littæ oppdatering

Vel, jeg lever. Egentlig burde dere se på det som positivt at jeg ikke blogger. Jeg er nemlig aaalt for opptatt, med både skole og sosialt liv. Hadde livet her vært ræva hadde jeg nok blogget masse om følelsene mine og klaget, men det gjør jeg ikke, so be happy. 

UANSETT: kort fortalt går dagene mine i skole. Fredag tapte vi første play off-kamp, så ikke noe mer high school fotball på meg. Noe som suger :-( Liker fotball. Vel, skal få folk til å skype meg neste år så jeg får sett alle kampene. Hehe. Addicted, much? 
Lørdag dro vi til et spøkelseshus. Det var egentlig så langt fra skummelt som man kommer. Jeg mener, å gå gjennom Fredrikstad sentrum en lørdagskveld er mer skummelt.
På søndag.....wait for it....le.....var jeg på Justin Bieber konsert. Herregud, hva gjorde jeg der liksom? Showet, med lysene osv liksom, var sykt bra. Sykt bra satt sammen liksom. Men stemmen hans er overarbeidet og høres hes ut, så var ikke såååå bra. Morsom opplevelse, though. På veien hjem stoppet bilen vår og nektet å flytte på seg, så vi var stucked på motorveien med jorder på hver side. Så livet mitt passere i revy da, ja. Vi kom oss hjem, midt på natten, til slutt da.
Ellers går skolen bedre og bedre, jeg tror jeg tar r-matte, men pytt pytt. Haha, lol. Tulla.

Bieber!

Branden og meg

Okei, så på lørdag var det "Sweetest day" som er noe ala Valentines Day. Man kunne sende ut godteri, og jeg mottok sjokolade fra "American Boys". <3u

Dette er vel omtrent de eneste bildene jeg har tatt de siste ukene, men skal bli flinkere. Hehe mamma :-)
 Lurer på å sette i gang en liten spørsmålsrunde. Får så mange spørsmål på Facebook osv, og de fleste er de samme spørsmålene om og om igjen. 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits