TV!!! Ååå, I've always dreamed of being on TV.

Latmannslivet på  en søndag. Neida. Slo meg velfortjent ned i senga mi nå og slappet av :-) Deilig. Har fri imorgen óg, før jeg drar til Rjukan med klassen på tirsdag. Blir borte frem til torsdag så vet ikke heeelt hva jeg gjør med bloggen. I'll figure something out. Kanskje Jenny vil gjøre meg en bjørnetjeneste. Eller så bare lar jeg dere sitte i spenningen og vente på et innlegg på torsdag. Me får sjå. Forresten; Har alle fri imorgen?.. Da er det ikke morsomt.

fr.stad cup fucker opp byen


Istad så jeg på sko. Da gråt jeg. Mange tårer fant sin plass på gulvet. Gråt fordi de ikke var mine. Ååå håpløst.

Nå chiller jeg hos Jenny, med Jenny og Jenni. Jennyi<33333 Og Cam da. Heheh, koser meg som søren jeg nå. Love these girls! De er så søte, pene, digge, deilige, snille, koselige. Hehehe

Ellers har jeg vært en kjapp tur i byen idag. Det var umulig å være der. Fr.stad cup vet dere. Mennesker OVER ALT. Holdt på å klikke for meg. Jeg er ingen menneskevenn. Jeg orker ikke mye mennesker på et sted. Derfor holdt jeg meg unna Kongsten idag. Skal bare en kjapp tur på mandag og ta te-koppen. Hahahah. Ellers kunne fr.stad cup vært et annet sted. Særp eller noe. Det fucker opp hele byen. Har dere vært på fr.stad cup idag dåå?

need movies

I ♥ long weekends! Fri idag og mandag. Og dette er den andre på rad, pluss neste helg. Elsker det. Den følelsen av å våkne, se på klokken og finne ut at den er 13.00 er så deilig. Vite at man har sovet i nesten 12 timer. Sverger til svart rullegardin. Reddet søvnen min.

Krøller:):):) Eneste jeg skal idag er å chille hjemme med filmer. Deilig. For en gangs skyld. Har sett nesten alle 35 filmene jeg har på Macen så trenger noen nye. Anbefal noen filmer er dere snille!

femfemfem

Fikk 5, noe jeg er fornøyd med :-) Er ikke super fornøyd, men det er matte så ja.. Hahahaha.

Nå derimot; furt. Jeg dro HELE veien (13 min med buss altså) til Bob trafikkskole for å ta igjen den ene dagen trafikalt grunnkurs jeg misset forrige gang. Ringte til og med og dobbeltsjekket at det var riktig dag å komme idag i forhold til den jeg gikk glipp av. Kommer opp og får høre "vi skal ha førstehjelp idag:):)" noe jeg har hatt. ALTSÅ; feil dag. Åååå.....hadde til og med kjøpt meg Marie kjeks og Fanta så jeg skulle ha noe å spise i de tre timene. Brukte 15 kr på bussen óg. Det blir 1,5 cheeseburger mindre på meg fremover.

Nå skal jeg trøstespise kake og pølser, fordi søss har bursdag. Var 50% på Bikbok idag óg, så roet nervene før eksamen ved å shoppe litt. Må finne en annen måte å roe nervene mine på.. Viser dere etterpå. Peeeps, hva fikk dere på eksamen?

siste innspurt

Heej! Idag har jeg opprettholdt min gode karma ved å hjelpe andre med eksamen:) Viktig det. Hadde det ikke vært for min flotte karma hadde jeg kommet opp i fransk. And I didn't, just to make that clear.
Men jeg kom opp i matte, noe som går veldig bra. Har vært ferdig i et døgn, men har lagt siste finpuss nå. Håper det går bra og satser på en 5er!

Eksamenslivet!!! Tidligere var Stratosen erstattet med en maaagisk omelett, og snart er den erstattet med pannekaker. Elsker latmannslivet.

Wish me luck tomorrow:)

matteee

YEEEY! Jeg kom opp i matte :-) Lykke. Ble så glad for at jeg ikke kom opp i fransk at jeg fikk tårer i øya. Haha. Temaet jeg trakk er "ferien". Dvs. at jeg skal planlegge en rundtur i Skandinavia for to voksne og to barn. Ganske lett!

Har skrevet 5 sider for hånd nå, så begynner å ta form. Sitter litt fast, med tanke på at jeg ikke har en lekebåt eller bil liggende. Let me know om noen har det! Helst en Renault bil eller Stena Line båt.

So peeeeps. Hva kom dere opp i?

etter regnet synger fuglene

Sykkelturen idag kan oppsummeres i et tegn: :-(
Vi hadde én time med sol, før himmelen åpnet seg. Når det sluttet å regne var det kaldt, så jeg ble sittende inne. Hahaha. Dro hjem tolv, så alt i alt stod jeg egentlig bare opp unødvendig. Kunne sovet hele dagen istedet.
 
Bildet er lånt av Marion og illustrerer kanskje best hvordan dagen har vært. Haha. Var nettopp litt av et tordenvær óg. Elsker det!

Imorgen blir vi trekt opp til muntlig eksamen. Jeg er 90% sikker på at jeg kommer opp i fransk, noe som gir meg tårer i øya bare av tanken. Jeg suger i fransk. Og nå underdrev jeg. Er heldig hvis jeg får en 2er. Satser på alt annet. Alt annet enn fransk er OK. Hva håper dere dere kommer opp i? :-)

a song that makes me sad

Dere ja..... Har hatt en laaaaang dag. Sov helt til to, før jeg lagde en sinnsyk frokost. Aldri spist en så god frokost. Herreguuud. Nå er jeg dødssliten etter å ha sovet så lenge. Imorgen skal jeg på sykkeltur (!!!!!) til Kongsten (altså der man bader) også skal det regne. Jippi. Tenk på meg når dere sitter i klasserommet og ser det regner. Please.

Josh Golden - My hand is yours to hold

Siden jeg allerede er deprimert av tanken på regn, tok jeg dag 4 i 30 day song challenge i samme slengen. Day 4 - a song that makes you sad. Vet ikke hvorfor jeg blir trist av den, bare syns den er så søt.... Teksta er så søt at jeg blir lei meg. Herregud. Haha. Den er jo drit fin. I bunn og grunn.  Hvilken sang blir dere triste av?

bursdag


Skal i bursdag nå :-) Hejdåååoutfitttttt
Shorts, smykke, blazer og singlet: Bikbok Sko: JEFFREY CAMPBELL<33333

Kanskje tidenes dårligste outfitbilder og tidenes dårligste unnskyldning: kamera gikk tom for strøm, så jeg får ikke overført bildene til Macen.

Nå er jeg hjemme fra en utrolig koselig kveld hos Helene, så nå kaller sengen. Opp tidlig imorgen for å dra til Oslo, før vi skal feire Kristine's 17 år!!!!! Gleder meg supersupersuper masse.

Nå er jeg i bursdagen til Helene Bøhn (t.h). De fire andre taperene er Hansi, Dennis, Paul og Martin

330099-1-1307125568410.jpg
Nå er jeg i bursdagen til Helene Bøhn (t.h). De fire andre taperene er Hansi, Dennis, Paul og Martin. Hvis dere lurte.?Chiller ute i sola:) Sinnsykt deilig egentlig. Mye fine mennesker. Ha en fin fredag og nyt godværet! Er meldt pent vær imorgen òg. Heldige meg skal til Oslo og i bursdag da også. Jiiiippiiii<3

Hangover part II

Ja, hei dere.. Hehehe. Jeg har nå sittet i 54 minutter. Prøvd å få videobloggen med frisyren til å funke. Men det vil den ikke. Får jeg det ikke til å virke i løpet av kvelden prøver jeg på nytt eller lager en bilde tutorial.

Anyways - idag har jeg sett Hangover Part II. Den var dødsmorsom, men litt klisjé. Alt var som i 1'ern på en måte. Man visste hele tiden hva som kom til å skje. Bortsett fra det; drit bra. Zach Galifianakis slår aldri feil. Han er alltid like morsom. Helt sykt:) Og Bradley Cooper er jo den kjekkeste mannen på jord, så det måtte bli bra! Har dere sett den? Hvis ikke; løp og kjøp billett.

Nå skal jeg se noen flere Glee episoder før jeg legger meg. Har ikke vært i form i det siste, og siden jeg skal i bursdag både imorgen og lørdag prøver jeg å slappe av før det. Ha en fin....torsdag! Hahaha. Deilig med langhelg nå. Og alle de neste helgene. Elsker det!

a song that makes me happy

Day 3 - a song that makes you happy

Tim Berg - Seek bromance
Vet ikke hvorfor, men jeg blir glad av denne sangen. Får sommerferie-med-venner-følelsen. Hvilken sang blir dere glad av?

high school?

I fire år har jeg vært 100% sikker på hva jeg skal i 2012: jeg skal til USA! Gå 2. året i USA. Jeg har alltid vært helt sikker på at det er det jeg vil. Uansett. Oppleve det. Men brått det siste året har jeg blitt så usikker. Tenkt på alt man går glipp av og alt det negative. Jeg er ett år hjemmefra, får ikke oppleve at min beste venninne blir 18, får ikke feire jul med mamma og pappa osv. Hadde egentlig lagt fra meg hele greia, helt til jeg begynte å lese bloggene til folk som er der. Hvor bra de har hatt det og hvor glad de er for at de gjorde det.Har hele tiden tenkt "film er oppskryt", "det er ikke som på film", men de som har vært der sier det er akkurat som på film. Alt er som på film.

Åh er så usikker. Hvis det hadde vært deres valg - hva hadde dere gjort? Og hvis noen har vært der - hvordan var det?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits