LYYYS I HÅRET.

Innholdsrik dag. Tatt sprøyte noe som har ført til at jeg har syke vondt i armen, har stripet håret og er nå ganske lys. 

Oij, stoooooort. Lyst ble det hvertfall! Er faktisk ganske fornøyd. Det er ikke ofte.

Haha, nå skal jeg lage Grandiosa :-) Hjemme alene med pappa, og da blir det enkel middag. Standard. Etter det står temaarbeid og prøve øving for tur. Blir jo en flott torsdag! Som vanlig.....

STERK OPPLEVELSE.

Minnestunden må ha vært det sterkeste jeg har opplevd i hele mitt liv. Håper jeg aldri opplever noe lignende igjen. Jeg vet folk vil dø rundt meg, men håper aldri at en person på min alder dør fra meg igjen. Én gang i livet er én gang for mye.

Jeg syns det var så bra å se at så mange stilte opp. Selvom det var forferdelig trist, viser det bare hvor god gutt han var at så mange stilte opp. Alle gråt. Absolutt alle gråt. Folk jeg aldri hadde trodd jeg skulle få se grine, gråt som små barn. Faren fortalte hva som hadde skjedd, noe som jeg beundrer han for. Vet med meg selv at jeg ikke hadde klart det hvertfall. Vi kunne også gå opp å tenne et lys. Bare det var nok til at jeg knakk sammen! Jeg bare gråt hele tiden. Det var så utrolig sterkt. Jeg er mest sannsynlig i London under begravelsen, men håper at jeg er hjemme. Selvom det helt sikkert blir enda sterkere, vil jeg så gjerne stille opp! Det her har vært en såpass tøff kveld, at jeg snart legger meg. Tenkte bare å gi en liten lyd fra meg..

//weheartit

Sender masse medfølelse til familie og nære. Hvil i fred Lars-Mario! Du er og vil bli savnet som den gode, hyggelige og omtenksomme gutten du var :'-( For all del folkens; ta vare på det dere har mens dere fortsatt har det. Fortelle hverandre hva dere føler før det er for sent ♥

MINNESTUND.


Nå skal jeg på minnestund:-( ah hater død og elendighet. Blogges ikveld!

SMINKEVIDEO!


Totaly serious. Likte dere den? Haha.
Edit: så nå at kvaliteten er RÆVA. Kan prøve å laste opp bedre i morgen!

IGJEN.

Fysøren jeg hater mandager. Jeg har nettopp fått høre en utrolig trist nyhet om enda en i nærmiljøet mitt som jeg har kjent i maaange år, så jeg orker ikke spille inn noen video nå:-( Kan hende den kommer i morgen! Herregud, for en syk uke.. Hvil i fred, Lars-Mario!

ADIDAS TYRKIA SHIT.

Først må jeg bare si at Grown Ups er en av de morsomste filmene jeg har sett! Lo så mye at jeg har helt vondt i magen idag. Ikke det at idag var en lattertom dag heller, haha....

Litta outfit! Jakke fra Adidas, løøøv it liksom. Fake billig shiit lizzom, fra Tyrkia ohmygod. Hehe!

Nå skal jeg straks en tur på Elixia. Ikveld er det Pilates, noe jeg gleder meg til! Skal trene så mye som mulig de ti dagene jeg har før kontrakten binder seg :-) Brått finner jeg ut at dette ikke er noe for meg liksom. Ikke det at jeg tror det. Er ganske bestemt denne gangen. Hehe. Tror forresten det kommer en videoblogg ikveld, hvis dere vil ha en? Sminkevideo faktisk!

TRENINGSSØNDAG.

Zumba var skikkelig morro! Morro, men fortsatt slitsomt. Man blir litt svett av det liksom. Siden jeg var på Elixia en liten stund før det startet løp jeg først litt på tredemøllen. I tillegg syklet jeg til Elixia! Hello treningssøndag sier jeg bare. Haha, småstolt av meg selv.

Skjerf//H&M

Nå drar jeg til Jenny også er det kinotid seinere ikveld. Så er det bare å drukne seg i lekser igjen. Wey, liker søndager.... Vi skal forresten på Grown Ups, noen som har sett den?

SUPERKOOS.

Bursdagen igår var superkos. Jeg var sykt sliten når jeg kom hjem, så jeg sovna omtrent med en gang. Vell, det bor en hakkespett utenfor rommet mitt så sove lenge fikk jeg ikke. Like greit, zumba om en time. Siden det er så tidlig på morgenen, har jeg ikke opplevd noe spennende så bare slenger inn bilder fra igår.

Heldige med den!

Heldige med den óg!Var som sagt superkost! Nå skal jeg ture på zumba før jeg skal være samme Jenny! Talaaaast.

Hadde dere en fin lørdag?:-)

BURSDAGS OUTFIT.


Genser//Pieces Shorts//Noidea Smykke//Lindex Ringer//H&M og Accessorize Sko//Euro Sko

Nå skal jeg videre i bursdag til Emilie og Kristine. Som dere ser på håret er det ikke store forandringen, men skal stripe det til uka. Hva syns dere om outfiten? Ha en flott lørdag! Det skal jeg.

MEMBER OF...

Ay' yo Sean, you Mr. Kingston! Wassuuuup. Haha, kødda. Vell, frisøren ble bra. Klippet bare tuppene fordi jeg skal virkelig spare en gang for alle. Etter det tura jeg rett til Elixia. Jeg er nå medlem! Til alle dere som aldri hadde trudd jeg skulle trene, hadde ikke trudd det selv en gang, dere tok feil. Jenta som hater gym skal trene. Starter i morgen med zuuuuumba. 

Dette skal bli hverdagskost for meg nå. Haha, jeg dør. Tenk dere det a.. Jeg skal trene. Syns det er sykt selv.

I'm off, for jeg vet ikke hva jeg skal ha på i bursdag, og med dette spør jeg - er dere flinke til å trene? Noen motivasjonstips? Needed!

AGORA.

Virker som det blir lyst  hår, haha. Lurer bare på om jeg skal stripe lysere eller beholde det jeg har. Ah, dilemma! Hvertfall så vil morgendagen bli rimelig travel. Skal til frisøren ganske tidlig, så til Elixia og så en tur på Østfoldhallen. Deretter er det straka vegen i bursdag! Gleder meg veldig. Lenge siden sist nå.

Siden jeg er blogger må jeg jo ha bilde av meg selv lixm:******

Istad leide jeg og mamma tre filmer på Showtime. Har sett den ene nå, The new daughter, og den var småsyk. Rar film men skvatt et par ganger! Nå ser vi Agora, en sånn gammel film fra romertiden. Liker den type filmer! Den typen og grøssere er de absolutt beste. Hva er deres favorittsjanger? Hvis dere i det hele tatt har en.

LYST VS. MØRKT

Som sagt har jeg mye lekser, men har halvveis gitt opp nå. Har nettopp bestilt meg frisørtime i morgen halv elleve. Skal bli deilig! Vurderer også å farge håret mørkt igjen, men er fryktelig usikker.

Gamle bilder, men viser hverfall litt. Håret mitt er enda lysere nå enn på bildet til høyre men fant ingen bilder som visste det bra. Uansett -  jeg trenger hjelp. Skal jeg beholde det "lyse" håret eller farge det mørkt igjen?

Tror jeg sykler meg en tur på Showtime etterpå og leier noen filmer. Bare å komme med tips til det også. Har halvveis gitt opp leksene. Vet ikke hvor jeg skal starte. Ah. Pluss at jeg skal i bursdag i morgen og har ingenting å ha på. Den byrden ligger på skuldrene mine i tillegg til leksene. Blir for mye det vett:-( Åå, emo.

LEKSER TIL ØRA.

I'm just gonna put it out there. Jeg har insane mye lekser for tiden! "Snakker du om" er det sikkert noen som tenker, men jeg lover dere. Det klikker for meg snart. Derfor har jeg tenkt å bruke dagen til lekser og innleveringer, istede for å blogge. I'm so sorry, men i morgen er det vanlig igjen. Er bare snakk om idag. I tillegg til masse lekser har jeg en RÆVA dag, såe. Som sagt - jeg hater torsdager. 

Slik har jeg sittet i to timer. Jeg dør snart. Haha, legg merke til at det ser ut som jeg har kyllinghals. hahhaahha

Sliter sykt med en nynorsk innlevering i tillegg. Så hvis noen har noen nynorsk tips så bring it on! Som om ikke dagen min var ille nok skal jeg nå ut å selge lodd med drillen. Ønsk meg en fin torsdag :-) Jeg trenger det. Og please don't hate me for at jeg ikke blogger idag. Hadde jeg fortalt hvor mye jeg har å gjøre hadde dere forstått.

NYTT DESIGN.

Ingen som hadde en parfyme å annbefale nei.. Vell - jeg har nytt design. Er litt usikker på om jeg skal beholde den menyen, og om det ble for mye grønt.. Hva syns dere?

Forresten; til alle som prøver å kontakte meg på face. Face har klikka. Haha.

ESCADA MARINE GROOVE.


Dagens nedtur :-( min absolutt yndlingsparfyme er helt tom. Empty. Tom. Man kan se bunnen. Skal kjøpe ny i London men det er 13 (!!!!) dager til. Så nå må jeg gå i 13 dager uten herligheten... Det værste er at jeg fikk den til konfirmasjonen min som bare er 4,5 mnd siden. Da kan dere tenke dere hvor høyt jeg elsker den parfyma! Arg....

Sykt meningsløs blogging, men tror kanskje det kommer en outfit etterpå. Nå skal jeg se ferdig den nye One Tree Hill episoden. Lykke! Veide litt opp for nedturen. Hva er din yndlingsparfyme? Noen nye å annbefale meg kanskje?

WHAT I LOVE THE MOST.Ingen som klarer å gjette hvilke to gjenstander jeg elsker mest? ;-) Bortsett fra mac'en da.

Æ KAN ITJ LEV UTEN DÆ.

Det var helt grusomt å være på skolen idag. Tror aldri, og håper jeg aldri kommer til å oppleve skolen så stille igjen. Det var ingen som sa et pip under informasjonsmøte, og i rommene hvor kondolasjonsprotokollen lå var det helt stille. Folk jeg trodde jeg aldri skulle få se grine, gråt som bare søren. Som sagt så stod jeg ikke nær noen av dem, men det er fortsatt sykt å tenke på. Rart at ei jente jeg så på skolen om fredagen er død.

Midt opp i alt det her så lærer du å sette pris på det du har. For du vet faktisk aldri hva som kommer til å skje i morgen. For alt jeg vet kan jeg brekke nakken i morgen. Urettferdig, men sant. Derfoooor - til alle mine nære og kjære (hey 40åring) vil jeg bare si at jeg er glad i dere. Couldn't live without yaa'.

Og til dere som ikke har fått med dere hva det handler om - les de hundre tusen og førti sakene på www.f-b.no, www.vg.no, www.dagbladet.no osv.

TRAGEDIE.

Mandag er dag det aldri skjer noe. Og det er fryktelig deilig! Denne uken føler jeg at jeg har tusen ting å gjøre på skolen, så å bare sitte å slappe av litt er forferdelig deilig. Har også skjedd en tragedie rundt her jeg bor, og selvom jeg ikke kjente familien, er det fryktelig trist. Du kan lese om det på f-b.no og diverse andre sider. Sender masse tanker til de pårørende! 
Hele saken er bare syk! Rart å tenke på egentlig.

Nå må jeg lese litt til RLE prøve før jeg skal se en film. Tror det kommer en aldri så liten bildeserie til dere ikveld også, hvis dere er keen? Noen ønsker?

A PICTURE I LOVE.


//weheartit.com
Har hatt lyst på pannelugg etter jeg klipte meg forrige gang. Men jeg syns bare det er pent hvis man har langt hår. Hva syns dere?

JOKKE CASPER.

Hahahahaha, jeg ler greit av den videoen! Bikkja, Casper, fulgte etter Jenny overalt. Hahaha. Vell, nå ser jeg på film med Solbakke Jørgensen junior, dvs. lillesøss. Seinere må jeg øve litt mer på en fransk prøve (enda en), som vi skal ha i morgen. What a great life! Har ikke fått blogget tidligere idag fordi farmor og farfar har vært på middag, og litt sånn :-) Avslutter dermed uka her og nå - kos dere med videoen. Noen gang blitt jokka på av et dyr? Haha.

BABY SITTERS..

Igår etter vi satt barnevakt var vi så slitne, så vi orka ikke blogge. Haha, vi! Det var egentlig ganske kost å passe de små rakkerne, spilet diamant og greier. Hvem som kom på hvem plass trenger vi ikke gå nærmere inn på. Vell, uansett - slitne var vi. Tre gutter mellom 7 og 9 år er ikke bare bare.

Fine himmelen! Og Shell-henger da.

Casper, tidenes kåteste hund. Har en sykt bra video hvor han jokker på Jenny! Vurderer å legge den ut.

Søndags frokost! Er ikke feil det altså.
Idag skulle jeg egentlig kjøre firehjuling og sitte på Eyvind Brynildsen, men det ble ikke noe av. Dermed sitter jeg og Jenny i hver vår ende av senga, på hver vår mac og chiiiiiiller.

Har dere vært barnevakt før? Hvordan gikk det?

NY VESKE.

Ble mye surr med drillingen, men ellers gikk det veldig bra. Etter at jeg hadde vært hjemme og skiftet dro jeg, pappa, Hege, Karoline og Einar på Restaurant Majorstuen i Gamlebyen og spiste lunsj. Var koselig, spesielt når det var frimarked på torvet. Fant meg en veske jeg syns er sykt tøff! Kan minne litt om Mulberry's Alexa Bag, men den er langt ifra lik. Prisen er også langt ifra lik.Syns den kan minne litt om sånn kontor-veske. Jeg liker den hvertfall veldig godt!

Nå må jeg rydde rommet (ja, jeg ryddet igår..) før Jenny kommer. Ikveld skal vi sitte barnevakt for tvillingene til søskenbarnet mitt. Det blir morro!!! Ha en fin lørdag<3
Hva syns dere om vesken? Sykt mye delte meninger sikkert..

KJAPPKJAPP.

Nå har jeg dårlig tid, skal nemlig til byen å drille på musikkens dag :-)

Ha en fin formiddag! Wish me luck.

"NYTT" ROM.

Jeg har bodd her pappa bor i snart 1,5 år. Hang opp gardinene mine for en time siden! Haha, tok sin tid. Vell, siden det var tilbud på puter o.l. på Indiska, tok jeg meg en tur og handlet til rommet mitt. Rimelig fornøyd.

Rimelig svære poser!

FØR:
ETTER:

Ble sykt mye mer fornøy med rommet mitt nå. Er et soverom, ikke et rom. Jo, også hater jeg lilla ;-) Hva syns dere?

12. PLASS!


Ikke for å være toppliste biiiitch, men 12. plass blant alle bloggerne i Fredrikstad. Detta er fun!! Nå har jeg gjort matte i 6 timer (1,5 time hvis du ikke teller med de timene jeg ikke skjønte en drit) og nå skal jeg sove. I morgen er det helg! WEYYYY.

OUTFIT.


Tee//H&M Bukse//H&M Skjerf//H&M
What to do without H&M? Dette var altså dagens outfit - tenkte jeg skulle posten den. Nå har jeg ett tonn lekser å gjøre, problemet er bare at jeg skjønner ikkje ein drit. Jeg hater matte når jeg ikke skjønner det! Klikker for meg. Åå, seriøst. Droppa drillen idag fordi jeg skulle gjøre lekser. Fml. I morra er det endelig fredag. Skal kose meg med verdens beste i helga, og på søndag skal jeg kjøre firehjuling i skævæne! OOOOG jeg skal sitte på Eyvind Brynildsen. Om jeg gleder meg 'a! Håper bare jeg overlever. Vell, back to homework. Talast.

NOKIA BRUKER.

UFLAKS! Seriøst. Ikke nok med at jeg måtte gå fra Jenny til byen, men det tok 15 min kortere tid enn jeg trodde så jeg måtte stå 15 min på tidenes skumleste bussentral. Den er skummel om kvelden. Akkurat som det ikke er ille nok, var det en full kæll der som var ekkel. Stelte meg et par ti meter fra han for å si det sånn. Greit tenkte jeg, skal bli deilig å komme hjem. Neida. Når jeg skulle gå av bussen fant jeg ut at jeg hadde mista batteriet til tlf. Så nå må jeg bruke en nokia (!!!!!!!!) til etter skolen i morra. Herregud, jeg dør. Hater nokia.
Bildet er slettet
Ellers så har jeg hatt en super, super dag med Jenny og Jenni, og Henriette kom også på slutten. Vi bakte brownies, snakket, spiste pizza og snakket. Lo greit da vi fant ut at jeg hadde filmet i Photo Booth i 1,5 time. Skulle filme en liten ting så glemte jeg å stoppe filmen. Herregud, som vi lo. Nesten like ille som jeg lo nå nettopp når jeg fant bilde over.

Må også fortelle dere at idrettsdagen idag gikk bra. Klarte krava på 4 av 8 poster, noe som er supert til å være meg. Siste idrettsdagen vår. Litt trist egentlig. Pleier din skole å ha idrettsdag? Ønsk meg forresten lykke til med de neste 20 timene som Nokia bruker..

WANT YOU TO MAKE ME FEEL.

ÅÅÅÅ NY LÅT FRA RIHANNA! Refrenget er så deilig at jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare. Tror det er lenge siden det har kommet en så bra sang! Har totalt dilla. Gud, har ikke ord!Følte for å vise dere det laaange, flotte håret mitt, så jeg shaka litt på hue. La til en trist munn på slutten fordi vi har idrettsdag i morgen.. Vellvell, hade karakterhåp. Etter skolen drar jeg til Jenny Braenne! Gleder meg veldig. Lenge siden jeg har sett ho nå. Nå skal jeg høre gjennom Rihanna sin sang 100 ganger til og så sove. Hva syns dere om den nye sangen?

SKOLEMORRO.

Elsker tirsdager. Dagen starter med k&h og nå driver vi med noe sykt morro. Interiør design! Vi skal innrede et soverom, i målestokken 1:25 og har ett budsjett på 20 000:-) Hvis vi valgte stue fikk vi 45 000. Uansett - vi hadde denne dagen, og neste tirsdag så jeg bestemte meg for å ta med tegningen hjem. Vil så gjerne bli ferdig, i og med at jeg syns det er så gøy. Merker jeg får litt lyst til å bli designer/arkitekt nå.. Haha.
Kamera er tom for strøm så ble bare PhotoBooth bilde. Skal hente laderen hos mami etterpå :-) Nå må jeg gå, for jeg skal spise før jeg skal på drillen.

Driver dere med noe morro på skolen for tiden?

SCREAM.

Da var det en ny uke. Ny uke, nye muligheter! haha, kødda. Vell, først vil jeg si at jeg fikk 33 av 40 riktige på fransk prøva. Ja, vi hadde 256 gloser, men læreren valgte bare ut 40. Er meeeget fornøyd, med tanke på hvor fortvila jeg var over dem igår. "Wow, Henriette. Gratulerer!". Jo, takk blogglesere.

Sometimes you need a breakdown. Like yelling at everyone, cry until you fall and can't breathe. Then you feel better. And if you don't, at least people will know you're not okay. Bilde//weheartit.com

Har ikke så veldig mye å blogge om på mandager. Bare reiser mellom mamma og pappa, og slapper av. Tar meg som regel en liten tur til byen, men skal slutte med det. Skal prøve å ha sånn kjøpestopp frem til London. Vedder på at jeg ikke kommer til å klare det. Vurderer å starte sånn "shopaholiker prosjekt" hvor jeg tar vare på alle kvitteringene mine, og sjekker hvor mye penger jeg har brukt innen jeg drar til London.  Hvertfall - nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Kommer sterkere tilbake imorgen! Kanskje det til og med kommer en liten outfit, hvis noen vil se?

Edit: HAHAHAAHHAHA TIDENES LATTERKRAMPE! Husker dere denne kjolen? Fant nettopp ut at de selger den på Nelly her for 399,-!!! Jeg betalte 90 norske kroner for min i Spania. HAHA! Kupp. Opplevd noe lignende før eller? Ikke jeg, haha.

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits