.com

Det er kanskje noen som ikke har fått det med seg, men fra nå av blogger jeg på http://www.henr1ette.com :-) Det er et nytt og spennende samarbeid, og jeg håper dere vil følge meg videre. Det er allerede blitt postet noen innlegg der, siden sist jeg blogget her.

NYCIdag var det Noras tur... Hun flytter til NYC i fire mnd., noe som for all del er utrolig kult og tøft gjort, men nå kjenner jeg at det er nok. Nå trenger ikke flere av vennene mine å flytte. Takk Gud for at noen fortsatt er igjen her hjemme. Men en venn i NYC betyr også at man selvfølgelig må dra dit, he he. Så en tur til NYC kan dere få lese om om et par mnd., hihi. Masse lykke til Nora <3 Jeg er superstolt av deg også, dere er tøffe hele gjengen! Sees veldig snart. Det er allerede fire mnd. siden russetiden startet, og så lenge er det til vi sees igjen.

 

I og med at jeg var så utrolig trist idag, etter å ha tatt farvel med to venninner på to dager, måtte jeg kjøpe meg en ny veske. Haha! Viser dere bilde imorgen eller etterpå. Den er såååå fin. 

San Fran

Idag flytter en av mine beste venninner til San Fransisco. Tror jeg smitta jentene etter jeg kom hjem, for Helene flyttet idag, Nora flytter imorgen, og Sanne neste år.... Haha! Men da har jeg alltid en perfekt unnskyldning til å ta meg en tur til USA, i tillegg til at jeg har venner og familie i Wisconsin også. Dette kan jeg like. Selv om det er veldig trist at de flytter fra meg, er det noe jeg unner dem, og en opplevelse jeg ikke vil de skulle vært foruten! Det å flytte til et annet land er skummelt, men så utrolig spennende. Å savne hjem er bortkastet, for det å være utvekslingsstudent/studere i utlandet er noe man kan gjøre nå! Å bo hjemme i Norge kan man gjøre resten av livet. God tur og lykke til, Helene<3 Sees snart.

Sweet Nineteen

Idag ble jeg vekket med frokost på sengen av Jens, og jeg fikk både gresk salat OG gaver. Haha! Det kunne jo ikke vært en bedre start på dagen. Jeg har jo allerede vist dere Maria Black-ringene jeg fikk på søndag; vel, idag fikk jeg gave nr.2, og i den lå en SUPERFIN stripete genser fra Isabel Marant Étoile og en svart topp med sølvdetaljer fra Isabel Marant. Akkurat det jeg ønsket meg, hihi. Dagen idag skal bare nytes til det fulle, før jeg skal jobbe en times tid ikveld. Perfekt bursdag! :) Igår feiret jeg med noen av mine nærmeste, med grillmat og kaker. Jeg koste meg veldig, og vi ble sittende og snakke til langt ut på kvelden! Det er de aller koseligste kveldene syns jeg - de hvor man bare koser seg med mat og digg, og snakker om alt og ingenting.

Ha en super tirsdag!:)

18.08.2014

Top: New Look

Jeans: Dr. Denim

Sandals: Roots

Rings: Maria Black

Watch and bracelet: Inherited

Bursdag del 1

Idag har jeg, som sagt, feiret bursdagen min med storfamilien! :-) Haha, med familie fra både mamma og pappa sin side blir det en god del. Det var en koselig feiring med masse god mat og kaker (hele 5 forskjellige!). De to Maria Black-ringene fikk jeg av Jens, og "Innføring i rettsstudiet" fikk jeg av lillesøsteren min, hihi. Var så spent på gavene fra Jens at jeg fikk en av dem idag, haha...

Viser dere hva jeg hadde på meg imorgen, selv om det ikke var noe veldig spesielt. Ha en fin søndagskveld, og lykke til på skolen imorgen, til dere som begynner der! For oss som har fri er det en utrolig merkelig følelse, og det kommer til å ta lang tid før jeg klarer å innstille meg på at jeg ikke skal på skolen før i januar..

Almost my birthday

Me.

Lo så godt da jeg så dette bildet, for det beskriver de neste dagene altfor godt. Mellom jobb og søvn de to siste dagene har jeg ikke rukket å blogge, for å være helt ærlig. Det er litt av hvert som skal gjøres både før og etter jobb hver dag føler jeg, og når jeg ikke er ferdig før 22:30 flyr hele dagen. Ikveld, etter jobb, må jeg bake en million kaker, fordi jeg skal feire bursdagen min med familien imorgen. Sånn er det når man blir så "gammel" at man må bake til sin egen bursdag, men det gjør ingenting.. Masse god mat OG kaker! Har i hvert fall 5 forskjellige kaker på menyen, haha!

På mandag feirer jeg med vennene mine, og på tirsdag har jeg faktisk bursdag. Da skal jeg jobbe, så så veldig spennende blir nok ikke dagen. Uansett; skal prøve og få oppdatert dere imorgen, med noen bilder og slikt. Kameraet er med alle dagene fremover!:-)

Oslo

Igår var vi, som sagt, i Oslo for å overta nøklene til leiligheten. Det gikk veldig bra! Når vi fikk målt opp litt måtte vi dog endre alle planene når det kommer til innredningen, men men. Blir vel bra uansett. Kjenner jeg gleder meg veldig til det er ferdig!

Etter vi var ferdig på Bjølsen tok vi turen til sentrum og Høyer, hihi. Jeg bare prøvde en hel haug med klær, fordi jeg snart har bursdag og måtte lage ønskeliste, men da fant jeg selvfølgelig ingenting. Det er vel typisk? Haha. Utover kvelden dro jeg på pre-shopping på Bik Bok, for Never Denim-kolleksjonen, med Kaja. Der møtte vi flere andre, bl.a. Linn og Annette. Veldig koselig og mye fint! Syns badedrakten var litt kul, men den hadde vel aldri blitt brukt.. Haha. Etter å ha tittet der dro vi videre til åpningsfesten til Milla Boutique på Aker Brygge. Herregud, så mye fint! Føler jeg levde i en stor strøm av mennesker og fine ting. Kjenner jeg må ta meg en tur dit når jeg skal innrede leiligheten. Jeg er totalt forelsket i lampene på det siste bildet, samt Missoni-pleddene. Ah! Når jeg er i interiørbutikker skulle jeg alltid ønske jeg levde i en kjempestor leilighet, hvor jeg hadde hatt plass til alt jeg ville ha. Men enn så lenge får jeg proritere plass til det jeg har kjempelyst på.

 

Inspo


Overtar nøkkelen til leiligheten imorgen, og jeg er mildt sagt supergira! Det eneste jeg gjør er å tenke leilighet og interiør, og lete etter inspo. Haha. I og med at jeg har fri tar Jens og jeg oss en ordentlig tur til Oslo for å titte, måle og planlegge litt. Må også finne en bursdagsgave til han, i og med at han har bursdag når vi er på ferie, og det er, som kjent, et like stort problem hver gang... Satser på at den perfekte gaven bare faller ned i hendene mine. Ha en super tirsdag :)

Daydreaming

Dagdrømmer om en Celiné Trio om dagen. Eller, har egentlig gjort det siden jeg så den i butikken i Paris. Det er én mnd. siden. Haha! Den er så perfekt. Litt for dyr, men perfekt. Trenger en every day-veske, hvor jeg får plass til mobil, lommebok og nøkler, og denne er liksom perfekt til det. Vet de har den i mint, burgunder og beige i Bergen, men skal titte i Oslo også.. Spennende! 

Anyway; idag jobbet jeg dagvakt, så har vært våken i altfor mange timer til å være meg.. Våknet i tillegg enda tidligere fordi Jens slet med halsen. Den gutten blir aldri bra. Nå er det hele to uker siden han opererte, og jeg lurer på når det skal ta slutt.. Uff :-( Har fri på onsdag, så vi hadde egentlig tenkt oss til Oslo for å se på leiligheten, men må nesten se an hvordan dette går. De mandlene altså. Satser på at han plutselig blir veldig mye bedre på 36 timer! Det er kanskje sånn det fungerer. Haha. Om tre uker er vi i hvert fall i Indonesia og slapper helt av. Dét gleder jeg meg til. Har tenkt litt på hva jeg bør pakke med meg, og jeg har på følelsen at det fort kan bli over 20 kg. Heldigvis er ikke Thai Airways så strenge på det (har jeg hørt?). Takk Gud!

Jobber dagvakt imorgen også, men på onsdag kan det hende det blir litt mer spennende updates, mtp. at jeg har fri og kan ha på meg vanlige klær. Haha, de uniformene altså. Veldig behagelige da..

(Y)SL

Saint Laurent

Disse skjønnhetene kjøpte jeg på salg i Paris. Tror det var bortimot 50%! De er lyserosa, men fra avstand kan de se litt nude ut; aka perfekt. Jeg er ingen rosa-person i det hele tatt, men det går liksom greit når de er så lyse. Hihi. 

Fikk forresten kameraet til å funke, som dere kanskje ser. Det ble plutselig veldig morsomt med det nye objektivet! Jippi.

Saint LaurentIdag kjøpte jeg meg nytt objektiv og ny lader, og jeg var superklar for å ta en hel haug bilder her i Strømstad. Tror dere kameraet funker? Nei. Jeg aner ikke om det er kameraet, laderen, batteriet, eller hva det er, men det funker i hvert fall ikke. Fy søren, nå er jeg irritert. Må bare finne ut av det, for jeg har kommet i sånn liker-å-blogge-modus. Det kan ikke kastes bort. Uansett; da ble det ett iPhone-bilde denne gangen, fra my point of view. Nå skal vi ned på restauranten og kose oss, så jeg tok med de nye Saint Laurent-skoene mine for anledningen. Kjøpt på salg (!!) i Paris, kan vise dere seinere. De er sååå fine, hihi.

 

Objektiv-hjelp!

Forhåndsinnstilt innlegg
365 / 2 - 50mm

weheartit

God lørdag! Denne lørdagen går også med til jobb, før jeg, som sagt, skal til Strømstad med Nora. Det blir mange forhåndsinnstilte innlegg de dagene jeg jobber såpass mye, men nå begynner det å gå mot slutten, så kvaliteten på innleggene går forhåpentligvis opp samtidig som antall timer hjemme går opp. Haha.

Uansett! Jeg trenger sårt et nytt objektiv til kameraet mitt, rett og slett fordi jeg ikke liker helt hvordan bildene blir seende ut. Etter hva jeg har forstått er det da 50mm som gjelder. Noen som har noen erfaringer med denne typen objektiv? Må man ha Canon-objektiv om man har Canon-kamera? Superteit spørsmål, men jeg kan ingenting om slikt, så jeg setter pris på all hjelp jeg kan få. Er det andre objektiv som er bedre? Jeg bruker bare kameraet i forbindelse med bloggen, så det blir bare hverdagslige bilder. Ikke noe superfancy.

Thank God it's Friday

Forhåndsinnstilt innlegg
T.G.I.Ftan

Endelig fredag! Det betyr ikke helg og fri for min del, men uansett. Akkurat nå er jeg på jobb, og seinere idag bærer turen videre i bursdagen til Hillevi. Med andre ord en småhektisk dag, men det er sånn jeg liker det. Den etterlater seg dog lite tid til å blogge, så jeg skrev et forhåndsinnstilt innlegg tidligere idag.

Imorgen etter jobb drar jeg til Strømstad med Nora, for å dra på spa. Jobber seint på søndag, så vi får et helt døgn der til å slappe av mellom jobbvaktene, haha. Gleder meg veldig! Kjenner kroppen trenger en god massasje, og ikke minst avslapping. Å være der med ei av mine beste venninner er selvfølgelig også et stort pluss. Hihi.

Tidligere idag ringte pappa og sa at entreprenørene er ferdig med leiligheten i Oslo, så jeg håper jeg får tatt turen inn til uken for å titte, ta mål, planlegge osv.. I mellomtiden er det bare interiør og inspirasjon som surrer rundt i hodet mitt, håper dere overlever det. Ah, så mange gode nyheter på én dag.

IroSweatshirt: Iro

Jeans: Abercrombie & Fitch

Sandals: Birkenstock

Watch: Casio

Isabel Marant F/W Favorites


1. Isabel Marant Étoile Rohan grunge-effect sweater

2. Isabel Marant Newt Oversized Mélange ribbed-knit sweater

3. Isabel Marant Étoile Ipa plaid shirt

4. Isabel Marant Étoile Iliesse striped linen top

5. Isabel Marant Étoile Rikers sweater

6. Isabel Marant Étoile Hana printed jersey sweatshirt


Over ser dere noen av mine høstfavoritter fra Isabel Marant. Skulle egentlig gjerne hatt alt dette, pluss litt til. Uff.. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg veldig mye til høst, og litt kaldere vær. Jeg elsker å gå i strikkagensere og jeans, og kanskje et tykt skjerf. Acne-skjerfet mitt er nesten litt slitt, etter at jeg brukte det hver eneste dag ifjor. Det må jo være noe av det beste som finnes. Vinteren blir litt for kald for min del, og sommeren litt for varm; ingen stor shorts- og kjole-fan her. Det går liksom greit i noen uker, men nå har varmen vart i snart to måneder. Så mye sommerklær har jeg ikke.. Haha! Uansett, når vi kommer hjem fra Bali er det sikkert høst i Norge, så garderoben må fornyes litt innen det. Hihi. Den stripete lingenseren er riktignok ikke så veldig varm, men utrolig fin basic genser å ha i skapet, og striper får man aldri nok av. Har dere noen faste favoritter utover høsten?

BloppisEtter jeg kom hjem fra Paris fikk jeg et lite kick og bare måtte rydde i skapet mitt. Det endte med to stappfulle søppelposer, og mye mer plass i skapet. En del av klærne er aldri brukt, eller bare brukt et par ganger, så jeg tenkte jeg skulle legge det ut på bloppis. Det tar dog veldig lang tid å laste opp bilder, så det ligger bare et par produkter ute enn så lenge, haha. Men det kommer mer!:) Sjekk gjerne ut utvalget her

Skulle det være noen spørsmål kan dere bare sende meg en mail, eller legge igjen en kommentar her!

Lang & Marant


Photos: Jens

 

Watch: Casio

Top: Helmut Lang

Pants: Isabel Marant

Sandals: Birkenstock

Bag: Spell & the Gypsy Collective 

 

August


Photo: Jens

Igår klarte jeg egentlig å glemme at det er august, haha. Herregud! Tiden flyr. Det er snart to år siden jeg flyttet til USA; dét er for meg helt rart å tenke på. Jeg har forandret meg så mye siden det, samt alt rundt meg. For det meste til det bedre da, selvfølgelig.

I år blir august litt spesiell for min del; det er første gangen på 14 år jeg ikke begynner på skolen. Det er både rart og deilig, men for ei som liker rutiner blir det veldig uvant. Heldigvis erstattes skolen av mye annet spennende! Jeg blir 19 år om 17 dager, vi reiser til Bali om 29 dager. Jeg skal jobbe en god del, noe jeg er veldig glad for. Tror jeg hadde flydd på veggen om jeg måtte sittet hjemme og tittet i veggen alene, etter alle venninnene mine flytter. 

Snakk om venninner; kom nettopp hjem fra Sanne, hvor noen av jentene vorset. Jeg, for min del, skal på jobb 07.15 imorgen, så kvelden endte tidlig her, men det var veldig koselig å være med en times tid uansett. Viser dere resten av det jeg hadde på meg imorgen!:) Ha en super lørdag.

Bloglovin

 
Bloglovin er jo egentlig et helt utrolig konsept, men jeg har aldri vært spesielt opptatt av det. Nå de siste månedene har det dog blitt litt for mange blogger å huske på, så jeg tenkte jeg skulle gi det en sjanse. Og for et sted! Det er så oversiktlig og enkelt, og det gjør det så enkelt å få med seg alt. Uansett - er du en bloglovin-freak som meg, må du gjerne følge bloggen min på blogglovin her!:) Hihi. Si gjerne til meg om det er noen blogger jeg  følge! Jeg elsker å oppdage nye blogger, spesielt mote og interiør.

Imorgen skal jeg på jobb igjen etter to dager uventet fri. Det var utrolig deilig, men det blir litt deilig å jobbe også. Føler jeg får gjort noe produktivt med dagen da, selv om dagene flyr når jeg har fri også, haha! Ellers har Jens nettopp fått en ny kattepus, så gjett om den skal få mye kjærlighet av ei jente som alltid har drømt om katt, hihi.

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits