dance


Kjole: DEB Sko: Louboutin

Ble ferdig med alle lekser på skolen!! Wuhu. Dette bør feires. Tror jeg skal lage noen blogginnlegg jeg kan poste når jeg har mye å gjøre, så jeg får blogget litt oftere. Ikke det at jeg føler noe spesielt på det.

ANYWAYS! På lørdag var det som sagt homecoming dance. Vi møttes først et sted for å ta bilder (over), så dro vi til Victoria's for å spise, før vi dro til skolen (hvor dansen var) og så til en av guttene. Var alt i alt veldig koselig. Ikke noe spesielt eller annerledes enn norske ball, men morsomt. Vi har to "ball" til, men ingen drar visst på det ene, så det neste er prom. Æææ.

Ellers går skolen bra, og ting blir lettere og lettere. Lærerene tror fortsatt jeg er dum, noe som egentlig er ganske deilig. Trives alt i alt (fortsatt) veldig bra, selvom det ikke er det samme uten alle fra Norge;););) Liker USA, og har utrolig nok ikke lagt på meg en eneste kilo enda. Jippi. 

homecoming week


Okay, så her er det homecoming week, noe som vil si at det skjer veldig mye. Bildet over er av inngangen vår, et toilet paper-offer. Det er en slags "tradisjon" de har her når det er homecoming week. Du tar bare masse doruller og kaster rundt huset, trær, busker, whatever. Drit morsomt! Skjer masse greier, også "avsluttes" det med homecoming dance på lørdag. Veldig morsomt, og helt annerledes enn norsk skole. Ja, det er et tonn med lekser hver dag, men det skjer så mye på og i forbindelse med skolen, så det er liksom ikke bare skole. 

Liker meg veldig godt her hvertfall! Utrolig rart å tenke på at jeg har vært her i 2,5 uke. Føles ut som mange måneder:) Er så glad alt er bra, og at det ikke er noen problemer med venner, familie, hjemlengsel eller noe. Elsker tanken på at jeg har 9 mnd igjen her! Kunne ikke hatt det bedre. Eller jo, kunne vært litt mindre lekser... Har to prøver imorgen, noe som er uvant når man kommer fra Frederik II. Skolen blir hvertfall lett når jeg kommer hjem igjen!! Positivt. Håper alt er bra hjemme:)

Lekser, lekser og atter lekser


Jeg drukner i lekser om dagen. Når jeg ikke er på skolen gjør jeg kun lekser. Sykt uvant etter ett år på Frederik II, heh. 
Har to prøver imorgen, og sliter veldig med å huske ting på engelsk, så det kan jo bli...spennende. Herregud, gruer meg.

Skal få blogget ordentlig en dag, men akkurat nå har jeg altfor mye annet å gjøre. Ønsk meg lykke til!

Room


Rommet mitt!

Som dere ser består det av en stor seng (!!!), kommode, sminkebord, nattbord, skap og TV. Kunne ikke vært mer fornøyd. Er så insane deilig med stor seng. Herregud<3<3<3 Kan vise mer av huset neste uke. Vi dro ikke på hytta ikveld alikevel, fordi vi dro på fotballkamp. Eller amerikansk fotball da. Den varte så lenge, så vi bestemte oss for å dra opp imorgen istedet.

Wrightstown TIGERS! 

Måtte faktisk ha en slik hoodie. First football game ever. Det var faktisk ganske morsomt. En av guttene i entreprenørskap-klassen min er best ellerno, så that's fun. Skjønte ikke så veldig mye, bortsett fra at touchdown er 6 poeng, og så kan man få ekstrapoeng også. Tror jeg. Ellerno. Haha!
Lærte meg til og med noen nye navn, så nå begynner ting å komme seg her. Tror det blir et helt supert år. Jentene er kjempe hyggelige, og det er forsåvidt guttene også:) Håper alt er bra i Norge!

Wrightstown High School

Ja, heh. First of all; skolen startet på tirsdag. Dagene går bedre og bedre, og idag slapp jeg til og med å spise lunsj alene. Haha.. Litt vanskelig å få venner, men skjønner jo det. Alle andre har hverandre fra før av og jeg er ny. Men det kommer seg! Har btw 6 fag og 2 study halls. Study hall 1st hour, creative writing 2nd hour, AP psychology 3rd hour, pre calculus 4th hour, entrepreneurship 5th hour, lunch, study hall 6th hour, architectural drafting and design 7th hour og chemistry 8th hour. Så vet dere det. Virker som spennende fag, selvom jeg lurer på om kjemi kanskje blir litt vanskelig. Skolen min heter btw Wrightstown High School:-)

Ellers går dagene for det meste ut på å spise, sove, se på TV og gjøre lekser. Har hatt mer lekser på tre dager enn hele 1.klasse på videregående. Bøkene er tunge og store+lekser hver dag, så er litt slitsomt. Skapene er også ekstremt vanskelige å åpne. Jeg står der og prøver gang på gang som en dum, liten jente fra Mars eller noe. Noe alle forresten tror jeg er. Jeg får skryt for hver minste lille ting jeg gjør, og hvis jeg gjør noe feil sier jeg bare "sorry, I'm from Norway". Drit deilig.


Soho


Louboutin (HOLY CRAP!!!!)

iPhone

Har ikke hatt tid til å overføre bildene idag heller, så måtte bare bli disse imens. Mest fra NYC. Skal få fikset flere i helga. Vi skal på hytta, som er to timer unna hvor vi bor, og jeg tror ikke det er internett der, men da får jeg bare poste på søndag/mandag. ÅRNÆR SÆ. Håper alt står bra til hjemme:) Ønsk meg lykke til med å få venner! Miss you guys

USA!

Hei! Lenge siden sist. 

Har rukket å tilbringe 3 netter i NYC og ankomme Wisconsin siden den tid. Kan fortelle om Wisconsin og vise dere litt bilder seinere. Kort oppsumert: alt er veldig bra, og familien er PERFEKT! Har kun noen bilder fra NYC nå, så dere får kjede dere med dem imens. Kommer btw til å blogge for å holde folk oppdatert hjemme. Skal prøve å blogge ofte, men har faktisk ganske lite tid her. Anyways; New York.

Christina, Tara og Isabel

Christina, Isabel, Jonas og meg

Meg, Silje (roomie i NYC) og Jonas. Trekløveret!

Hele gjengen.
Lånte alle bildene av Silje, som jeg også delte rom med. Super jente!! 

Greia med campen er at (nesten) alle studentene som dro over 31.august (og alle andre avreisedatoer med Explorius hvertfall) drar på en slags camp i NYC kalt Soft Landing Camp. Vi kom dit fredag, men da var det så mye jetlag ute og gikk så alle la seg kjempe tidlig. Lørdag og søndag var det ut for å se byen, og mandag reiste vi til familiene våre. Vi var skikkelig turister. Skikkelig sightseeing. Shoppet en del også! Bl.a. et nytt par Louboutins. ÆÆÆÆ. Viser dere alt seinere :) Noe spesielt dere vil se eller lurer på?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits