vidEo.

Haha, egentlig litt lol men noen spurte etter en vidEo (altså det skrives ikke vidio, men med e) hvor jeg drilla :p here you go. Den er for det første veeeeldig gammel, og for det andre sykt dårlig. Bare et lite show jeg laga i farta til en oppvisning, men det er det eneste jeg har på film. Ellers har jeg bare småfilmer fra øvelsene.
Hahaha, må egentlig le. Er ikke så mye å se på;-)

Nå skal jeg sette meg ned med litt nynorsk å øve litt før tentamen i morgen. Er det én tentamen jeg virkelig ikke liker, er det nynorsk tentamen! Nynorsk er i bunn og grunn noe ordentlig drit, og det er så bortkasta og lite motiverende. Gleder meg til matte tentamen jeg. Der er det enten feil eller riktig. Ikke basert på innhold. Haha 8-)
Sånn. End of story. Håper de som spurte etter vidEo fikk det de ville ha nå.  Ønsk meg lykke til i morgen da!

JULEGAVETIPS: Kjæreste, kamerat

Dagens julegavetips er til kjæreste, eller en kamerat da. Jeg syns den aller vanskligste julegaven å kjøpe er den til menn! Det er så nærme umulig som du kan komme. Ender alltid opp med å kjøpe klær eller undertøy. Hah, er ikke aaalltid like morro å få det heller:p Det enkleste er jo egentlig bare å spørre om hva de ønsker seg, men hvor ofte får man ikke "vet ikke.. samme det" eller "blir glad for alt :)"? Sååååå etter en lang gjennomtenking har jeg kommet frem til noen ting jeg har hørt gutter ønsker seg. Correct me if I'm wrong!!

♥Spill, som de blodnerdene de er. Hvis det finnes spill gutter ikke har:)
♥Du har jo den samme gamle klær/undertøys-gaven.
♥Har han en hobby som f.eks. fotball går det jo ann å kjøpe billetter til en kamp. 
♥Gutter blir jo mer og mer bertete og opptatt av hvordan de ser ut, så noen ønsker seg faktisk hud og hår produkter
♥Parfyme
♥DVD-boks
♥Noe dilldall som smykker, klokker o.l.

Føler egentlig at jeg er langt ute å kjører her nå, men gutter - hva vil dere helst få i gave? Og jenter, hva pleier dere å gi til guttene? Det aller vanskeligste er å finne små, litt billige gaver til gutter, akkurat som man kjøper ringer, negllakker osv. til jenter. Det er vanskelig, det!

HENRIETTA


The Fratellis - Henrietta!!!
Skikkelig glad sang, pluss at tittelen er jo råtøff;-) Hahaha. Hva syns dere om sangen?

JULEGAVETIPS: Venninne

Fikk spørsmål om å legge ut julegave tips til foreldre, kjæreste, søsken osv. Jeg sliter egentlig med å kjøpe sånt no' selv, men hvis interessen er der kan jeg jo hvertfall prøve? Tenker jeg tar ett innlegg hver dag, og starter med venninne i og med at jeg syns det er lettest:-)

Ei venninne er ofte (les ofte, ikke alltid) veldig lik deg selv, så du kan jo først og fremst tenke litt over det. De fleste jenter elsker ringer, smykker og annet dill dall så hvis ikke gaven skal være så altfor dyr kan du jo kjøpe slike ting. En annen søt ting er hvis dere kjøper en lik ring, armebånd osv. til hverandre. Det er ganske kost! Ellers så har man jo alt fra hårprodukter til pyntegjenstander. Bare tenk på hva personen liker. Det er den som skal motta det som skal like det, ikke deg selv! Hvis man er helt blank er det også koselig å få noe selvlagd. Et album, et kort eller noe sånn. Fins jo også gavekort, men kanskje ikke like spennende å gi bort til jul:-) Husk: tanken som teller.

Skal du slå på stortromma går det jo også ann å kjøpe kjoler, sko osv. som hun ønsker seg;-)

Hva er deres julegavetips til ei venninne? ooog skal jeg fortsette med dette?

EYELASH FUN


Leppestift fra YSL.
AHHHH elsker meg selv<3333333333333333333333333 tycks om bildene?

STOLT

Inatt har jeg sovet hos Gina, og tidligere idag har jeg vært på drillshow. Drillet ikke selv, men siden jeg er trener og drilljentene mine skulle være med måtte jeg jo dit :-D Kan med hånden på hjertet si at jeg nesten aldri har vært så stolt før. Herregud, satt med tårer i øya. Er rart hvordan man får et "ansvar" for noen jenter, og når de imponerer da så blir man rørt. Hadde jeg ikke holdt meg hadde jeg sikkert grint. Var forresten også veldig mange andre flinke jenter der! 

Skjerf fra Dorothy Perkins.
Hadde egentlig tenkt å vise dere outfit, men har pakket ned kamera så da ble det dårlige greier;)

Uansett, det har vært en bra dag og det er jo greit siden jeg må tilbringe resten av kvelden med å lese tentamen hefte. Engelsk tentamen i morgen. Ah.... Først skal jeg se video av jentene istad, grine litt vell. Har dere noen personer dere blir skikkelig stolt av? Lettrørt sa du?..

UNDER 7 MND TIL SOMMER.

Det er under én mnd til jul.

Det er under 2 mnd til 2011.

Det er under 3 mnd til vinterferie, og da håper jeg at jeg er i Paris.

Det er under 4 mnd til mars, noe som vil si vår. Teknisk sett ihvertfall.

Det er under 5 mnd til påskeferie.

Det er under 6 mnd til 17. mai.

Det er under 7 mnd til SOMMERFERIE!!!!!

Når man ser på det sånn virker det som at det snart er ferie. Men innimellom dette er det jo eksamen, tentamen, muntlig osv. Herregud. Hva ser dere frem til fremover?:)

FILMMARATON.

Deiligdeiligdeilig med helg. Holdt på å starte helgen med å miste tlf istad. Den ringte nemlig i timen og så kunne ikke mamma eller pappa komme å hente den, men det fiksa seg. Heldigvis!!!!!!
Nå chiller jeg og Jenny med filmmaraton. Er ikke feil å komme ned på showtime, og så står det den kjekkasen i kassa:-) Hahahaha. Ta kontakt!!

Tna søøøøte.

Nå skal vi se på No-Do the beckoning (?), Mirrors 2 og Taken. Hva skal dere tilbringe fredagskvelden med da??

TIPPELIGAEN.

Ja, da var FFK i Tippeligaen!!!!!!! Er ikke så glad i fotball, men merker det er morro å være på kamp. Stemningen og hele pakka. Sykt morro.  Mmmmmm digg, når de spiller mot Rosenborg kanskje jeg ser Markus Henriksen! Lett den fineste fotballspilleren i Norge. Seriøst.Bra mobilkamera! Jeg veit. Tror det er 12 mega pixel eller noe:p anyway; se så mange politi det stod ved Plankehaugen. Tror det er fordi man kunne gå ut på banen eller noe? Samma det. Var hvertfall morro på kamp og tross de 9 kuldegradene, frøs jeg ikke så altfor mye. Bare tærne som fikk skader, haha.

Men siden jeg kanskje har lesere fra flere byer. Hvilket fotballag heier dere på?

KVALIK.

Hahahaha på torsdager kommer jo isbilen, og vi kjøper så mye is at han står utenfor og venter på oss. Haha, skulle ikke være mulig. Følte bare for å nevne det!

Dette blir, som alle andre innlegg denne uken, et kjappkjapp innlegg. Skal på drillen nå, før jeg stikker på kamp med Gina og Vebjørn. Blir nok forferdelig kaldt, men har kledd på meg en del så skal nok gå bra. Håper de rykker opp! Er så morro med go' stemning i byen etter kampen:-)

Lue...jeg bruker aldri lue. Føler meg som en eller annen raring. Syns det er fint hvis man har langt hår:) Det har jo ikke jeg.. hah. Nå får jeg hive på meg resten av fillene, og løpe ut døren. Flere som skal på kamp idag? Håper da det.

LOVE THAT LET'S GO.Miley Cyrus ft. Billy Ray Cyrus - Love that let's go
Taylor Swift - Enchanted

Er egentlig ikke fan av noen av artistene, men sangene er vilt fine! Ååe. Sykt random gammelt bilde egentlig, ville bare anbefale sangene så tok det første jeg fant. Hva syns dere?:-) Nå er'e off to Verdensspeilet med Frida, koost.

CANADA GOOSE.

Får gaaanske mye spm. om Canada Goosen min, så tar det i ett eget innlegg:-) Vell. Jeg har kjøpt min på internett, men du kan få kjøpt de på Ferner Jacobsen (hvertfall før), Tatler, Svea osv. Mer eller mindre i en del butikker som selger merkeklær. Hvis ikke kan du jo gå inn på Canada Goose sin hjemmeside, så er det sånn "tracker" som finner butikken nærmest deg. Kjekt!

Jeg har S i min, men siden jeg har herremodellen (don't ask why, orker ikke forklare) så er den litt stor. Jeg syns egentlig det bare er deilig. Jakka er fylt med dun fra gjess eller ender, og pelsen på hetten er coyote ulv. Med andre ord - ekte pels. Det som er med dette er at det som sagt blir tatt fra døde dyr. Coyote ulv blir jo jaktet på uansett, men den diskusjonen orker jeg ikke ta igjen. Enkelt og greit: spiser du ikke kjøtt fordi det er døde dyr, bruker du ikke UGGs fordi det er fra dyr osv. Da er nok ikke Canada Goose jakka for deg:p

Den er hvertfall et av de beste kjøpene jeg har gjort! Super varm og deilig å ha nå som det er så kaldt ute. Pluss at den er tidløs! Hva slags jakke bruker dere om vinteren?:-)

WISHLIST 2010.


Penger

Gavekort

Wedges fra Jeffrey Campbell

Tur til Paris!

Blackberry:-)
Trist å si det, men jeg har ikke mer å ønske meg. Ikke som jeg kommer på i farta hvertfall. Jeg pleier å ha milelange ønskelister, men hvis jeg vil ha noe nå kjøper jeg det som regel selv. Ender opp med å ikke ha en drit å ønske meg. Er litt dumt. Utover dette ønsker jeg meg selvfølgelig YSL tribtoo, Christian Louboutin osv. men siden dette bare er i mine drømmer gadd jeg ikke ta det med. Dette er det jeg ønsker meg mest. Er jo andre småting som klær, kremer, negllakker osv. som også er digg å få. Før har jeg jo alltid ønsket meg mac, men siden jeg kjøpte det for konfpengene er ønsket brukt opp.... Hva ønsker dere dere til jul?

VGS VS. U.SKOLEN

Oh crap on cracker. Kommer ikke Frustrerte fruer på to uker nå:-( Pga. thanksgiving i USA. Det er litt dritt. Ikke bare litt heller.

Er blogger<333333333

Siden det er mandag idag, og jeg hater mandager, har jeg bare sutret over at det er mandag. Neidaaaa, hvem er det jeg tuller med? Har jo vært på vgs idag óg! Var egentlig helt greit, lange dager i forhold til hva jeg er vant til, men det gikk bra idag óg. Ellers har jeg flyttet mellom mamma og pappa, så nå må jeg pakke ut før jeg legger meg:-) Natti natt!!!!! Oooog siden det ble så stort opprør når jeg skrev vgs var slækt. Hva liker dere best av u.skolen og vgs?

TRYKK LIKER SÅ SKAL JEG...

Er det noe jeg er møklei....

...må det være dette. Syns egentlig det er teit. Tenk å få en 3'er da. Hadde ikke fått så bra selvtillit av det akkurat. Haha. Spammer gjør det óg. Ah. Agreee??

INN...KJØP
//Bianco

De var på tilbud pga. en liten rift igår, så jeg måtte bare ha dem. Søren heller, nå er jeg nesten blakk. Må slutte å shoppe, så jeg har noe å ønse meg til jul:-) hahaha. Er første advent om én uke altså! Åeee. Gleder meg. For å få enda mer julestemning enn jeg har skal jeg bake pepperkaker med mamma og Karoline nå. Pepperkakedeig vet dere!!!! Namnamnam.  Hva syns dere om skoene?

CONCH PIERCING.

NB!!! Har du øreskrekk bør du ikke se på bildene:-)

Jeg overlevde da. Besvimte ikke en gang. Var ikke så himla vondt, men man merker det jo. Er hvertfall fornøyd som bara det!Tenk at jeg nettopp la ut bilde av øret mitt......haha. Såååå hva syns dere? :-D

OFF TO MADISON.

Nå stikker jeg snart til Madison for å ta piercing. Ønsk meg lykke til da!! Så får vi håpe jeg tørr. Uten å dø eller besvime. Haha.

Trøtt i trynet:)

BRANNALARMEN GIKK.

Hahaha, opplevde nettopp noe sykt. I det sekundet filmen var ferdig gikk brannalarmen. Hahaha! Var litt rart. Om det brant aaaaner jeg ikke:-) Var bare sykt ekkelt og klaustrofobisk at det var så mange mennesker utenfor kinoen på en gang. Kjempe flaks at filmen akkurat var ferdig da, men alikevell!
Filmen var bra! Ganske spennende og som alle de andre Harry Potter-filmene, men også litt søt.  Alt i alt en bra film. Synd det er så lenge til del 2 kommer, kunne godt tenkt meg å sett den med en gang. De 2,5 timene filmen varte gikk utrolig fort.

Bare sånn for å ta en helt annen sak - jeg skal ta piercing i morgen. Conch piercing! Syns det er helt utrolig tøft, men gruer meg så sykt. Noen som har der? Er det veeldig vondt?

//GOOGLE. Den i midten der er conch piercing:-) Digger det, men tror jeg kommer til å feige ut..
Hva syns dere om slik piercing?

LILLE JENTA SOM BLE STOR.

Dæven, overlevde videregående idag :-) Sykt mye folk, sykt stort (i forhold til der jeg kommer fra), men det gikk veldig fint.He he he.. Må si jeg gleder meg til vgs da. Er helt sykt slækt, sånn innefor regler og sånn, i forhold til ungdomskolen. 
Ellers så har jeg fikset lillesøss idag fordi ho skulle på julebord med klassen. Rart å tenke på. Syns ikke det er lenge siden ho begynte i 1. klasse liksom.

søskenkjærlighet<3

Nå skal jeg og Jenny på Harry Potter!!!! Gleder meg. Kos dere idag.

INNKJØP - 50% PÅ BIKBOK


//bikbok

//gina tricot

//bikbok begge dela. Når jeg har kjøpt bukser tidligere har folk spurt om jeg kan vise dem bakfra og, så da måtte jeg jo det denne gangen:p

Siden det var 50% på hele bikbok idag tenkte jeg at jeg måtte ta meg en tur:-) Fikk med meg noe hjem da. Finner aldri veldig mye når det er salg, men fikk meg en olabukse. Egentlig bare det jeg trengte. Men som regel blir det en del andre ting, og idag var intet unntak.

I morgen er det hospitering på vgs, og siden jeg må opp tidlig iforhold til hva jeg er vant til skal jeg prøøøve å få meg nok søvn i natt. En fordel å prøve å være tidsnok. Vil ikke akkurat komme for sent inn i en klasse med folk jeg ikke kjenner. Kjenner én nemlig.. Menmen, fiksær seg. Er sikkert noen hyggelige mennesker.

Hva syns dere om innkjøpene?:-)

PELSGREIENE TAR AV!

Skyt meg gjerne for at jeg sier det, men jeg syns pelsgreiene går over styr:p Har jo hørt mye om det fra før, men nå tar det jo helt av. Herregud. Folk blir sure for at andre har saueskinnsteppe (noe som er tatt fra en allerede død sau), at jeg har pels på Canada Goosen min osv. Det tar litt av ass. Greit at det ikke er bra at de holder på sånn med dyr, for all del! Men før dere klikker helt i vinkel - gjør litt bakgrunnsresearch. Noen pelsting er laget av dyr som allerede er døde. Dreper vi ikke dyr blir det for mange veit dere. De fleste av dere spiser jo kjøtt til middag. Det er jo dødt dyr? Hvorfor ikke like så greit bruke pelsen istede for å kaste den. Haha, håper ikke dette blir enda en twilight-episode. Glemmer det aldri. Lo så jeg grinte.

Ok bare så det ikke blir noen misforståelser; jeg er ikke for disse pelsfarmene eller hva det heter! Herregud, det er jo sykt hvordan de holder på. Jeg bare syns folk klikker uten å ha sjekka det opp først:) Men hvis det viser seg at det er pels fra dyremishandling - go ahead, si meninga deres. Klikk i vinkel. Bare please sjekk det opp først. Hva syns dere om disse pelsgreiene og hvordan folk klikker?

OF THE MARKET.

Har dere fått med dere at prins William og Kate skal gifte seg?:( Er i sorg. Nå er han offisielt off the market. Søren altså........orker ikke blogge :(:(:(

OUTFIT.


Bluse//Va vite Sko//DNA Skjerf//H&M

Siden vi skrev skolestil i tre timer idag ble det ikke noe veldig svære greier, men en outfit er det da. Har fått ekstremt dilla på slike strømpebukser. Er sykt deilig å gå i istede for de stive jeansene. Deilig å slække litt innimellom, og siden dette er slækkeuke blir det slækkeoutfits. Har bare én fremføring, men den dagen er jeg på hospitering. Har kanskje glemt å si det? Skal hvertfall på vgs. hospitering på Frederik II på fredag. Kjenner bare én annen som skal, så hvis noen av dere skal nå til fredag - let me know. Nååå må jeg spise før det bærer på drillen. Money, money, money! Neidaa, skal kose meg med småjentene mine:-) Hoho, dere skulle sett dem. Søøte vettu. Ok, det der var bare sykt ulikt meg.........jeg er da ingen barneelsker.

Hva syns dere om outfiten?

WHERE WOULD YOU GO?


Maldivene.

Er det ett sted i verden jeg virkelig kunne tenkt meg å dra mer enn noe annet sted, må det være Maldivene. (Eller Bahamas..) Paradis! Herregud. Sykt at det finnes slike steder, og tanken på at Maldivene kanskje ikke eksisterer om hundre år er hvertfall til å rive av seg håret av. Hvis vannet stiger for mye, går Maldivene under. Det er litt dritt..

Hvis dere fikk dra hvor dere ville - hvor ville dere dratt?

JAG SAKNAR DEJ NU.

Sissel - Saknar dej nu. Dere er bare nødt til å høre på den sangen. Den ligger ikke på youtube enda, fant den hvertfall ikke, så derfor må jeg poste spotify link. Men hør! Den er vilt fin. Gir meg grøsninger oppover hele ryggen. Åååå :-D

Åååe, savner sommeren..

Nå skal jeg sove. Har vært en trøtt dag. I morgen kommer det nok en outfit og litt sånn grejeeer. Sjeldent nå. Sov godt da! Juppjupp, meningsløst men skulle egentlig bare annbefale den sangen.

YVES SAINT LAURENT TRIBTOO.Yves Saint Laurent Tribtoo pumps.
Hvis noen sliter med å finne julegave til meg er det bare å kjøpe et par YSL tribtoo pumps eller noe i den duren :) Det der er himlen for føtter! Hvis jeg noen gang får æren av å gå i ett par av disse herlighetene begynner jeg å grine, og får orgasme på én gang. Seriøst. Alt er perfekt med dem.

OUTFIT.


Strikkagenser//Topshop Bukse//Zara

Litt slækk outfit idag, men det får gå:-) Siden det er farsdag idag har jeg vært en tur hos farfar og farmor samme pappa, og nå skal jeg en tur til Jenny Braenne. Blir en fin avslutning på en deilig helg! Fylt av mye kødd, hahahahaha. Seinere ikveld må jeg bare øve på fransk prøve til jeg dør. Gruer meg helt sykt. Er det ett fag jeg virkelig suger i er det fransk. Kos dere!
Hva syns dere om outfiten?

VIDEOBLOGG.

video:hrvideo

Jeg ler meg ihjelllll....herregud. Ser så fin og fjong ut:-) Vellvell. Videoblogg er videoblogg, selvom man alltid får dårlig tilbakemelding på det. Hva syns dere? Videoblogge oftere?

DAY 5 - A PHOTOGRAPH OF YOURSELF TWO YEARS AGO.

Siden dag 4 i fotoprosjektet er sånn "en dag i ditt liv i bilder" hopper jeg over den til jeg har en spennende dag, og kjører heller "Day 5 - A photograph of yourself two years ago". Ikke det at det er veldig vakre bilder, men det får gå.

FIIIIINFIN med svart hår da..Her hadde jeg nettopp tatt av reguleringen.

Blackblackblack. Ser ut som snøhvit.
Str på alle bildene ble sykt teit, noen er små, andre er store. Men det er fordi at på den gamle bloggen min var det mye tull med dette, og siden noen av bildene er derfra ble det sånn:) Det får gå for denne gang.

Syns du jeg har forandra meg? Haha, har noen mindre fine bilder jeg nesten burde vist dere óg..

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits